Egy szubjektív, kritikus oldal

2015. augusztus 21. 22:50 - JorgeTheBlobfish

WWE Smackdown - 2015.08.20 - A WWE leszarja augusztus huszadikát

sm.jpg

Ez volt az utolsó adás a Mighty Summerslam előtt, és a WWE igazán tehetett volna valamit a magyar nézőkért augusztus húsz miatt, de inkább jól telibefosta őket. Nem került be Bárdosi, sem Bunyós Pityu Dean Ambrose helyére, nem rohant be Rubint Réka, hogy elkenje Brie Bella száját, még csak Fekete Pákó sem sietett honfitársai segítségére. No Magyarok No Party. 

gomb.jpg

Nagyon rövid szeretnék lenni, mert nemsokára úgyis kijön az előzetes. Szóval megnéztem, ez az adás mennyiben járult hozzá az egyes PPV-meccsek sztori- és/vagy karakterfejlődéséhez. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Semennyire.

Bocsi, hogy raboltam az időtöket. Nincs mit írni erről az adásról, úgyis mindenki a Summerslamet várja. Volt egy okés 4v4 meccs, aminek viszont semmi súlya nem volt egyik sztori szempontjából sem, és megtudtuk, hogy a Ziggler-Lana páros még mindig annyira szar, mint Brie Bella a mikrofonnál. 

És ennyi. Vasárnap előzetes, addig is nyaraljatok. _Jorge

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eszkofoci.blog.hu/api/trackback/id/tr227724672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egy szubjektív, kritikus oldal
süti beállítások módosítása