Egy szubjektív, kritikus oldal

2015. július 28. 12:17 - EszkoF

WWE - RAW - 2015.07.27. - Smackdown szintű szar, avagy hova tartunk te jó ég?

Esküszöm, ilyen rossz adást én még életemben nem láttam. Legalábbis, ha RAW-ról beszélünk. Azt sem tudom hol kezdjem, az egész műsor egy oltári káosz volt, mindenkinek szerepet akartak adni, de a szálakat úgy összebogozták, mint a kurvaélet és ahogy elnézem olyan borzalmas végkimenetelek lesznek ebből, hogy az évezred egyik legrosszabb Summerslamjére kerül majd sor pár hét múlva. Az egész adást teledobálták random meccsekkel, ezért az egész olyan lett, mintha egy szaros smacdown-t néztem volna. A cikket sincs kedvem megírni, mert elment minden életenergiám ettől. Igen. Ennyire drasztikus a helyzet.

Indul az adás a HHH, Steph, Seth trióval. Hátha lesz valami érdekfeszítő, valami bejelentés, hogy ki lesz a következő kihívó...Lófaszt. Bejelentik, hogy ez a "First Time Ever" dolgok éjszakája, és ezért bejelentenek egy tonna random összehozott szar meccset, ami a lófaszt se érdekli. Mi volt ez? Milyen kezdés ez cseszd meg? Olyan mintha egy 10 éves írta volna a  scriptet könyörgöm. Ez a meccs lesz, meg az a meccs lesz, aztán Rollins elmondta 16557843254246534325-szörre, hogy ő a legkirályabb fasz a világon, végül Széna, aki kapott egy meccset Rollins ellen a US övért. MIVAN? Mi értelme ennek? Ja, hogy ki kell érdemelnie... Ahaa... Na meglátjátok, mi lett ebből az adás végére.

Big Show - Ambrose. Egyike a totál random meccseknek. Érdekelt valakit? Kétlem. Súlytalan, téttelen, fos meccs, egy béna befejezéssel. Köszönjük, mehetünk tovább.

A neville Stardust feud olyan erőltetett, hogy a hányinger kerülget tőle, aztán az ilyen Fandango NEville meccsekről ne is beszéljünk, amiket a 1 perc után a Red Arrow le is zár. Neville olyan iszonyat tehetséges, hogy sírni van kedvem, amikor látom, hogy ilyen feudokba erőszakolják bele, csak hogy ne üljön a faszán. Borzalom, amit vele tettek.

A díva szegmens a jelenlegi pankráció legélvezhetőbb és kétségen kívül a legjobb része.  Bár van pár gondom ezzel is. Először is ezt a nyálas nyávogást a face csajok között el kéne felejteni, mert ez a nagy revolution már egy hónapja megtörtént, és fölösleges minden adáson felemlegetni, ettől nem tűnnek "facebb" karakternek, inkább olyanná válik az egész, mint egy lezbikus pornó. A másik. Charlotte. Ti biztos szeretitek, de ez a csaj engem úgy irritál ahogy van. Irritál a bevonuló zenéje, irritál a bamba pofája, és a degenerált hujjogása, illetve az, hogy Becky mögé próbálják erőszakolni Ric Flair miatt. Az a B.A.D team meg valami röhej egyenesen, Sasha még ér valamit, de a másik kettő olyan szánalmas, hogy gyerekműsorba se vinném őket...Becky Paige és Sasha miatt megéri viszont nézni, nagyon jóka alakítanak. A meccsek: Paige nyilván kikapott, mert mégiscsak az NXT női bajnokkal meccselt éshát imidzsrobolás lenne, ha nyerne, Chrlotte meg Becky viszont nyertek, ami szintén egyértelmű volt. Nagyon átlátszó, ahogy egyenlően próbálja a WWE elosztani a győzelmeket a három csapat között. Elég gyenge próbálkozás...

Volt itt egy Rusev Fake Lana páros is, hallal, meg kutyával. Tejóég, az a Dog Ziggleres poén a földre kültott mentálisan teljesen... Borzalom...Lana viszont még mindíg a NŐ-t jelképezi, nem a dívát, nem a picsát (Summer), nem a ribanczot és nem a plázakurvát (Nikki Bella)., és ez abszolút tetszik. Odament, picsán rúgta az imposztort, majd beletörölte azt a nyavalyás rusnya képét a halba. Nice job Lana, csak így tovább.

A spanyol kontra mexikói Tag Team meccs egy kicsit sem izgatott fel, azt már meg sem kérdezem, hogy mi volt az a New Dayes bohóckodás a végén. Ér ez a győzelem valami a sárkányoknak? Persze, hogy nem. A SS-en úgyis PTP kontra New Day lesz, a változatosság kedvéért és hogy tovább erősítség a kirobbanóban levő néger forradalmat.

A Wyatt Harper-t átugrottam nem érdekel az erdőlakó csöves cigány beszéde, mert kábé másfél éve ugynarról szólnak. Reigns se jelent meg úgyhogy Wyatt hozta a formáját és csak pofázott. Semmi fight, semmi harc, semmi sehol.

Orton Owens? A másik csodálatos random meccs. Nem ért ez se semmit, a végén a mindenki támad mindenki séma érvényesült, Orton kapott, Sheamus kapott, Cesaro kapott. Pont. Owens maradt a legvégén. Nagyon úgy néz ki, hogy a Cesaro-Owens-Széna meccset a US övért elfelejthetjük, helyette kapunk egy súlytalan, értelmetlen Cesaro Owens-t a Summerslamre, illetve egy Orton Sheamus visszavágót. Köüszi puszi WWE, a kurva anyátokat.

A végén pedig a Széna Rollins... Mindenki tudta, hogy Széna nyer mi? Persze, hogy tudtuk, hiszen az a US öv ráragadt a köldökére. Mi következeik ebből? Hogy kiérdemel egy főöv meccset a Summerslamre. Mi lesz azon a meccsen? Kikap a gecibe. Egyéb kérdés. Fantasztikus, ahogy a jónak tűnő feudokat telibebaszták csak azért mert a csicska bajnoknak nem akad kihívója. És akárhogy nézem, ezt Undertakerre tudom visszavezetni. Nagyon nem kellett volna MOST visszahozni. Nagyon nem, mert összeomlott minden, amit hónapok óta építettek. Olyan ocsmány hetek elé nézünk, hogy fájdalom lesz cikkeket írni az adásokról és ha ilyen volt a RAW milyen lesz a smackdown? Brace yourself Jorge..Shit is coming.

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eszkofoci.blog.hu/api/trackback/id/tr837660454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egy szubjektív, kritikus oldal
süti beállítások módosítása