Egy szubjektív, kritikus oldal

2015. július 31. 21:28 - JorgeTheBlobfish

WWE SmackDown - 2015.07.30. - Inkább nézek Gálvölgyit

sm.jpg

Nehéz elképzelni ennél falrahánytabb adást. És a színvonal egyre csökken. 

sd_829_photo_121-259573012_0_0_0.jpg

A WWE újabban mostohául bánik még a legszeretettebb pankrátoraival is; ezen az adáson gyakorlatilag feláldozta Rollinst ennek a förtelmes Cesaro-Owens feudnak. Emberek, tegyünk félre minden Rollins iránt érzett gyűlöletet: azért mégis ő a legértékesebb öv birtokosa (még ha nem is érdemli meg), és ennél jobban nem nagyon lehet egy bajnokot lealacsonyítani. Még egyszer mondom: mellékszereplő volt egy SmackDownon. Ha maga a WWE is ennyire leszarja Sethet, akkor tőlünk ne várjanak semmit. Nem is beszélve arról, hogy még az ilyen Cesarók ellen is milyen gyengének hozzák ki. A főesemény pedig ugyanolyan turmix volt, mint amiket a RAW-n láttunk: Cesaro mellé odacsapták Ambrose-t, hogy izzadjon is kicsit a fizetéséért, a Rollins/Owens páros ellen. A végén a face-ek nyertek, egy nagyon semmilyen befejezéssel. Nem csoda, ha ennyi szarságtól megfájdul az ember feje. Ennyi már elég is, hogy elvegye a kedvünket a közelgő PPV-től: van egy komolyan nem vehető bajnok, egy teljesen random övmeccsel, meg egy rettenetesen unalmas Owens/Cesaro. És ez még csak – csepp a tengerben.

Ismét felpakolták nekünk az összes tag teamet, hogy gyönyörködjünk az Ascensionben vagy a Matadorokban, aztán adtak egy győzelmet a Lucha Dragonsnek. Bárcsak lenne valami jelentősége ennek a győzelemnek – de sajnos nincs. Annak az esélye, hogy a mexikóiak ott lesznek a Summerslamen, a csekély és a nulla között van. Egyébként Darren Young hihetetlen idiótán néz ki azzal a szemüveggel, majdnem felülmúlja az Ascension arcmaskaráját.

A Rusev-Swagger... legszívesebben egy szót sem írnék róla, de mivel a többség meg sem nézte, ezért kötelességem annyit kinyögni, hogy: borzalmas volt. Így, kétszázadszorra is. Oké, hogy a bolgár a klasszikus módon kivégezte ezt a nímandot, de utána miért kellett mégis megmenteni az irháját? Miért kellett úgy tenni, mintha Swagger érne egy garast is? Tudja a tarka fasz, szerintem még McMahon bácsi sem érti, mi folyik időnként a ringben.

Az R-Truth-Stardust egy selejt volt,  még Neville érkezése sem mentette meg. Sőt, ha lehetséges, még jobban elcseszte.

És ennyi volt az egész; négy borzasztó meccs, a dívák sehol, az adást pedig ilyen villáminterjúkkal meg persze Bray Wyattal töltötték ki. Nem túlzás, hogy majdnem mindenkit elcsesztek ebben a rosterben. Vagy hiteltelenné tették őket, vagy másodhegedűssé, vagy pedig totál érdektelenné. Egyetlen bástya maradt, a rendíthetetlen Brock Lesnar, amely minden valószínűség szerint összeomlik három hét múlva a SummerSlamen. A női divízió egyedül nem tudja megmenteni az adásokat, és ha ők sincsenek – akkor ilyen borzalmakat kapunk, mint most csütörtökön. Én _Jorge voltam, bocs a rövid posztért, jövő péntekig viszlát!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eszkofoci.blog.hu/api/trackback/id/tr257669280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egy szubjektív, kritikus oldal
süti beállítások módosítása