Egy szubjektív, kritikus oldal

2015. augusztus 28. 13:03 - JorgeTheBlobfish

WWE SmackDown - 2015.08.27. - Jól jön a vérfrissítés

sm.jpg

Nagyon élvezhető SmackDownt dobtak össze nekünk ezen a héten, bár a szitu egy kicsit megtévesztő: a színvonal nem emelkedett semmit, mindössze a változás, az új-érzet tette nézhetőbbé a műsort. Vagyis nagyon valószínű, hogy a Dudley Boyz, az új Wyatt-csikó és Big Show váratlan öklözése nélkül ugyanolyan depressziós lenne a cikk, mint az előző hetekben. De örüljünk, hogy új szelek fújnak.

sd_833_photo_120-24502633_0_0.jpg

Még mielőtt EszkoF vagy másvalaki "elfogultsággal" vádolna, nem fanságból raktam be Wyatt-képet, hanem mert az egész adást ők foglalták keretbe. A show kezdete a szokásos tökfőzelék volt, Bray és Luke is dumált a semmiről, az új tag, Braun Strowman meg fenyegetően nézett (úgy néz ki, ő veszi át Harper agynélküli verőember-szerepét), majd kijött az Ambreigns, és a család lelépett. Biztos volt tehát, hogy a két csapat összecsap a főmeccsen, és mivel az erdészek eredetileg nem voltak ott a Sheamus-Ambrose párharcban, azt is sejteni lehetett, hogy ők fognak örülni a végén (mondjuk én féltem, hogy Reigns így is leszupermenez mindenkit). A végeredménynek pedig örülök, és most tényleg a szurkoló beszél belőlem. Az új tag igazán erősen mutatott az adás végén, és vele együtt a család többi tagja is végre visszatérhet a pankrátorok sorába. Vagyis valószínű, hogy a Family végre jó bookingot kap egy PPV előtt, és ha nyer Vadölőék ellen, akkor az meggyőző lesz. Tudom, hogy erről a többség hallani sem szeretne, de én rühelltem, hogy a szakállasok mindig kvázi esélytelenként indultak egy-egy pay-per-view-n. Most eljött a wind of change.

A Dudley Boyz nem egy nagy eresztés szerintem, de megkapták a megfelelő lökést az Ascension ellen, és valszeg a RAW-n már kapunk egy (ha ringen kívülit is, de) összecsapást a New Day és közöttük. A fekák persze komolytalankodtak tovább, ami lehet, hogy árt az imidzsüknek, de én bírom. A #GiveTablesAChance tábla pedig meg is nevettetett. De én sem tudom, mit bírok bennük, ahogy EszkoF sem tudja kitalálni.

Neville-t feláldozták Owensnek, amit csak azért sajnálok, mert elmaradt a Red Arrow.

Hála istennek a Bella csapatban megmozdult valami, miután Charlotte ügyesen szemrehányta Nikkinek, hogy egy éve még a testvére haját tépte, most meg minden okés közöttük. Nikki pedig elejtett egy olyan mondatot, amely számtalan kérdést vet fel: "I was brainwashed." Vagyis agymosás áldozata lett, csúnyán lefordítva, és emiatt változott meg a viselkedése Brie-vel kapcsolatban. Nos, eddig nem értettük, mi is történik közöttük, most egy lépéssel közelebb kerültünk.

Rollins pofázott.

sd_833_photo_091-2487509507.jpg

"Milyen furcsa Rusevet Big Show-val egy csapatban látni"-gondoltam a meccs elején, visszagondolva az őszre, amikor heteken keresztül viaskodtak egymással, és a világ legnagyobb ellenségeinek tűntek. Aztán kiderült, hogy a WWE nem is gondolta komolyan, hogy egy csapatot alkotnak, mert a végén, miközben a bolgár éppen Zigglert végezte ki, Show jól pofánöklözte, majd kisétált. Nem merem elkiáltani a faceturnt. Azért ez mégiscsak egy SmackDown, és Rusev az egész roster egyik legellenszenvesebb figurája, ráadásul gyakorlatilag elvette a győzelmet Show-tól. Szóval inkább csendben maradok (nem mintha a faceturn annyira nagy hír lenne, de na).

Ennyit erről a hétről, egy egészen jó adás összefoglalóját olvashattátok. Reméljük, a RAW is valami hasonló lesz. _Jorge

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eszkofoci.blog.hu/api/trackback/id/tr737740726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egy szubjektív, kritikus oldal
süti beállítások módosítása