Egy szubjektív, kritikus oldal

2015. szeptember 04. 20:19 - JorgeTheBlobfish

WWE SmackDown - 2015.09.03. - A szappanopera nem ér véget

sm.jpg

Elég fostos adáson vagyunk túl, kevés pozitívummal. Sajnos főeseményből is csak teszkóminőség volt, az annak szánt színdarab pedig az egyik legnevetségesebb, amit valaha láttam. Esmeralda és Marichuy sárga irigységgel nézte Summer Rae-t. Na de essünk túl rajta. 

sd_834_photo_106-4078646109_0_0.jpg

Rollins valamiért nem állt rendelkezésre, úgyhogy a New Day indította az adást ezzel a nagyon erőltetett „Save the Tables” mozgalommal. Érdekes volt látni, ahogy a közönség nem nagyon tudja, hogy reagáljon a fekákra, skandálja-e a mottójukat vagy inkább fújoljon. Ez a szórakoztató heelek jelensége. A Dudley Boys jött is mint a huzat, de a kedvem nem jött meg hozzájuk. A múltban biztos marha jók voltak meg minden, de amit 2015-ben nyújtanak, az semmivel sem jobb mondjuk a Prime Time Playersnél. A fehér csávó egy felhizlalt Ryback, a színesbőrű meg Titus-szerű, de gyengébb nála. Aztán kaptunk is egy rövid PTP-DB meccset (az ND elhúzott, jó szokása szerint), amelyen az előző bajnokokat erősebbnek  hozták ki, de a végén a visszatérők nyertek. Így már érdekesebb lesz a NOC tag team-övmeccse. A totál esélytelen Lucha Dragons meg Matadores helyett kapunk egy erőtől duzzadó Dudley Boyzt. Nem nagyon lehet elrontani.

Egy két perces intermezzo következett, amelyben a semmiből előbukkant Konnor és Viktor, és együtt feláldozták Neville-t Stardustnak. Aztán csillagpor mondott valami olyat, hogy „Welcome to the Cosmic Wasteland”. Lehet, hogy egy új csapat? Lehet, hogy leszarom?

A Cesaro-Sheamus meccsen az volt a kérdés, hogy kit áldoznak fel: az egyre népszerűbb és sokat nyomatott svájcit, vagy a táska birtokosát. Mint mindig, most is középmegoldást választottak a WWE-nél: Cesaro végig küzdött a seggfej ír ellen, de a bordasérülése miatt nem volt képes nyerni. Vagányul működik ez a páros, én néznék még PPV-meccseket tőlük.

A Miz TV eseményei valami legendásak voltak. Soha nem látott tragikomikus burleszk, vagyis akkora rakás szar, hogy királyt koronázhatnának rajta. Leszögezem, hogy Miz fantasztikus volt. De Summer Rae borzasztó kínos bőgése, vagy Ziggler zavara a bejátszás után nevetséges volt. Röviden annyi történt, hogy Rae bevallotta, hogy _hazudott hétfőn, vagyis több dolog is lejátszódott Ziggy öltözőjében, mint amennyit elárult. Dolph ugyanis megcsókolta. És hogy ezt alátámassza a fenyegetőn néző Lanának, bejátszott egy videót tavaly júniusból, amikor a volt interkontinentál bajnok és ő a ringben cseréltek testnedvet. Egy esetet, amiről figyelem: Lana semmit nem tudott egészen eddig. Nem emlékezett rá (na jó, rendben), de még csak nem is keresett rá Ziggler múltjára, miután társult vele, azok után sem, ami hétfőn történt. Ez nagyon hiteltelen sztori a kreatívok részéről. Lana persze elkente Rae száját, majd a bűnbánó Zigglerrel a seggében elviharzott.  A legnagyobb kérdés: hol volt egész végig Rusev? Én nem a Ziggy, hanem az ő arcát szerettem volna látni a videóbejátszás után. A csalódottságot, hogy a második nője is megcsalta. Na mindegy, hétfőn biztos kapunk folytatást. 

Bo Dallas ezúttal kapott csontot, de csak egy nála is alacsonyabb szintű pankrátor ellen. R-Truth eltűnt a szarban.

A lányoknák fokozódik az izgalom: vajon sikerül-e megakadályozni Nikkit a rekorddöntésben? A backstage-jelenet azt mondja, elméletileg igen. Ha jól számolok, akkor még van két RAW az új rekord érvénybe lépéséig, és addig sok minden történhet. Charlotte legyőzte Taminát, nem mintha eddig nem lett volna egyértelmű, hogy csak a PCB-nek van esélye megakadályozni a bajnokot. Aztán meglássuk.

A főmeccs egy Ambreigns-New Day volt, a végén Family-videoüzenettel, szóval még az átlagnál is rosszabb. De annak nagyon örülök, hogy mostmár Reigns arcán is „igazi” félelem tükröződik, ami nyilván az új erdőlakónak szól, és nem Wyatt bejátszásainak. A tesvéreknek pedig sürgősen keresniük kell valakit, én mondjuk nem tenném fel rá a házam, hogy az a valaki Jeff Hardy lesz. Haha.

A végére pedig itt egy kis Summer Rae. A magam kedvéért snitteltem le, de olyan jó, hogy meg kell osszam veletek. 

wefe.PNG

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eszkofoci.blog.hu/api/trackback/id/tr647761376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egy szubjektív, kritikus oldal
süti beállítások módosítása