Egy szubjektív, kritikus oldal

2014. december 08. 14:58 - EszkoF

Megújulunk!

Megújul az Eszko!

Igen...elég szomorú, hogy másfél hónap után ez az első posztunk de innenől kezdve ezen igyekszünk majd változtatni. Az oldal két jelentős bővitésen megy majd át, ami lehet hogy nem érint sok embert, de mi csakis arról szeretnék tartalmat kiadni, amihez komolyabban értünk. Nézzük, miről is van szó? 

 

A foci mellett tehát mától kezdve a pankráció is helyet kap majd az oldalunkon. Igen tudjuk hogy ezzel a sporttal a legtöbb ember szélsőséges kapcsolatban áll: Vagy szereti és követi, vagy megveti a "hamissága" miatt. Nos mi ketten az előbbihez tartozunk, és ezért is választottuk a pankrációt oldalunk bovitéséhez. Szeretnénk itt is kihangsúlyozni hogy nem egy hirportál vagyunk, szóval aki követné ezeket a cikkeket, ne várjon összefoglalókat, meg hozzá hasonlókat. A WWE világában történő, sokszor abszurd és igenis irritáló dolgokról szeretnénk kifejteni majd a véleményünket, amit a ma esti RAW-al fogunk kezdeni.Ennyit a WWE-ről, mi változna még? Nos a labdarúgással kapcsolatban nem szeretnénk sokat változtatni, továbbra sem fogunk mindenről tartalmat kiadni, csak arról, ami ihletet kelt bennünk arra, hogy véleményünket leirjuk róla. A változások dacára az oldal új nevet kap és eszkosport.blog.hu-ként folytatódik útja. (igen, két sport miatt már szükséges ez az elnevezés, mert...mi más lenne?)
A másik komolyabb változást a blog történetében, a párhuzamosan induló oldal jelentené, amin, egy, a sportoktól eltérő tartalom, jelenne meg, ez pedig a filmek kritikája. Gondolom ehhez nem kell túl sok magyarázat, reméljük hogy nem lesz túl main-stream a dolog és sikerül felkeltenünk az érdeklődéseteket. Az új honlap már elkészült, tartalom még nincs rajta, de igyekszünk ezt is heti rendszerességgel frissiteni. A blogot itt találjátok meg: http://eszkomovies.blog.hu

Nagyjából ennyit dióhéjban a változásokról, kövessetek minket továbbra is az Eszko gőzerővel folytatja munkáját. Tartsatok ti is velünk!

funny-babies-pictures-7.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eszkofoci.blog.hu/api/trackback/id/tr576967349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egy szubjektív, kritikus oldal
süti beállítások módosítása