Egy szubjektív, kritikus oldal

2015. szeptember 21. 19:51 - EszkoF

WWE - Night of Champions 2015 - Jó meccsek, szar eredmények

Lefutottuk a Noc-t is, és az adás után talán az a legmegfelelőbb kifejezés amit a címben is megtaláltok. A meccsek egy-egy kivétellel mind átlagon felülire sikerültek, de a végeredménnyel nagyon kevés esetben lehet kibékülve az ember. Volt itt nagy visszatérés, de egyes zsánerforgatókönyveket is ellőttek, úgyhogy tényleg nagyon felemás dolog lett. Semmiképpen nem rossz, de nem is egy észbontó forradalmi dolog.... Nézzük a Night of Champions-t és az azzal járó sztori változásokat.

A Kick OF-ot nem néztem meg, de meglepett a hír, hogy a heelek nyertek. Nem sok értelmét látom, mert Stardust karaktere kuka, a másik kettőnek meg még karaktere sincs, és ezen ez a győzelem sem változtat semmit. Neville és  valószínűsíthetőena legjobb TT csapat a WWE-ben persze szopjanak tovább. Rossz nézni, kér is tovább elemzni szerencsétlen Neville eddigi karrierjét, mert elfog a sírás.

Az IC meccs talán az egyik leggyengébbé sikerült a meccsek közül, de a végeredménnyel 100 százalékban elégedett vagyok. Owens a "szinte" tökéletes pankrátor. Jó a mikrofonnal, jó a ringben is, egy problémám van, hogy rá próbálják erőltetni ezt a csaló, menekülő "heel stílust". Ami nem áll jól neki. Én mai napig tartom a véleményem, hogy Owens lehet a jövő Lesnarja, mondjuk az is igaz, hogy nem kell elsietni semmit, mert a végén úgy végzi, mint Ryback. Az IC öv szerintem nem volt olyan erős Jerricho óta, mint amilyen most lesz Owens kezei alatt. Nagyon várom a feudjait, talán még Neville is odakerül egy kis szerencsével.

Igen, drámát vártunk ettől a meccstől, de mit ad Isten? Az sem volt benne. Konkrétan semmi. Summer Rae hisztijét ha lehet, nem kommentálnám, de a végéhez muszáj annyit hozzáfűzni, hogy iszonyatosan el lett szabva. (Aki átpörgette volna: Rae a magassarkújával (!) dobta arcon a pasiját, és ettől az iszonyatos csapástól Rusev egyből feldobta a talpát.) Nyilván pedzegettek valami szakítás-féleséget ezzel a fináléval, de nagyon bugyuta, ostoba, bárgyú, szánalmas, semmitmondó, ócska, piaci, vígszínházas, operettbetétes, és stb. lett. Szóval elcseszték alaposan. _Jorge

071_noc_09202015jg_0487-2829020432.jpg

Körülbelül erre számítottam a TT-meccset illetően: a Dudley Boyz viszi a prímet egész végig, de a Ghánai Asztal-lobbisokat hozzák ki mégis győztesnek. Arra azért mégsem gondoltam volna, hogy ilyen utolsó Smackdownhoz méltó módon, vagyis egy mezei DQ-val győznek. De mindegy; a végén úgyis a két veterán fog győzedelmeskedni, ami még elhúzódhat akár a Survivor Series-ig is. Én attól félek, hogy a következő hónap is az utolsó betűig ugyanilyen lesz: a ND kijön jópofizni asztalokról és fújja a harsonáját, a DB meg kidühösködik az arénába, és letakarítja őket. Elég silány forgatókönyv, nem? Nem látom, hogyan változhatna meg mindez.  _Jorge

 102_noc_09202015jg_0573-2887551366.jpg

A Shield kontra Wyatt Family meccs előtt nagyon érződött a feszültség és az izgalom. Voltak találgatások a meccs előtt, hogy ki lehet a harmadik tag, de messze nem volt úgy elspoilerezve, mint Undertaker megjelenése a Summerslam-en. Jerricho valószínűleg a legrosszabb forgatókönyv. Mind tudjuk, hogy Y2J csak a fiatalok felfuttatásáért jön vissza egy-egy meccsre (anno még Fandangóban is láttak annyi potenciált, hogy megveressék vele). Megérkezett, nagy hepaj, villogós dzseki, aztán csalódott, dühös, távozás. Semmi értelme nem volt. És mondok valamit: Nem is lesz, hogyha a Hell in a Cell-re, nem hozzák be maguknak harmadik tagnak Rock-ot. Ezen már Corbin, Goldberg, vagy az Atya Isten sem segít. Ha nem akarják teljesen megválaszolatlanul és értelmetlenül hagyni a feudot, akkor a megbízhatatlan, kibaszott velünk tag után, hoznak egy olyant, akiben Roman "megbízhat". Én nem tudok mást elképzelni ennek a feudnak a lezárásához. Egy energikus show a Hell in a Cellen és egy véres küzdelem a ketrecben a legenda és a hegy között. Jerricho meg menjen vissza műsorvezetőnek, ilyenekért kár égetnie magát és a több tíz éves karrierjét.

Kaptunk egy nagyon lefutott meccset egy olyan Nikki főszereplésével, akit nagyon le akartak nyomni a torkunkon mint domináns női pankrátort, a vereség ellenére is. Oké, na de ennyire?! Charlotte-ról gyakorlatilag semmi nem maradt meg a szenvedő képén meg a fájdalmas kiáltásain kívül (a színészkedés legalább száz százalékig hiteles volt, egy horrorfilmben is elment volna), a győzelem meg inkább mázlisnak tűnt, mint kiharcoltnak. Miért bánnak olyan mostohán vele? Talán úgy érzik, még nem jött el az idő az igazi forradalomhoz. Talán csak elhúzták a mézes madzagot az orrunk előtt, hogy jövő hónapban Beckyt küldjék, aztán az ő veresége után az SS-en Paige végleg legyőzze a Bella-klánt. Jó, nem biztos, hogy így lesz, de nagyon remélem. _Jorge

1_3.jpg

Átlagos meccs volt, lájtos akcióval, minden bizonnyal nem akarták lemeríteni Rollins akkuját a főmeccs előtt. Igazából nincs mit mondani róla, itt is az történt, amit borítékoltunk, Cena minimális hősiességgel behúzta az övet, ami majdhogynem odanőtt már a derekához, és ami jobban is  mutat nála, mint Sethnél. Úgyhogy most folytatódni fognak az imádott Open Challenge-ek, és a következő PPV-ig ismét találnak neki egy játszópajtást, akivel a TLC-ig ellehet. _Jorge

218_noc_09202015dg3622-787550191.jpg

A főesemény, ahogyan arra számítani lehetett egy nagy zakuszka lett. A meccs lassú és lapos volt, de Stingnek még így is kijár a tisztelet, több, mint 50 évesen háromszor jobban mozgott a ringben, mint Undertaker.Persze az övet nem nyerte meg, az maradt a csicska bajnoknál - már nem is emlékszem, hogy hogyan nyert - Ezután Shemaus érkezett az 57-es talpával bele Rollins fogsorába, majd mikor cashelt volna -erre majd később kitérek- megérkezett piros fényözönben Kane, aki földhöz baszarintotta mindkettőt majd távozott. Végre. Az emberek azért sírnak, mert Kane faceként jött vissza maszkkal a fején, amit nem értek, dehát egyeseknek semmi sem elég jó. Az a baromság viszont, amit évről évre, minden Mr. MITB-vel elsütnek az valami szánalmas. Megérkezik, BE AKAROK CASHELNI BE AKAROK CASHELNI, a bíró már két perce nyújtja a táskát, erre megjön Kane----> Sheamus: Áááá mégsem add vissza köszi majd legközelebb. És az a legrosszabb, hogy amikor tényleg beváltja valaki a táskát (lásdd Rollins a WM-en), akkor meg 10 másodperc múlva már szól is a gong. Borzalom és nem képesek kikúrálni ezt...A sztori innentől szerintem egyszerű. Kane visszatért és megakadályozta, hogy Sheamus bajnok legyen, hogy majd ő maga vegye el az övet a csicska bajnok kiscsoportostól. Nem várom a feudjukat, sok van még a HiaC-ig, és nem igazán akarom elhinni, hogy izgalmas eseményeket tudnak majd hozni hétről hétre. Stinget pedig...megérte visszahozni. Pénzéhes, médikurva bagázs.

 

Címkék: WWE PPV
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eszkofoci.blog.hu/api/trackback/id/tr677806998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egy szubjektív, kritikus oldal
süti beállítások módosítása