Egy szubjektív, kritikus oldal

2015. szeptember 18. 20:38 - JorgeTheBlobfish

WWE SmackDown - 2015.09.17. - Night Of Boredom

sm.jpg

Semmi izgi nem történt a NoC előtti hétközi adáson, átlagos és unalmas meccseket kaptunk és egy kínos epizódot, úgyhogy minden a régi. Nincs jó előérzetem, ha vasárnap estére gondolok.

011_sd_09152015ca_0181-2110574495_0_0.jpg

Az elején rögtön elfogott az othonosság érzete, hiszen nem más, mint Seth Rollins húzta ki a belét a ringbe, aki elmondta a kötelező sorokat, és azt, hogy Sheamusszel lesz egy csapatban a főmeccsen. Itt már lehetett is sejteni, hogy ezek ketten összeakaszkodnak ma este, és Sheamus megjelenése is ráerősített erre. Egy heel v heel szópárbajt láthattunk, ami elég fehér holló mostanában; a közönség is kicsit értetlenül állt a dolog előtt, nem tudták, hogy az ír fenyegetéseit, vagy Rollins oltásait ünnepeljék inkább. Én nem ünnepelnék semmit, mert őszintén nem tetszik a kettejük viszonya, semmilyen szinten. És ez a feud-kezdet érdekes kérdéseket vet föl: ugye Sheamus a táska miatt a főöv közelében fog maradni, ugyanakkor Seth közelében is, mert csak úgy biztos nem fogják abbahagyni ezt a történetszálat kettejük között (bár...). A következtetés meglehetősen egyértelmű, de én nagyon remélem, hogy ez a sztorivonal nem egy címvédéssel és egy esetleges Rollins-Sheamus meccsel fog folytatódni a Hell in a Cellen. De tényleg. Ha már itt vagyunk, tudjuk le a főmeccset is: az Ambreigns ellen egymásnak ment a két pankrátor, az ír nem engedte Sethet taggelni, az pedig elvette tőle a táskát, satöbbi satöbbi, a brotherhood pedig nyert. Csak azért persze, hogy a végén Braun Strowman képében gyönyörködhessünk, ha esetleg elfelejtettük volna. Én aztán biztos nem, most nyomtatom az A2-es posztert az ágyam fölé.

A csajokat is tudjuk le egy szusszra: az elején volt egy jelentéktelen győzelme a Team Bad-nek a PCB felett, amivel próbálják fenntartani az egyensúly látszatát a kreatívok, de nem sokan hisznek nekik. Nikki „partija” pedig ugyanolyan szánalmas volt, mint minden színjáték amit az orrunkba tolnak. Volt egy pont, amikor azt mondtam, „nem, ennél már nem lehet leljebb”, és akkor megjelent Adam Rose. Adam Rose, csak úgy a semmiből. Annyit mondott, hogy „a partid szar”, és megint lelépett pár hónapra. Egyébként hátra kellett dőljek a székben, nehogy elnyeljen Nikki dekoltázsa. Nem vennék mérget rá, hogy szilikon a csaj, de akkor se nyomják a képünkbe a bögyeit. 

A New Day legyőzte a Dudley Boyzt, de még így is kérdőjel, hogy mi lesz vasárnap. Én azt mondom, nyerjenek a veteránok, hogy legyen hitele annak, amit eddig csináltak. És legyenek asztalok.

Big Show megverte Cesarót. ??? So what.

Végezetül pedig egy elég szórakoztató Ziggler-Owens meccsben is részünk volt, ahol Dolfit feláldozták a fontosabb emberkének; elvégre Owensnek lesz címmecse a hétvégén, még ha a kutyát se érdekel (lesz egy Ziggler-Rusev is, de ott szerintem a csajok nagyobb szerepet fognak kapni a férfi pankrátoroknál). Én abban reménykedtem, hogy Ryback mellett Rusev is bejön és összecsap a három vadállat, ehelyett csak egy dühös Big Guyt láttunk, és egy menekülő KO-t. Én már tényleg nem merek fenyegetőzni azok után, amiket az elmúlt hónapokban láttunk, de: ha Ryback megvédi a címét, akkor mindenki mondjon le a rákba. Owenst valamiért nagyon nem szeretik Ámerikában, 

Na ennyit erről. Vasárnap előzetes, addig kellemes hétvégét!  _Jorge

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eszkofoci.blog.hu/api/trackback/id/tr937799238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egy szubjektív, kritikus oldal
süti beállítások módosítása