Egy szubjektív, kritikus oldal

2015. március 06. 11:36 - JorgeTheBlobfish

WWE SmackDown - 2015.03.05. - Egy átlagos csütörtök

wwe-smackdown-logo2.jpg

Még egy pankrátort hozzáadtak a Ladder Match-hez, de nagyjából ezzel össze is foglaltuk, hogy mi történt a tavasz első SmackDown-ján. Ezerszer látott meccsek, kiszámítható végkimenetellel, és egy Swagger-Rusev. Hajtás után vegyileg kielemezzük ezt az okádékot.

001.jpg

Washington D.C. Ziggler monológjával kezdődik az adás, a Survivor Series hőse elmondja, milyen sokat jelent neki az IC-öv, és hogy megküzdhet érte a WrestleManián. De úgy érzi, valami (pontosabban valaki) még mindig hiányzik, aki bebizonyította, hogy a szív többet ér a nyers erőnél, satöbbi, satöbbi. Mindenki Bryant várja az arénába, de szerencsére Barrett jön be, megakadályozva egy percekig tartó buzulást Ziggler és Bryan között. Barrettet Ambrose és Harper követi a ringbe, és kezdetét veszi egy _spontán bunyó, aminek az lesz a vége, hogy R-Truth ingben és lakkcipőben besompolyog a ringbe, és ellopja az övet. Aztán egy meglehetősen vicces jelenet következik: Vaccap Renee Youngnak akarja átadni az övet, mert jól passzol a fekete öltözékéhez, de végül megegyeznek, hogy visszaszolgáltatja Dean Ambrose-nak. Hogy mire jó ez az övlopósdi, azt nem tudom, de mindennek örülök, ami ebben a szegmensben történik.

Kidd és Cesaro megverték a Matadorokat, csak hogy a WWE emlékeztessen arra, hogy van egy harmadik TT is a rosterben, amellyel nem kívánnak semmit kezdeni. Az Usók nem jelentek meg (szerencsére, de ez már az én szubjektív véleményem).

002.jpg

A Ryback-Kane-Big Show szerelmi háromszög valami nagyon szar volt, valami megfoghatatlanul és definiálhatatlanul szar. Hogy mi történt: Ryback megverte Kane-t, aztán a Démon összehozott egy Big Guy-Big Show meccset (Show az utóbbi hetek egyik legnevetségesebb színészi játékát hozta), amit szintén megnyert volna Ryback, ha Kane nem avatkozik közbe, és segíti hozzá partnerét a győzelemhez. Aztán megjelent Bray Wyatt, és elmondta, ami a szívét nyomta. 

A női szegmenst viszont egészen bírtam, vagány volt látni a négy meghatározó dívát egymással farkasszemet nézni, majd a Bellákat egymást támogatva kibotorkálni az arénából. Én személy szerint nagyon szívesen látnék egy AJ-Paige vs. Bellák felállást az elkövetkező időszakban, főleg azért, mert hónapok óta nem kaptunk semmi újat ebben a divízióban. 

Volt egy Miz-Mizdow vs. New Day töltelék meccs is, majd egy Swagger-Rusev ultra-hiper-töltelékmeccs, a kulcsmomentum azonban Curtis Axel megjelenése volt. Axelt továbbra is nagyon fölöslegesnek tartom, de egyre jobban élvezem: ő az a dagigyerek az oviból, aki nagyon szeretett keménykedni, bemászni a képedbe, aztán kapott egy sallert és leült a kicsiszékre. Hódít az AxelMania, azt hiszem. 

004.jpg

A főeseményen a face-ek legyőzték a heeleket, akik bemérgesedtek, és követelték az övet R-Truthtól (mondjuk Barrett esetében jogos volt), de végül egyikük sem kapta meg. Aztán ahogy Vaccap kifelé sétált vele, megjelent Daniel Bryan, akinek ragyogó tekintettel átadta, mintha egész életében erre várt volna, majd eltűnt. Az a furcsa helyzet állt elő, hogy az egész aréna Bryant ünnepelte, annak ellenére, hogy az égvilágon semmit nem csinált az adásban; szerintem a WWE is belátta, hogy ez már túlzott arcátlanság, és beküldték Stardustot, hogy vegye el az övet. Ez azt jelenti, hogy egy adáson belül harmadszor is gazdát cserélt az öv, na meg azt, hogy valszeg Stardust is csatlakozik hetedikként a Ladder Match résztvevőihez. Sokat nem fog nyomni a latban, de egy Smackdown-tól nem is várhattunk többet.

Ennyit erről a csütörtökről, kedden Raw kritika, addig kitartás, olvassátok és lájkoljátok a blogot. Viszlát!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eszkofoci.blog.hu/api/trackback/id/tr997245367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egy szubjektív, kritikus oldal
süti beállítások módosítása