Egy szubjektív, kritikus oldal

2014. szeptember 17. 22:42 - EszkoF

Bajnokok Ligája 2014/2015 szeptember 16. (4.)

BL sorozatom folytatásában a keddi mérkőzések véleményezését folytatom, immáron az egyedüliként hátramaradt D csoporttal. Ebben a csoportban játszották a forduló derbijét, ami egy viszonylag kiegyenlitett de végül mégis magabiztos német sikert hozott. A részletekért nézzük csak meg jobban, miből is áll a D csoport.

 

D-csoport:

 

Borussia Dortmund - Arsenal

 

Az eredményt látván egyoldalú mérkőzésre gondolnánk, ahol a Dortmund dominált angol ellefele fölött, azonban nem teljesen ez történt. Az Arsenal az utolsó pillanatig küzdött a gólért, de a Dortmmund véfelmét nem sikerült feltörnie. Véleményem szerint függetlenül ettől az eredménytől, ennek a két csapatnak nem kellene gondot okoznia a csoportból való továbbjutás, legfeljebb a saját dolgukat nehezithetik meg, azzal, hogyha hibáznak a Galatasaray, vagy az Anderlecht ellen. A Dortmund szerintem az az együttes az idei sorozatban, amelyiket semmilyen körülmények között nem szabad leirni, mert azt gondolom hogy akár még a döntőig is eljuthat Jürgen Klopp gárdája. Van potenciál bőven a csapatban, kiváncsi vagyok hogy sikerül-e kihasználni ezeket.

 

Galatasaray - Anderlecht 

 

A gigászok harca mellett Törökországban is zajlottak az események, a belga bajnok Anderlechtet fogadta a Galatasaray. Furcsának tartottam, hogy a törökök egyenlitettek az utolsó percben hiszen az Anderlechtet tartom a gyengébb együttesnek, bát annyira nem vagyok képben, hogy megitélhessem bármelyiküket. Sok mindent nem tudnék mondani a meccsről , ahogyan a két csapatról is csak annyit, hogy annak lehet egy szikrányi esélye a továbbjutásra amelyik pontot tud rabolni a "nagyoktól" , bár igy hogy egymással döntetlent játszottak jelentősen csökkent ennek az esélye. 

Csütörtökön jelentkezem a szerdai játknap mérkőzéseivel az E, F, G és H csoportokból. Addig is mindenkinek jó szórakozást az oldalon! Sziasztok.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eszkofoci.blog.hu/api/trackback/id/tr476707409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egy szubjektív, kritikus oldal
süti beállítások módosítása