Egy szubjektív, kritikus oldal

2015. július 20. 13:13 - EszkoF

WWE - Battleground 2015 - Sírjunk vagy nevessünk, avagy most mi a faszom lesz?

Lejárt a Battleground és nyugodt lelkiismerettel konstatálhatjuk, hogy egy hatalmas cilinder szart nem ér az egész. De úgy konkrétan. Kifogásolhatatlan meccs számomra nem volt, annyira átlátszó és idegesítő egy szartengert nyomtak néhol az arcunkba, hogy az már egyenesen rasszizmus az emberi fajra nézve és ezt megfűszerezték egy olyan kibaszottul halvány felhozatallal, hogy a Smackdown adások szintje is lassan megüti ezt. Borzalom...

Kick OFF : Nyert Barett. Meglepetés lenne? Kurvára nem. Megmondtam tegnap, hogy a kis köcsög király úgyis nyerni fog, nehogy már egy mezei földműves paraszt, vécépumpával a kezében, megalázza a nagy King of the Ringet, ami valamiért akkora dicsőség, hogy már lassan két hónapja járkál ugyanabban a szerkóban. Wade Barett, Bad News Barett, most King Barett. Mi jön még? Cowgirl Barett? Nem lepne meg.

Az Orton Sheamus meccs baromi átlátszó volt. Meg akarták úgy oldani a dolgot, hogy Orton nyerjen, mert mégis a szülővárosában volt, de azért Mr. Indokolatlan MITB  kultusza se romoljon le. Ezért a meccs 70-80 százalékában Sheamus dominált, bemutathatta az összes mozdulatát, az Irish Curse-től kezdve, a White Noise-on át a Brogue Kick-ig, a végén viszont RKO Out Of Nowhere és Orton győzelem. Súlytalan, téttelen, szar meccs, jövője nincs, egyszer elég is volt, azt is csak St. Louis miatt.

A Tag Team vonalon a helyzet nem változott, továbbra is a PTP a bajnok, ami azért gond, mert valószínűleg a csoki hármas megy az övekért a Summerslamen is. Vagy az Ascencion. Ez a két heel csapat létezik jelenleg a WWE-ben, a Lucha Dragons-t úgy tűnik elfelejthetjük, úgyhogy csodás hetek elé nézünk. Talán ha jönne egy Ku Klux Klán nevezetű csapat, akkor érdekes lenne de így...Egy halom fostenger lesz a következő hónap is.

Egyertértek a többséggel, a díva szegmens volt a legértékelhetőbb dolog, az egész szájbakúrt, elcseszett szemétdombon. Mondjuk sajnálatos, hogy az új kedvencem Becky nem szerepelt a meccsben, de ne legyünk telhetetlenek. Az a csaj, valami imádnivaló, már a bevonulását is öröm nézni. Hát mennyivel jobb az, mint Alicia Foxnak az a degenerált járása? De most komolyan, hogy lehet úgy lépni? Charlotte-ot, én nagyon nem bírom, rühellem, hogy egész meccs alatt ment ez a retardált hujjogás, ráadásul a csaj is elég csámpás DE!! Még így is jobb, mint bármelyik díva az előző 10 évből. Megnyerte a meccset, ami elég nyilvánvaló volt, mert a face csapat baromi karizmatikus, rájuk meg Sasha-ra lehet építeni, a többi mehet a hulladékfeldolgozóba.

Wyatt nyert egy irtózatosan gyenge meccsen. Meglep valakit? Egyáltalán nem. A meccs elején Wyatt dominált, Reigns akárhányszor fordított volna, a büdös kövér pattant is ki a ringből, majd a végén egy szánalmas befejezéssel meg is nyerte a meccset. Semmi újdonság, nyilván a csöves csalással nyer, és kellett egy kis munka a koldusnak is, most hogy a kecskebaszó társa kidőlt vagy fél évre. Nagyon remélem, hogy nem lesz visszavágó, mert még egy hónapot ezzel a faszinger Wyattel és a nyomorék, pszichopata videós üzeneteivel nem bírok ki. A ringben pedig még mindíg szart nem ér. Szart SEM.

Kérdem én. Mi a jó büdös vasporos, rézbeborított, olajjal megkent, betonozott, kurvaistók faszáért kellett Mr. Szalmaszál, AKA. Amerika Kapitány AKA Európa Kapitány, AKA Univerzum Kapitány nyerjen, azok után, hogy egy 8 hónapos kölyök is többet mozoga babahordozójában? Miért? Owens bazdmeg olyan meccset tolt, hogy az példamutató lenne bármelyik szájbabaszott pankrátornak, erre Széna jön a semmiből a szaros STF-el és nyer. Jójó, biztos akarnak egy nagy meccset a Summerslam-re Owens-szel, Szénával, Cesaroval és esetleg az ex-kommunista korccsal, de akkoris... A nagy büdös lófasz a WWE seggébe ezért.

A főesemény pedig valami irtózatosan vérszegény lett. Már akkor aggódni kezdtem, amikor láttam, hogy a meccs kezdeténél már csak alig több, mint fél óra volt hátra az adásból. Elütötték az időt Lesnar 13 Suplexével, Rollins is rúgott egyet kettőt. Majd a kopogtatásnál bejön Undertaker, eltűnik Rollins, eltűnik a KIBASZOTT BíRÓ is, elpicsázza Rollinst, majd a meccs eredmény nélkül marad, és az öreg villog a ringben? Ne értsetek félre, a hideg is kirázott amikor megjelent a ringben, de KIBASZOTT DÜHíTŐ, hogy amikor Lesnar végre elvenné az övet attól az egysejtű cigánytól, akkor jön valami és megakadályozza. És mi lesz ezután? Lesnar Undertaker feud, Lesnar heel turn, ami baromi sajnálatos, nagyon nem várom a kettejük meccsét, elnézve Undertakert, nincs messze Kane-től. Az öv sorsa pedig? A jóisten se tudja,valószínűleg ma a RAW-n megtudjuk, hogy ki vagy kik lesznek a következő kihívók. De engem már minden remény elhagyott, köszöntük a figyelmet, szevasztok!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eszkofoci.blog.hu/api/trackback/id/tr597641308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egy szubjektív, kritikus oldal
süti beállítások módosítása