Egy szubjektív, kritikus oldal

2015. január 26. 19:11 - EszkoF

WWE Royal Rumble 2015 - Avagy hogyan basszuk el amolyan Istenesen a RR-t?

Mielőtt elkezdenénk tisztázzunk valamit. Most járt le a Royal Rumble, és szó szerint nem tudok mit mondani. Azt hiszem soha nem csalódtam még ekkorát PPV-ban, mondjuk ki bátran, ez egy rakás szar volt. Vissza kell fognom magam, hogy minimális szinten is kultúrált maradjon a cikk, és talán ebből kifolyólag kicsit össze-visszaságnak tűnhet a bejegyzés, azonban egy ilyen ocsmány dologról nehéz jó kritikát írni. Nézzük tehát miért pályázhat a Royal Rumble, az év legrosszabb PPV-ja eseményére, figyelembe véve azt is, hogy még csak januárban vagyunk.

Huh.Komolyan nem tudom hol kezdjem. Nézzük először a töltelékeket. A Pre-Show-t kihagytam mivel abszolút nem hoz lázba egy 3v3 meccs, főleg ha azok a szereplői, akik. Cesaro és Kidd jó TT lehetnének, azonban ismerve a WWE lángelméit, nem fognak velük semmit kezdeni. Az Ascencion győzelme kb. annyira volt meglepő, mint a havazás január közepén. Fel lehet ezt fogni töltelékként, azonban be lehet tudni a karakterfejlődésükhöz elengedhetetlen pushnak is. Én az előbbire voksolnék. A TT meccs szintén annyira izgalmas volt hogy majdnem elaludt rajta az ember. és a vicc az, hogy nem az a legborzalmasabb, hogy a két benszülött már lassan egy éve birtokolja az öveket, hanem az hogy abszolút nincsen potenciális bajnokesélyes csapat. Illetve hát lenne...csak..

Díva meccs. Kuka. Lehet hogy velem van a baj és én nem követem rendesen az eseményeket, de komolyan mondom, hogy én elvesztettem ott a fonalat, ahol Nikki Bella megverte Brie-t valamelyik PPV-n, és személyi csicskájává tette azt. Azóta pedig valami érdekesség következtében a legnagyobb puszipajtásokká váltak. Ha valaki tudja ennek a sztorinak az apróbb részleteit, kérem írja le a kommentszekcióba, mert én abszolút nem értem. Paige pedig... Én még mindíg a jelenlegi rosternek nevezett bordélyház legtehetségesebb dívájának tartom, de ha ilyen TT meccsekre pazarolják a tehetségét , akkor hamar el fog múlni a világ dicsősége.

Lesnar vs Rollins vs Oviapurr15_photo_133-2594785655.jpg

 

Jogosan merülhet fel mindenkiben a kérdés hogy miért csak ezt a címet emeltük ki a kritikából. A válasz egyszerű. Azért mert ez volt az egyetlen értékelhető fél óra az egész szájbakúrt háromórás adásból. És ez nem vicc, nem túlzás. Szénát ignoráljuk nyugodtan, hozta magával a formáját és a teljes három mozdulatból álló repertoárját. Azonban amit Lesnar leművelt, azt öröm volt nézni. Rengeteget szidtam a múltban, amiért csak havonta járt adásra, és akkoris csak azért mert a zsíros barátjának pofázhatnékja volt. Most azonban szenzációs volt. Öröm volt nézni ahogy elpicsázza két ellenfelét.Ha ezt a színvonalat tartani tudja heti rendszerességgel áldásomat adom a szaros övére, az sem érdekel, csak lássam bunyózni hétfőnként.rr15_photo_135-1942678594.jpg Rollins ugrásai pedig....Azt a hátraszaltót egy csavarral megspékelve vissza kellett tekernem mert először nem hittem el hogy jól látok-e. Nagon ügyes a srác, csak idő kérdése, hogy mikor lesz övé a bajnoki cím. Széna pedig...Biztos akkor is az elsőszámú kihívó lesz, mert ha ő kimaradna valamiből, akkor forradalom törne ki Amerika óvodáiban, és elemi iskoláiban. Miután Lesnar megvédte az övet komolyan kezdtem gondolkodni, hogy ki nyeri így a RR-t. Mivel én gyakorlatilag készpénznek vettem azt, hog Rollins távozik majd inne övvel. Lassan de biztosan átértékeltem tegnapi állításomat, miszerint a győzelemre egyedül Reigns és a vissza NEM térő Orton esélyes. Kiváncsi voltam, és izgatottan vártam a 30 emberes meccset...Aztán elérkezett.

rr15_photo_182-240820266.jpg

Neharagudjatok a fogalmazásért de én ilyen szart még nem láttam. Az egy óra alatt, amennyit tartott, az életkedvem úgy fogyott el, mint a magyar szurkolók létszáma az NB1-ben, a szurkolói kártyák bevezetése után. De komolyan. Na de ne szaladjunk ennyire előre. Megragadnám az alkalmat, hogy kommentáljak néhány megjelenést: Először Boogeyman-nél esett le az állam de annyira hogy kanállal kellett összevakarnom a földről. Aztán a lelkesedésem nagyjából addig is tartott, amíg ő a ringben volt. Ja..  1 percig. Pedig szenzációs sztorit lehetne alakítani közte és Bray Wyatt között, de van egy olyan érzésem, hogy őt sem fogjuk ezután többet látni, egyszóval...ilyen egyszeri megjelenés volt.rr15_photo_195-2300904648.jpg

Fandango? UramIsten.... Őszintén szólva fogalmam sincs hogy ez a buzi mit keres ott, de az biztos hogy addig ütném a homokos fejét egy serpenyővel ameddig ki nem laposodik. De...Jegyezzük azért meg... Még mindíg elviselhetőbb, mint Bo Gay Dallas. Rózát már megtanultam ignorálni. Kofi Kingstonnál lettem először figyelmes a közönségre. Az övmeccsnél is megleptek amikor fújolták Szénát, de akkor azt gondoltam, hogy végre kinyílt a csipás szemük a vizzel teli koponyájukból az amerikaiaknak. De miután Kingstont is kifütyülték elkezdtem gondolkodni a philadelphiai emberek felfogásán, és csak vártam. De a közönségről majd a végén.Titus O The Fuckin Neil? Ez most komoly? A csávó már Santino Marella negatív rekordját döntögeti. De komolyan? Mi a halál értelme volt hogy berakják oda ezt a balfaszt? Hozhatták volna helyette Sheamust ,vagy Ortont. De neeem. Titus O Neil. Az kell a népnek.

Nézzük most az eseményeket. Hát...Elég gyér volt ez a fos ilyen téren is. A Wyatt family teapartija sem tartott többet két percnél, pedig elnézegettem volna őket egy darabig. Természetesen nem maradhatott el a Kofi Kingston féle kiesek de mégsem momentum sem. Daniel Bryan korai kiesése pozitívan meglepett.Tudtam hogy nem ő fogja megnyerni, azonban mégis jóérzés volt látni ahogy Kecske elvtárs idő előtt távozik a meccsből. Big Show és Kane társulása ott a vége felé kegyetlenül szánalmas volt, azonban mikor szembekerültek a Reigns-Ambrose párossal, már mindjárt jobban tetszett a dolog. rr15_photo_222-4143183609.jpgA közönség persze ezt is szótlanul nézte végig. Végül Reigns egy eszméletlenül vérszegény végjátékban megnyerte az RR-t. Ezen a ponton már annyira reményvesztett voltam, hogy Rock megjelenésére is szartam magasból. Ne értsetek félre Reigns az egyik kedvencem a JELENLEGI rosterből, de ez a 30 emberes meccs borzalom volt. Hogy miért mondom mégis ezt? A közönség. Bizony.rr15_photo_233-2565863214.jpg

Az a tetves philadelphiai közönség az oka annak, amiért majdnem öngyilkos lettem az adás közben. A kibaszott közönség az oka, amiért élvezhetetlen volt ez az ocsmányság. Számoljuk csak össze kinek örült úgymond a közönség: Lesnar, Mr.Kecske, és Ambrose. Meg néha Rusev chantet is lehetett hallani de az már inkább Reigns ellenes volt. Azonban nem is az volt a legnagyobb baj, hogy ezek a barmok felborították a szerepköröket. Hanem az, hogy az egész fejbetoszott adás alatt kussoltak. De komolyan. A fújolásokon kivül alig szólalt meg ez a 17000 nyomorult. Nincs túlzás, ez az általam valaha látott legeslegrosszabb közönség. Tekintsünk csak vissza a tavalyi RR-re és hasolnítsuk össze azzal. A különbség eléggé nyilvánvaló. Olan csend volt az arénában a 30 emberes meccs alatt, hogy hogyha Gazsi bá köpött volna egyet a felső sorok valamelyikén, azt a külső securitys őr is meghallotta volna. Nem lett túl művészi ez a bekezdés, és nincs túl nagy publicisztikai hatása sem, azonban ezt ki kelett adnom magamból. Egyszerűen borzalom amit ez a közönség csinált, és ez, igen ez a fő oka annak, hogy nem fogom soha a büdös életbe többször megnézni a RR 2015-öt. Még nosztalgiából sem.

rr15_photo_237-2676110135.jpg

Na ja. itt tartunk.Egész hónapban ezt az adást vártam erre kapunk egy ilyen  akármit is...Visszaszívok mindent, amit tegnap a RR-ről írtam, ekkora csalódást ritkán okoz nekem PPV. Szóval összegezve: Reigns megy a WM31-re, Lesnar pedig még mindíg bajnok. Rollins táskája még mindíg megvan Szénát pedig valószínűleg most vakarják össze valahonnan. Kiváncsiak lehetünk arra, hogy hogyan fonják össze Lesnart és Reignst, vagy hogy felmerülhet-e annak a lehetőségnek a kérdése, hogy Rollins még ennek a műveletnek a bekövetkezte előtt beváltja a MITB táskáját. És ugye ne feledkezzünk meg a nép hőséről sem, biztosak lehetünk benne, hogy Széna Janit sem veszítjük el, bármennyire is szeretnénk. Remélhetőleg a RAW sokkal jobb lesz, bár ennél nem lesz nehéz jobbat alkotni. A PPV-k utáni RAW-k általában kegyetlenek, szóval van mire támaszkodni. Holnap jelentkezünk a RAW kritikával, addig is böngésszetek a blogon, és további jó szórakozást!

P.S.1 Ha szórakozni akartok ne az RR-t nézzétek. P.S.2 Randy siess vissza!

 

 

Címkék: WWE Royal Rumble PPV
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eszkofoci.blog.hu/api/trackback/id/tr77111425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egy szubjektív, kritikus oldal
süti beállítások módosítása