Egy szubjektív, kritikus oldal

2015. február 10. 17:18 - EszkoF

WWE - RAW - 2015.02.09 - A borzalom amire szó nincs...

Na igen a cím sok mindent elárul. Az egy dolog hogy ebben az adásban szinte többet pofáztak mint amennyit verekedtek, de hogy az a minimális bunyó is fos legyen, az már sok. Nagyon fel tud baszni sokszor az, ha délután hazaérve, reménytelten egy ilyen trágya RAW fogad. És bizony most ez történt. Merem állítani hogy a legutóbbi Smackdown üti ezt az adást, és azért erre nagyon régen volt példa. Na de nézzük akkor, miért is fakadtam így ki?

Az adás indult Reignssel illetve Mr.Ánuszkúró Mindenbebelemászik Kecskével, mert hát most hogy Széna kiöregedett kell valaki akit az 5 évesek éltetnek. Ahogy arra számítani lehetett a közönség 80-20 százalékban állt Kecske illetve Reigns oldalára, ami nem feltétlenül jelent heel turnt Romannek, lehet hogy a Wrestlemanian Lesnar ellen újra faceként fog szerepelni (ha eljut addig), bár igaz, hogy Cm Punk óta a szuperhősökön kívül nem volt face bajnoka a szervezetnek, és azért érik az a heel az egykori Shieldesnek. Aztán jött a kisfőnök és bejelentett egy olyan meccset amire abszolút nem voltam kiváncsi, és csak annak tudtam örülni, hogy nem az adás főeseménye lesz. Lezavarták a meccset, nagyon-nagyon jó volt, ja nem. Egy kalap szar volt ez is, a végén megsimogatták egymást egy kicsit a székkel, és kiderült, hogy a főesemény ugyanez a meccs lesz, csak még hozzávágják a dolgokhoz Rollinst meg a két lábtörlőjét. Ennél a pontnál valahogy már sejtettem, hogy ezt az adást már csak Orton mentheti ki a szarból, pedig csak az elején tartott.

raw_1133_photo_043-2167059777.jpg

 Rollins Ryback... Csodálatosan unalmas meccs volt, nem értem hogy ezek a köcsög amerikaiak miért nem veszik  észre hogy Rollins karaktere a két pincsikutyája nélkül szart nem ér. Legalább lennének pankrátorok, mint ahogyan Orton volt a Legacyval, de bazdmeg...ezeket előbb adod el egy mosóporreklámban mint itt. A buzi fejükről meg fölösleges is említést tenni. És ezeket akarják személyi testőrként beadni nekünk? Hát köszi... A kép mindent elmond. Nagyjából annyit is ér a kopasz pasas, hogy a bokáját markolja a benga állat Rybacknek.

raw_1133_photo_061-1561507567.jpg

A cicaharc is mi volt már? A meccs fele azzal telt el hogy a két tyúk fetrengett a földön, Brie a lábával Paige nyaka köré tekeredve. Csodás adáskitöltési stratégia. De komolyan. Csak gratulálni tudok.

Rusev karaktere annyira gyenge hogy az elmondhatatlan. Az hogy megnyert eddig mindent az egy dolog, de az mi hogy egyedül négy angol szó kimondására képes, amiből az egyik a jövő idő képzője, a másik kettő meg két névmás. (I will crush you). És ebben a köcsögben látják egyesek a jövőt. Több potenciál van Lanaban mint a dagadt patriótában. Aztán el is picsázta a mostmár hivatalosan is kiöregedett John Cenat. Azt hiszem nagyon hosszú idő után neki fogok szurkolni egy feudjában, mert már nagyon unalmas ez a Rusev veretlenség. Undertaker streakjéhez próbálják hasonltani, de hol van ez ahhoz képest?

A Ziggler Wyatt  meccset is láttuk már, ami azt illeti eléggé kezdem mostmár unni... Wyattnek nem adtak sztorit mert leesett már nekik is hogy fölösleges mert ugyanazt adná le amit Ambrose-al, Szénával, Bryannel, meg a tököm tudja még kit baszogatott rövidke karrierje alatt. Azonban a beszéde... valakit megint kiszemelt magának, és csak reménykedni tudok, hogy nem fog belemászni a Sting Triplle H meccsbe. Emellett persze van egy másik opció is, mégpedig az, hogy Undertaker visszatér, és bevállal még egy meccset, bár ez túl szépnek tűnik számomra hogy igaz legyen.

raw_1133_photo_102-2474846948.jpg

A Heyman Lesnar szegmens kibaszottul fontos volt mit ne mondjak...Valahogy sejteni lehetett hog Lesnar a RR után visszatér a régi kerékvágásba és ha nagyritkán megjelenik egy adáson, akkor is a zsírfolt beszél heylette. Pedig miyen jó volt a bestia a Royal Rumble-en. El tudnám nézni még egy darabig a meccseit, de ha nem jár adásokra akkor menjen a francba és hagyja itt az övet egy olyannak aki aktívan részt vesz a WWE-ben és nem csak dísznek van ott, mint az angol királynő.

Milka csoki hármas kontra cirkuszisták... Ez a 3-as csapat annyira vérszegény, hogy az hihetetlen. Pedig promózták őket is hosszú heteken át, dehát azzal hogy egyesítették a három fekát, adtak a szarnak egy pofont. Nem lett velük sem több, sem kevesebb a világ. Goldust és idegosztályra való társa mostmár lassan végleg felbomlik, úgy néz ki már a FastLane-en mennek majd egymás ellen. Pedig milyen jó karakter volt Cody Rhodes még anno. De amióta elkezdte ezt a Stardustos baromságot, még a cirkuszban is csak pénzért engednék be.

Ha nem lett volna elég a pofázásból Tripple H még rátett egy lapáttal, és újra bebizonyította hogy milyen faszagyerek ő valójában. Létrejött tehát a Sting vs HHH meccs a FastLane-re, ami azért érdekes mert lehet, hogy érdemesebb lett volna várni a WM-ig, kivéve persze ha arra nem terveznek valami mást ami nagyobbat szól. Nagyon érdekes volt nézni ahogy a FakeStingek az aréna különböző pontjairól letekintettek a COO-ra. Érdekes meccs alakulhat ki ebből, csak azt az egyet nem tudom hogy mi lesz a tétje? Ha Sting veszít akkor cserkészbecsület szavát adja hogy többet nem baszik ki HHH-el? Ki tudja...

raw_1133_photo_160-735571022.jpg

Végre megjött a TT meccs is az Usok és a névtelen páros között. Nem volt egy eget rengető meccs, de reményt ad arra, hog az erdőlakók végre elveszítsék az öveket, mert már irdatlanul hosszú ideje birtokolják azokat.

Érik a Miz vs Sandow meccs is, ha nem is a FastLane-re, de a WM-re már biztos. Kétlem hogy Sandow nyerni tud, mert az ilyen párharcokat általában a heel karakter nyeri (lásd Rollins Ambrose ellen, Nikki Brie ellen.) de azért nagon jó kis meccs lehet ebből. Az már persze más kérdés, hogy mihez kezd majd Sandow, ha a Miz által szerzett reflektorfénye kialszik, és nem lesz kivel feudolnia.

Az Axel szegmensnél egy olyan jó 5 percen át bámultam a monitort és gondolkodtam, hogy ez most a Smackdownról egy visszajátszás, vagy ez egy új felvonás a RAW-n. Beszarás hogy harmadszorra is képesek voltak eljátszani ezt. Ambroset ha az IC öv felé akarják terelni akkor hagyják hogy menjen, Axelt pedig küldjék onnan el a picsába, már komolyan nekem ciki nézni azt, ahogy ez a balfasz itt veri a nyálát. Amúgy nem furcsa, hogy az egykori Shield tagok közül Ambrose vitte a legkevesebbre? Pont az egyik legügyesebb? Több jár neki mint az IC öv, de a WWE és WHC övek egyesítésével járó borzalmakról most nem szeretnék vitát nyitni.

raw_1133_photo_226-2761830950.jpg

Főesemény. Egyetlen remény fűzött ehhez a mecshez, mégpedig az hogy Orton visszatérhet, de nem... Jött megint a három pajtás. Kibaszottul elegem van már belőlük pedig Zigglert igenis bírom és nagyra tartom, de kegyetlenül bénán néznek ki hárman, és nem értem miért mindíg ők jönnek. Többször cseszték már át Tripple H-et ők hárman, mint Sting, akkor hogy is van ez? Mindegy is... A végére pedig maradt az érdekesség, az egyetlen csodálnivaló pillanata ennek a fostengernek: Spear a kecske arcába. Végre. Nagyon remélem hogy ez lesz a FastLane záróképe is. És ugyanúgy ahogy az adás elején kirajzolódott: 20 százalék Reignsnek, 80 százalék pedig ellene üvöltözött, ami -még egyszer kihangsúlyozva- nem feltétlenül jelent heel turnt. Bár ki tudja... Ezek a mosott agyúak képesek utálni Romant az imádott barlangi trolljuk kedvéért. 

raw_1133_photo_262-3349099323.jpg

Egy újabb RAW-al közelebb kerültünk tehát a FastLane-hez, azonban finoman szólva hagyott kívánnivalót maga után az adás. A hét rosszul indul tehát, és ismerve a Smackdownok színvonalasságát, nem is fog fényesen folytatódni. Egyre inkább az érzékelhető az embereken, hogy leszarják már hogy mi történik, csak jöjjön már a WM, jöjjön már Orton, és jöjjön meg a megoldás a sok megválaszoltatlan kérdésre. Hogy lesz-e Reigns heel turn, lesz-e Orton visszatérés, lesz-e Bryan-WM-csoda... Hamarosan kiderül. De addig is a megszokott módon köszönünk tőletek: likeoljatok minket facebookon, https://www.facebook.com/eszkosport, kövessétek az oldalt, mert labdarúgással úgyszintén kedveskedhetünk nektek, hiszen egy hét múlva kezdődik a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakasza. Legyetek jók, sziasztok!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eszkofoci.blog.hu/api/trackback/id/tr327158515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egy szubjektív, kritikus oldal
süti beállítások módosítása