Egy szubjektív, kritikus oldal

2015. szeptember 08. 14:04 - EszkoF

WWE - RAW - 2015.09.07. - "Humoros" adás, megvan a harmadik tag?

Nem igazán értem a lényegét ennek az adásnak így a main eventje után, de biztos volt valami céljuk azzal, hogy a pankrátorok 70 százalékával hülyére vetették az egészet. Ez nem feltétlenül baj, csak sajnos az esetek többségében vagy szar volt a vicc, vagy nem állt jól éppen annak, akivel előadatták. Na mindegy. Beszéljünk a meccsekről. Hmmm. Random és átlagos szél által összehordott forgatókönyvek. Bármi más? Azt hiszem nem. Nem, egyszerűen ennyi. Ja és egy újabb "random Wyatt efect". Bezony.

 

Az adás a csicska bajnokkal indult, nem láttuk már elégszer Raw nyitásában, úgyhogy kiküldték még egyszer, hogy elmondja, hogy ő a MAN, meg hogy mi mindent csinált a múltban, amúgy teljesen egyedül minden külső segítség nélkül, abszolút, tényleg... Szerencsére a közönség egy fantasztikus boring chant-tel nyugtázta a dolgot, ami jobb volt az adásban elsütött összes poénnál. Végül Sting jelent meg a kivetítőn Rollins csokiszobra mellett, azzal a szöveggel, hogy gyere és vedd el - ilyen humoros, veccesnek szánt hanglejtéssel. Hát Stingnek aztán kurvára a szarkasztikus humorzsák szerep illik. Tényleg. Great job WWE.

Sting után Sheamus is megjelent, hogy elmondja, hogy hogyha Mr.Csicska valami istentelen csoda folytán mégis mindkét meccsét megnyerné a NoC-ön, ami tényleg csoda lenne, akkor nyugodjon meg, mert lesz egy harmadik is: ellene. A közönség ennek ellenére sem fogadta pozitívan a kelta kakast, úgyhogy az mondandója befejeztével el is húzott, mint a vadlibák. Ezután Mr. Singlehandedly defeated Brock Lesnar rögtön a szüleihez futott egy tervért, merthát HHH segítsége nélkül most faszt szopna Amsterdamban a piros lámpás negyed homokos részlegében. Válaszul kapott az estére két meccset is, egyet Ryback ellen (Random 1), egyet meg Széna és a PTP ellen a New Day társaságában (Random 2).

Szása Paige, random díva meccs, pár héttel ezelőtt, az akkori NXT bajnok győzött, ezért azt gondoltam, hogy most, hogy már nem bajnok a csaj, nyerhet Paige is egyet, de tévedtem. Nem mintha lenne bármilyen jelentősége, az egyetlen pozitívum az, hogy lecserélték a B.A.D. bevonulózenéjét egy sokkal jobbra. Azt kész.

Random 3: Shield - csicska bajnok vs Ascencion. Az illuminati csapat bemutatkozásuk óta szart nem értek el itt, mert nem kezdenek velük semmit, pedig ígéretesek. Most meg így random előveszik őket? Miért? Miért nem lehetett alapból tolni őket? Ez jelenti azt, ha valaki feláldozható. Odadobják néhányszor valakiknek, menjetek kapjatok ki, azt vigyétek a pénzt, hogy azért legyen mivel fizetni este a kocsmában. A meccs után egy random Wyatt beszéd amit lelkiismeretfurdallás nélkül átpörgettem, mint már oly sokszor.

A Ryback Rollins meccs kegyetlen unalmas volt, nem volt olyan, hogy fél percig folyamatosan néztem volna. Cégül Ryback nyert egy surprise pinnel. Jelentőség? Pontosan. 0. A meccs után ismét megjelent a kivetítőn Sting és egy Sting maszkot akasztott a szobor fejére, amit egy nagyon láma, és Stingre egyáltalán nem illő "játék" előzött meg. Nézzétek meg az adást tudjátok miről beszélek.

A backstage jelenet Rollins, a New Day, Edge, Christian, és a Dudley Boyz között jól is elsülhetett volna, de a New Day mellett mostmár bohócot csináltak a többiekből is, hogy counterelni tudják a másikok hülyeségét. Reméltem, hogy Edge-el és Chirstian-nel kezdenek valami mást is, de manapság már csak szóbeli fenyegetésekre jók.

A szappanoperának már a promója is olyan, mint valami sorozat előzetes, megint kaptunk egy ocsmány Summer bőgést, miután kijött Rusev, letörölte a gecit a szájáról, ami a tegnap estéről ott ragadt, majd elmondta, hogy nem haragszik rá (Jorge itt a válasz), ezután jött Ziggler, mondott valami káromkodást Rusevre, de olyan gyorsan, hogy nem értettem belőle semmit, majd SuperKick a bolgár korcs varacskos pofájába és mindenki boldogan távozott. Reménykedjünk abban, hogy a Night of Champions-ön, nem egy sima Rusev kontra Zigglert kapunk megint...Reménykedünk...

Sheamus Orton 683-adik felvonás egy Vipera győzelemmel, majd jött az újabb Wyatt akció. Na most. Egy valamit nem értek. Mi a palacisntába tekert tarka faszért támadják meg most Ortont? Hát ők csak ketten vannak, úgyhogy adjunk már nekik egy harmadik tagot is, nehogy biztos legyen a győzelmünk. Kurvára hiteles bazdmeg pont egy Wyatt familytől. Vagy ez, vagy csak szimplán buták. Legalábbis a szotriból ez szűrődik le...Tehát úgy néz ki, hogy nem lesz Rowan, és nem lesz Rock sem. Egy számkivetett, feud nélküli Orton lesz a tesók mellett.

Random 4 : Dudleyz kontra Matadorok. Sima Dudley Boyz győzelem, itt a hangsúly inkább a matadorok és a bika között kialakult ellentéten volt. Micsoda feud lesz ebből azt a kurva mindenit alig bírom kivárni. Ja nem. Mégsem. A végére jött a már szokásos asztal törés. Legalább ezek csinálnak is valamit és nem egy trombitát dugdosnak egymás seggébe.

Random 5 : Cesaro kontra Miz. Nem volt hosszú meccs, mert jött a kövér, elüldözte Miz-t, majd ha nincs ló jó a szamár is elven kiütötte Cesaro-t, csakhogy senki nem higyje azt, hogy face turn-t vesz. Cesaronak úgy tűnik annyi, innen már megint süllyed egyre mélyebbre.

Jól kijött a lépés a WWE-nek, mert Mrs. Szilikon rekorddöntése pont a jövő heti RAW-n következne be, de Charlotte kapott egy meccset arra az adásra, és ez így marha izgalmas lesz, hiszen valószínűleg csak pár perccel fog lemaradni a betonmellű a rekrdról. Legalábbis nagyon remélem, hogy kikap és nem fogja még pár hétig riszálni a valagát a csámpás barátnői mellett. (Újranéztem ezt a jelenetet és ez az Alicia Fox tejóisten de balfazs uramisten takarítsátok ki innen könyörgöm fájdalom nézni.)

A Főesemény átlagos 3v3 ami után Szénáék sikeresen pinnelték a jamaikai kotoncsempészt. A meccs után, az adás folyamán harmadszor is Sting jelent, meg, ezúttal a lámpákat felkapcsolva felfedte, hogy hol is volt eddig a szobor: Közvetlenül egy kukás autó seggében. Sejteni lehetett, hogy Sting az adás végére tönkrebassza majd a csokiszobrot, kb. mint Lesnar a Bentley-t. Szépen begyűrte magába a szemetes járgány. Volt szobor, nincs szobor. Rollins meg valami hisztis elemis kölyök pattogott a ring közepén. Ezzel zárult a RAW. Micsoda eposzi befejezés. Csodás adás volt.

 

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eszkofoci.blog.hu/api/trackback/id/tr437770050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egy szubjektív, kritikus oldal
süti beállítások módosítása