Egy szubjektív, kritikus oldal

2015. október 02. 20:36 - JorgeTheBlobfish

WWE SmackDown - 2015.10.01. - Hová tűnt Demon Kane?

sm.jpg

Hölgyeim és uraim, visszatért a SmackDown az EszkoSportra. Mielőtt elővennék a zsebkendőket, és belefulladnának az örömkönnyekbe, leszögezem, hogy nem lett jobb a kék adás az elmúlt két hétben. Az eheti jobban sikerült mint showműsor, de ha a sztorifejlődést nézzük, hát, nehéz itt eligazodni. Na nézzük.

126_sd_09292015cm_1539-1831268443_0_0.jpg

Ezzel a félelmetes Demon Kane-képpel akartam kezdeni a bejegyzést, hogy legalább azok ijedezzenek, akik nem látták az adást. Mert akik nem sajnálták a pénteket és megnézték (vagy az előző három adást), azok tudják, hogy ez a démoni arculat már nem az a másik démoni arculat. Szóval már nem fossuk össze a gatyánkat tőle, bármilyen pokoli pusztítást visz véghez az adás utolsó perceiben. Ez az agymosott-kettős-személyiség baromság nagyon átlátszó, a hülye is látja, hogy ez fölösleges halandzsa. De miért is van szükség rá? Pontosan, mert ez a démoni arculat már nem az a démoni arculat. Mert szerintem a WWE is látja, hogy Demon Kane önmagában nem vinne el egy feudot. Hogy mi történt: a Rollins/New Day páros a Dudley Boyz ellen meccselt, Corporate Kane meg kintről figyelt, mert ez volt  a megegyezés. Seth persze rátámadott, és a cuki Kane-t a színfalak mögé kellett kísérni.  Ami ezután történt, az elég homályos: szerintem visszament az öltözőbe, majd megmártózott a pokol torkában, csevegett egyet Luciferrel és visszatért. De az is lehet, hogy csak elszívott egy cigit. 

Amúgy már nem unjuk azt, hogy mindig van egy szupererős és szuperesélyes legenda, és a másik sarokban ott van Rollins? Mióta Lesnar visszatért, ezt látjuk. Rollins pofázik, jön a másik, Rollins pofázik, a másik bekeményít, Rollins összeszarja magát. És aztán megvédi a címet, de jön egy újabb legenda a következő hónapra. Nem unalmas kicsit?

A lányoknál most a B.A.D. kap nagyobb szerepet, ami azt mutatja, hogy a PCB Paige nélkül szart sem ér. Charlotte és Becky hátrább szorultak, az angol csaj összeakadt Natalyával, a maradék két trió pedig egymással meccselt, és Sasha elhozta a három pontot. Én szerettem ezt a párharcot, a BAD elég jól működik mint csapat, bár a karakterek azért sokkal gyengébbek, mint a PCB-ben. A Bellákat szívesen elfelejteném, de akkor ki megy Charlotte ellen?

Volt egy IC-övmeccs ("övmeccs") is, amit persze a hitegetésre használt fel a WWE: megpróbálta elhitetni velünk, hogy Rybacknek lenne esélye visszaszerezni a szíjat. Na hajrá, csak nehogy visszakerüljön hozzá a végén. 

Neville és a Sáfrányok megverték Csillagport és a Felemelkedést, egy olyan feudban, ami egyenesen a '70-es évek elejéről, a képregényekből jött. A gyerekek biztos szeretik, én nem tudom hogy álljak hozzá. 

Bray Wyatt szokása szerint dumapartit tartott, csakhogy Nagy Kígyó nem volt ugyanazon a véleményen. Négy szót mondott csak, ami máris több, mint amennyire a szerződése kötelezi: "Hell in a Cell". Oké. De akkor ezek ketten face-to-face meccselni fognak a HIAC-en? Nagyszerű, de akkor mi lesz a többiekkel? Mi lesz az egész harmadik tag-keresős huzavonával? Csak kintről fogják nézni? Ha igen, akkor eddig miért erőltették, mért préselték be Ortont a csapatba? Egyáltalán, mi értelme volt Strowman megjelenésének, ha a következő PPV-n már eltűnik a francba? Huh, én remélem, hogy nem ez lesz a vége, mert túl vagány ez az egész, hogy rögtön elcsesszék. Kapjanak egy ultra epic harmadik csapattagot és legyen egy ultra epic meccs, amit akár megnyerhet az Ambreigns is. Csak nehogy 1v1 legyen. Na sziasztok!

 

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eszkofoci.blog.hu/api/trackback/id/tr857882862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egy szubjektív, kritikus oldal
süti beállítások módosítása