Egy szubjektív, kritikus oldal

2015. február 17. 18:26 - EszkoF

WWE - RAW - 2015.02.16 - Egy jó kis, indulatos adás

Elérkeztünk a FastLane előtti utolsó RAW-hoz. Az ilyen PPV előtti adások általában szart sem érnek, mivel a feudok nagyrésze már ki van alakulva, mindenki a PPV-ra vár, az adáson pedig már csak tovább nyúzzák, az eddig már számtalanszor látottakat. Nos, ez ezúttal nem így volt. Tény hogy sok változatosságot most sem tudott felmutatni a szervezet, azonban került az adásba egyfajta pikantéria, amely egy pár jólirányzott felindulásból állt, és amely rendesen feldobta az adás amúgy nem túl magas minőségi szintjét. Nézzük tehát, hogyan is hangolódhatunk a FastLane debütálására, a tegnap lezajlott RAW-al.

 Az adás Széna Janival indul, és itt egy normál WWE-t figelemmel követő ember, úgy reagálna, hogy megint jön egy unalmas duma a tiszteletről, meg a bánat tudja milyen morális értékekről, amit az elmúlt 10 évben majdnem minden adáson hallhattunk már. Nos...tény, hogy Cena beszéde nem volt valami egetrengető, azonban az, ahogy utána elpicsázta az időközben megjelenő Rusevet, szemet gönyörködtető volt. Nagyon-nagyon-nagyon és még n-szer nagyon rég láttam már Szénát ilyen lelkesedéssel és dühvel színészkedni. Szóval, Amerika kapitány pozitívan meglepett, azonban ettől senkinek ne legyen orgazmusa, nem fog megváltozni a karaktere, ez a pillanat olan volt, mint a ROCK-al vívott WM meccse: Once in a lifetime. Továbbá szeretném tovább hangsúlyozni, hogy Rusev karaktere mennyire semmitmondó. Borzalom ez a tag, beszélni nem tud, a ringben sem csinál túl sok mindent, de azért ő a veretlen US bajnok bolgár-orosz menekültként. Hol itt a logika? Komolyan mondom Lananak ezerszer jobb a karaktere mint a pulikutya Rusevnek. Dehát ez van...Remélem Széna elveri végre ezt a bevándorlót, mert valahánszor Rusev veretlenségét szóba hozzák egy-egy adáson, görcsbe rándul a gyomrom.

raw_1134_photo_017-3523973278.jpg

A Harper Ambrose meccsre inkább nem mondok semmit, mert az akkora töltelék volt, mint ide Orlando, ahol az adás éppen folyt. Ambrose karaktere elveszni látszik, pedig mocsok tehetséges. Talán egyszer, majd, máskor, mashol fontosabb szerepet is kaphat...Az IC öv szerintem nem és fel az ő szintjéhez.

A cirkuszista szegmens felkeltette a figyelmemet, mivel megjelent a két bohóc apja. Reméltem, hogy Dusty fogja ennek a nyomorult Stardustnak a tökeit, felköti a homlokára, és észhez téríti azt az idiótát, hogy hagyja már ezt a csillaglányosdit, mert borzalom...Persze ha ííg történt volna akkor nem jöhetett volna létre a Stardust - Goldust feud a WM-re, amit aztán nem élt volna túl a világ. A meccsük is egy fostartály volt, az agyonpromózott niggerek ellen (már bocsnánat), aztán meg jött a csillagcica heel turn, és a feud kezdete. Juhééé, még egy feud, ami szart sem érdekel, de azért van hogy legyen.

Jött a Reigns Kane meccs ami abszolút nem volt kiszámítható..Ááá dehogy. Kane-t hagyják már békén küldjék el fagyit árulni ha jobbat nem tudnak vele kezdeni, mert borzalmas amit a ringben leművel. Amikor a Kecske felállt a meccs közepén a kommentátori asztaltól, csak azért, hogy a mosott agyú közönséggel YES-ezzen azt hittem lefejelem a monitort. Ritka nyomorék egy nép az amerikai, ezt mostmár eldöntöttem magamban, mertt az, aki képes egfolytában egy ilyen nyomorékot éltetni, az biztos nem normális.

raw_1134_photo_073-2201809665.jpg

Mr.Mindenkiőtéltetiésénnemértemmiért Wyatt-et egy dolog mentheti meg az örök bukástól. Az ha ez a sok promó az Undertakerrel való WM meccsére utal. Viszont ha kiderül, hogy megint heteken, sőt hónapokon át promózták azt, amit már 85-ször előadott lassan az egész rosterrel, akkor mát tényleg elmehet ő is meg a kreatívok is a büdös 'csába. Vagy találjanak ki valami újat neki, vagy yküldjék el a francba. Előbb utóbb úgyis az lesz a srosa, hiszen ahogy Jorge kollega utalt rá : Bray Watt nem változik.

Paige megint hozta a fantasztikus formáját, és nem tudom miért, de egyszerűen imádom ezt a csajt. A komolytalan azonban egyben kegyetlen karaktere zseniális, sokkal jobb, mint a pénzen és sminkeken nevelt Bella-kurva-páros. Reméhetőleg elveszi Nikkikétől az övet, bár erre elég kevés esélyt látok. Azonban a FastLane előrejelzéseiről majd egy másik cikkben.

raw_1134_photo_105-618441412.jpg

Rollins szegmense közben a körmömet rágtam, hogy jön-e Orton. Jött is, ugyanúgy, mint az összes eddigi adásban a TLC óta. Helyette újra jött Ziggler. És ha nem untuk volna meg eléggé a képet, a két homokozószökevény security (akik két dolgot tudnak: tapsolni és a pöcsüket fogni) beavatkozásának ellensúlyozása érdekében megjött újra a Ryback Rowan erősítés. Hurrá, Van egy olyan érzésem, hogy ők hárman lesznek a következő meleg felvonulás vezetői, mert ezek mostmár tényleg abszolút mindenhova együtt járnak.

raw_1134_photo_143-2849229557.jpg

A HHH Ric Flair szegmensnek mocsok sok értelme volt mit mondjak. Annyit nyúzzák ezt a Sting dolgot, hogy a végén már nem is fog érdekelni. És elmondtam múlt héten is, elmondom most is: A legnagyobb baj a HHH - Sting meccsel az, hogy nincs tétje. De abszolút. Mindenki gondolkodjon el, és rá fog jönni, hogy bizony igaz. És nem hogy tétje nincs, de jövője sem.

Újra összeállhat a PTP (Prime Time Players). Hurrá. Mondjuk abban jó, hogy feltöltik egy kicsit a TT szekciót, de ne hülyéskedjünk már. Azt nem ilyen élteképtelenekkel kéne megoldani.

Tovább épült a Miz vs Sandow feud is a WM-re, de ha ezt még addig építgetni fogják, akkor én áprilisig már ezt fogom álmodni. A legnagyobb problémát már itt is leírtam múlt héten... Sandow úgy el fog tűnni, mint szamár a ködben a Mizzel való feudja után. Ahogyan Ambrose pedig odakötötte a kétmozdulatos Barrettet a ring sarkához és aláíratta a szerződést Barrettel...hát az marha vicces volt. Mondjuk nem mintha nem lett volna egyértelmű a kettejük meccse a FastLane-re.

raw_1134_photo_202-3103686974.jpg

A mied TT meccset nem néztem meg, mert nem érdekelne pusztán az ilyenfajta meccsek. Majd a TT meccset megnézem a két csapat között, az ilyen változtatási próbálkozásokat meg inkább felejtsük el,

Főesemény: Az egyetlen dolog ami érdekességet adott neki az Reigns bohóckodása volt a ring szélén. Oké lement a meccs, minden, a végére pedig jött a show. Imádtam nézni ahogy a kecskepofájú kapja az ütéseket a képébe. Szinte kizártnak tartom, hogy Reigns helyett ő menjen majd a WM-re, és nagyon remélem, hogy a FastLane után eltűnik a francba a kis gethás mert a bánatnak sem hiányozna. Itt a végén mondjuk tényleg mindketten odatették magukat, látszott a nem rejtegetett agresszió és indulat a srácokban. Lehetséges hogy képesek lesznek kihozni eg jó meccset ezek ketten, de félek, hogy hétfő délután eg nagyon sablonos PPV fogad majd hazaérve.

raw_1134_photo_255-1542316248.jpg

Ez történt tehát a tegnapi RAW-n, már nem kell egy hetet várnunk a FastLane-ig, kérdés, hog érdemes-e izgulni miatta, mert ugye ha nincsenek remények, akkor csalódás sincs. Azért, mint mindíg én reménykedem eg Orton visszatérésben, ha nem is a PPV-n, de az utána következő RAW-n. A FastLane után pedig kezdődik az év hosszabb szünete, indul a véghajrá a Wrestlemaniához. Köszönjük, ha végigolvastad cikkünket, ne felejtsetek el lájkolni minket facebookon a további cikkekért, hiszen nektek írjuk őket és nem magunkank. Legyetek jók, pénteken Smackdown, addig is : Sziasztok!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eszkofoci.blog.hu/api/trackback/id/tr607183765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egy szubjektív, kritikus oldal
süti beállítások módosítása