Egy szubjektív, kritikus oldal

2015. május 27. 17:38 - EszkoF

WWE - RAW - 2015.05.25 - Szánalmas húzások, sablonmeccsek

Na szóval egy nap csúszással itt a RAW kritika. Nem tudom milyen lesz - komolyan mondom tényleg - hullára le vagyok amortizálva mostanra, de igyekszem nem gy agymosott cikket összedobni. Az Elimination Chamber már csak napokra van, és a sztorik kialakitására gyakorlatilag ez volt az utolsó esélye a WWE-nek. Megtudtuk, hogy az ismert meccseken kivül nem lesz újabb összecsapás a gálán - hacsak ilyen Stardust Slater meccseket be nem raknak az idő meghosszabbitása céljából. Volt pár ocsmány/már sokszor látott dolog ebben az adásban, nem sok pozitivum emelhető ki belőle, de nézzük akkor, mit is tartogatott számunkra május utolsó RAW adása.

Egy szokásos képpel indit a műsor, Rollins, és kúrótársai a ringben és mnd azt tárgyalják, hogy a WWE jövője mekkora ász. Nem tudom hányszor kell még eljátszaniuk ezt, hogy végre megértsék, hogy a hiteles heel az nem a kotonszökevények által segitett mindentől menekülő csicska. HHH is hova süllyedt már könyörgöm? Feleségül fejvesztve suhan ki a ringből akárhányszor ellenséges erők közelednek? Úgy csinál, mint valami rokkant 90 éves fasz, dehát látható, hogy abszolút kondiban van. Akkor miért nem szerepeltetik? Ááá...Túl sok a kérdés, és magyon kevés a válasz.Ambrose megint jött aláirni a szerződést, naná, hogy nem jött össze, mert a nagy sócsatában kitört egy meccs az időközben megjelenő Reigns és Ambrose illetve Kane és a WWE koronázatlan csicskája között. Reigns-szel nem tudnak mit csinálni ez annyira átlátszó, mint a Chelsea taktikája. Úgyhogy bebaszták oda meccs nélkül Ambrose mellé, mint valami segitőt, ami nem feltétlenül gond, de minek, ha úgyis ez a festett hajú nyer? Orton is eltűnt, mint szürke szamár a ködben, áá,, Érdekes idők várnak ránk. A MITB-ig valószinűleg ugyanilyen ködös marad minden, de én attól félek, hogy még azután sem leszenk tiszták azok a kibaszott szálak. A meccs maga tipikus RAW főmeccs volt, csak nem az adás végén, hanem az elején. A face karakterek nyertek, Ambrose pinelte Rollins-t, hogy biztosak legyünk benne, nem fog nyerni vasárnap. Lehetne mostmár újitani valamit? Újitani ezen a kiszámitható fostengeren, amiben olyan pankrátorok úszkálnak, mint Ambrose? Lehetne, de minek ha a mosott agyaknak ez kell.

Az a backstage jelenet Ambrose-al meg a két jógaoktatóvel pedig...Mindennek a legalja volt. Őrizetbe vesznek és börtönbe zárnak egy embert azért mert megütött valakit? WOW. Ráadásul még van pofájuk az arcunkba nyomni az ilyen -minden amit mond felhasználható maga ellen a biróságon- zsánereket? Hülyének nézik ezek az embereket basszameg? Oké, hogy a végén kiderült, hogy csak egy Ambrose hype volt az egész, de ezt azért stilusosabban és hihetőbben is meg lehetett volna oldani, mert ez igy olyan végtelenül szánalmas volt, hogy el is ment a kedvem a cikkirástól.

Rusev visszatért Bulgáriához. És mi történt? Semmi. Ugyanőgy veretik vele az R-Truth-hoz hasonló lábtörlőket. Annyi, hogy bejövetelkor a balkáni ország zászlaját lengeti és nem az oroszt. De mi értelme van ennek? Láthatóan nem akarnak egy orosz - bolgár konfliktust Lana és közte, akkormeg miért nem lehet elhagyni ezt a nemzeti hovatartozásos baromságot? Ja, hogy sértené az amerikaiak egóját, ha nem lenne minden adásban legalább egy USA chant. Igy már értem. Az a Love sztori gyönyörű volt, kár, hogy nem WWE-be való. És, ismét amit már láttunk. Lana - Ziggler. Rusev pedig őrjöng. Kreativitás - 0.

Ryback Barett meccsnél nagyon sablont nem nagyon találhat az ember ebben az adásban.Hál' Istennek az EC vasránap van, mert még három hétig nézhetnénk ahogy az IC meccs résztvevői körbeverik egymást. A Neville stardust is akkora egy fuckin§ sablon volt... Mikor szoknak le arról, hogy minden héten lenyomják a tokunkon a -kiirunk egy sablonmeccset egy fő és szar szintet sem megütő pankrátor között, hogy a fő pankrátornak az ellenfele tudjon közbeavatkozni - dolgot? Bo Dallasnál ocsmányabb undormányt még életmben nem láttam WWE porondon, valami hihetetlen idegesitő, de nem kell aggódni kikap a francba Nevilletől. Dallast pusholták egy ideig. aztán rájöttek, hogy szart sem ér, és bezavarták a Stardust, Slater stb... kategóriába, Hála az égnek.

A Sheamus Ziggler jó is lehetett volna, ha nem láttuk volna már 25-ször. A végén ez a Rusev beavatkozás is...Nagyon erőltett izomszagú volt. Accolade Lana előtt aki tehetetlen volt szerelme megmentése érdekében. Fantasztikus storyline. Újabb Széna open challenget is kaptunk. Annyira elegem vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan.

Ennek a fasznak a beszédét hétről hétre átugrom a picsába, mert úgyis mindig ugyanarról beszél. Semmiről. Aztán jön a valmi fosos pankrátor- jelen esetben Zack Ryder - akinek gondolom ez volt a szülővárosa, mert másképp nem tették volna be Müzli ellen, és ha be is tették volna, nem engedték volna neki, hogy használja a mozdulatait. Egy semmiből jövő AA és máris megvan a meccs győztese. Azonban mikor Széna Jani már örült volna a kiscsoportosok népes rrajngótáborával, megjelent újra Owens, és újabb PowerBomb. Újabb US övre taposás. Újabb szög Owen vasárnapi koporsójába. A WWE-től az elmúlt öt év legmerészebb húzása lenne, ha Owen megnyerné a US övet is, éppen ezért nem fogja.

A Diva vonal eléggé jó lett ezzel a három conenderrel. Paige vasárnap bajnok kellene legyen, de ez eléggé kiszámithatatlan lesz. Most kikapott egy übhersablon meccsen. Aztán jött a New Day...Tapsoltak egy kicsit aztán kaptak egy 10 v 3 handicappet. Azonban mielőtt bárki elhihette volna, hgoy ezeket most rommá verik elszabadult a pokol, repkedtek az emberek. a végén a három csoki maradt, de hála az égnek a Cesaro Kidd páros elpicsázta a legisegesitőbbet közülük. Azonban ez még mindig nagyon messz állt a jótól, sőt a középszerűtől.

A főesemény a szerződés aláirása volt, Ambrose sehol az Authority pedig ott folytatta az adást ahol elkezdte. Fényezve Rollins valagát. Reigns érkezett, amit szerintem még maguk a WWE kreativuk sem tudnának megmagyarázni, aztán pedig Ambrose a rendőrautóval. Nagy ötlet, kár, hogy ennél már csak Bo Dalla szánalmasabb. A végén újabb face győzelem, Ambrose aláirta szerződést, és hivatalosan is be lett jelentve a halála. Nice job WWE- Congrats. Újabb fos RAW volt, ez azonban még az eddigieket is fölülmúlta negativ irányban. Hétfőtől BL hét veszi kezdetét, minden nap cikkeket olvashattok majd, amikben a szombaton rendezendő BL döntőre hangolódunk. Pénteken Smackdown, hétfőn EC, lesz miről irjunk, csak győzzük gőzzel. Sziasztok!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eszkofoci.blog.hu/api/trackback/id/tr887496408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egy szubjektív, kritikus oldal
süti beállítások módosítása