Egy szubjektív, kritikus oldal

2015. február 03. 13:30 - EszkoF

WWE - RAW 2015.02.02 - A (mégsem olyan) nagy bejelentés

A hétvége és a Royal Rumble után először jelentkezett a WWE RAW adással, amit izgatottan várhattunk, mivel pénteken Tripple H egy bejelentést előlegezett meg a Smackdownon, amitől elvileg felrobban a ház. Szóval volt amiért várni a kedd reggelt, egy esetleges Orton visszatérésben reménykedve, azonban a hatás most is elmaradt, az adás pedig feleakkorát szólt. mint amekkorára bejelentették. Persze nem volt rossz, sőt, egyes meccsek bizony ott voltak a toppon, na de nézzük, mi is történt a várva várt RAW-n.

 Az adás rögtön a cég COO-jával indul, érkezett tehát Tripple H és a nagy bejelentése. Nyomták egy darabig a süket dumájukat a feleségével, aztán mikor kiderült, hogy a bejelentés abból áll, hogy meg akarják nehezíteni Reigns útját a WM-re, jöttek a haszonlesők, Rollins, aki nem tudom, hogy miért pattog, amikor ott van a táskája, és természetesen a szupersztár, aki mostantól hivatalosan átvette Széna Jani helyét: Mr.Kecske. Naná hogy hogyha valamiből kimarad Johny, akkor abba rögtön bele kell tenni a másik idegesítő mitugrálszt, nehogy legyen egy olyan PPV-nk, ahol nem kell aggódnunk amiatt, hogy rossz kezekbe kerülne az öv. Aztán ezek a nagyokosok előálltak azzal az ötlettel, hogy a Rollins Bryan meccs győztese, megy a FastLane-re Reigns ellen, és annak a győztese megy a WM-re Lesnar ellen, akit valószínűleg addig nem is fogunk látni. Úgyhogy kijelenthetjük, hogy lejárt a Rumble, és minden maradt a régi. Értem én hogy kell valami csavar a sztoriba a WM-ig, ami még jó két hónapra van, de ezt másképp is meg lehetett volna oldani. Leglalább az helyreállt, hogy Reignst újra FACE-ként kezeli a közönség, de van egy olyan érzésem, hogy a nagyérdemű Amerika új hősét fogja pártolni a Fast Lane-en.

Aztán ha eddig nem unta volna meg mindenki, megkaptuk a Big Show vs Reigns végtelenedik felvonását. Nagyon remélem hogy ez volt az utolsó meccsük, mert már annyira unalmas, hogy az kimondhatatlan. Valahol érthető, hogy Big Show sem állhat tétlenül a Fast Lane-ig de könyörgöm, van még bőven szupersztár a Rosterben, hagyják vele békén Reignst, mert picsa unalmas már ez a párosítás. Az pedig hogy ezúttal az óriás nyert, egyáltalán nem jelent változatosságot.

Axel szegmense még csak szánalmasnak sem mondható, persze egy szerepe volt csak ennek az egésznek, hogy Ambroset elindítsák az IC öv felé. Jó párosítás sülhet ki a Barrett Ambrose-ból, remélem Dean-re egy jó hosszú uralkodás vár, mert abszolút kijár neki. Persze ez azt is jelenti hogy a három Ex-Shieldes meccse abszolút lehetetlenné válik, dehát az már túl szép lett volna hogy igaz legyen,

Az Ascencion újabb győelme mostmár nem a saját pusholásukra, hanem a két cirkuszista csapatának felbontására szolgált. Úgy tűnik a WWE sokkal fontosabbnak tartja a csapatok felbomlását, mint azok létrehozását..

Cena és a három jóbarát buzulása megitncsak kellett, az Isten tudja miért, Könyörgöm hagyjanak már békét annak a három szerencsétlennek, semmi közük már Janihoz, menjenek a saját útjukra. Mindhárman kaptak egy-egy meccset, hogy töltsék ki valamivel az adásidőt. Mert hogy ezekből nem lesz sztori, az biztos. Ryback nyert egy szar meccsen, ami ugyebár jó nagy tötlelék volt, Rowan természetesen kikapott Oroszország legyőzhetetlen Úristenétől, Ziggler pedig szintén veszített, ő azonban egy színvonalas, fordulatos, jó meccsen. Szóval ja, három meccsből csak egy volt értékelhető, de az legalább jó lett.

A Cesaro Kidd páros kontra Usok meccsei kezdenek elcsépeltté váni. Őszintén szólva nem értem,hogy mi értelme van, hogy egyenként veszik sorra egymást, de nem is érdekel addig, amíg a két ungabunga el nem bukja a címeket a FL-en, amit nagyon remélek, hogy meg fog történni.

Érik a Miz és Mizdow team felbomlása is, ha a Fast Lane-en nem is, a Wrestlemanián már biztos egymásnak eresztik őket. A WWE tehát két újabb TT csapatot bombázott fel. Kik is maradtak? Usok, Kidd és Cesaro, illetve az Ascencion. Mit mondjunk nagyon fasza. Sin Carat én nagyon bírom, imádom a maszkos highflyer karaktert, de valószínűleg azért szeretem nagyon, mert a finisherje Jeff Hardy Swanton Bombjára emlékeztet. Sajnos a WWE-ben nagy jövője nincs a srácnak, pedig nagyon tehetséges pankrátor.

Paige-t tovább szopattják a Bella picsák, akiknek a barátságát máig nem értem, de eljutottam arra a pontra, hogy már nem is érdekel, csak az hogy Paige újra Diva Bajnok legyen.

A főesemény pedig.... Nem mondom hogy rossz volt, mert a meccs maga pörgős volt, a két pankrátor (Bryan és Rollins) igazán kitett magáért, voltak ott komoly megmozdulások, Azonban a vége valami iszonyatosan béna lett, megint jött a seggnyaló Big Show, illetve Reigns is, akinek a megjelenését abszolút nem értettem, hiszen pont ő mondta, hogy Rollinst akarja a WM-re (ha nem is mondta ki de igy van), ere bejön segíteni Bryannek, aki ezáltal meg is nyerte a meccset HálIstennek.

Neeeeem, nem volt elég a tavalyi nyakmerevítős feltámadás. Nagyon remélem, hogy nem borulnak fel a dolgok, és Reigns marad a WM- címmeccs résztvevője. Rollins pedig kapja meg a vsiszatérő Ortont, aki igazán jöhetne már mert nélküle nem teljes a kép.

Ezzel zárult tehát a RAW. Mit is mondhatnánk a jövőképről. Ha Bryan megy a WM-re akkor minden hitemet elvesztem a WWE-ben, Cena hála a JóIstennek kikerült a képből, menjen csak buzulni Rusevvel. Ambrose IC bajnok lehet, Reigns pedig... Kilátásban van egy potenciális heel turn a számára, amit nagyon remélek hogy nem fog bekövetkezni, így, hogy a közönség újra szereti. Bár mint mondtam, Bryan ellen nehéz lesz a közönség pártoltjává válni, de semmi sem lehetetlen. Na jó. A Cena heel turn az. Láthattunk továbbá egy eszméletlen nagy Speart Roman-től, illetve két elég jó meccset az adáson. Nem egy világverő RAW volt, azt el kell ismerni, azonban legalább a sztori alakult, még ha negatív irányba is. Ne felejtsétek el, pénteken jelentezünk a Smackdown-al, addig is olvassátok a blogot, likeoljatok minket facebookon, és legyetek jók! Sziasztok!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eszkofoci.blog.hu/api/trackback/id/tr187136285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egy szubjektív, kritikus oldal
süti beállítások módosítása