Egy szubjektív, kritikus oldal

2015. február 23. 18:46 - EszkoF

WWE - FastLane - Kritika : A várva várt vendég!

Túl vagyunk tehát a FastLane nevezetű új PPV-n, és talán nem volt igazunk abban tegnap, hogy annyira szar lenne ez az esemény. A vártnál mindenképpen jobb lett, (A Royal Rumble-nál mérföldekkel jobb) aztán ennek a javulásnak a mértéke már más téma. Volt itt olyan ami nagyon feldobta a dolgokat, azonban volt olyan is ami eléggé fostos hangulatot ébresztett bennünk. Néhány kivétellel már most tudhatóak a WM31 meccsei, azonban ne rohanjunk annyira előre, nézzük meg hogyan is alakult 2015 második PPV-ja. (Aki még nem látta az adást innen letöltheti ------>https://kickass.to/wwe-fastlane-2015-ppv-hdtv-x264-ww-sparrow-t10260548.html)

maxresdefault.jpg

 Dolph Ziggler, Ryback and Eric Rowan vs Seth Rollins, Big Show and Kane (6 Man Tag Team Match)

 

Nem fűztem sok reményt ehhez a meccshez, le is írtam az előzetesben, hogy miért. Ez a három homokvár nagyon egymásra talált a SS óta, és ez a meccs is egy tölteléknek tűnt, aminek az égvilágon semmi szerepe nincs. Gondoltam ezt egészen máig. Amikor meghallottam az I hear voices in my head című dalsort azt hittem elsírom magam. Mondjuk a dolgokat rondította, hogy a VLC Media Player-em pont akkor akadt meg amikor Orton a ringbe lépett, de ez most mellékes. Végre visszatért a vipera, bár én jobban örültem volna, ha csak a mai RAW-n jelenik meg, mert ez a meccs őszíntén szólva is nem az ő szintje volt. Na mindegy, ne keressük a foltot a dolgokban, a lényeg hogy Orton végre itt van, ráadásul face kiadásban, amit én személy szerint imádok. Eszméletlen show-ra képes, és a Rollins-al való feudja a WM egyik csúcspontja lesz. Legalábbis nagyon remélem. Arról pedig, hogy milyen volt a meccs szerintem mindent elmond, hogy két szót nem szóltam még róla. Nem volt egy világvége, lehetett volna jobb is, persze csak akkor, ha Kane nem öltönynadrágos újságárusként lép ringbe. Na de ezek csak piti kis problémák, a lényeg az hogy RANDY ITT VAN!

fl15_photo_051-314637559.jpg

 

Goldust vs Stardust

 

Ahogyan arra számítani lehetett, egy elég gyenge meccset kaptunk, de ha bárki bármit is elvárt ett[l a párosítástól akkor az magára vessen. A párharc kikövezte a két testvér útját a WM-re, ahol (ahogyan a WWE - Pankráció oldalon sokan leírták) esélyes, hogy az apjuk lesz a bíró, ami valljuk be színt vinne ebbe az amúgy eléggé szürke feudba. Stardustról megvan már a véleményünk, dobnia kéne ezt a csillagfiú szerepet, mert a kreténség az már lassan felülmúlhatatlan benne.

fl15_photo_65-774205640.jpg

 

 The Usos vs Tyson Kidd and Antonio Cesaro (WWE Tag Team Championship Match)

 

Az egyetlen övcsere ebben a szegmensben történt, és a mérkőzés maga sem volt rossz. Ámbár a polinéz keménylegények egyre kevesebb szurkolót mozgatnak meg, és nem ártana nekik egy rövidebb vakáció, hogy legalább egy hónapra kiszálljanak a TT-övért folytatott küzdelemből. Ez csak magánvélemény persze, de szerintem egyre laposabb és érdektelenebb a karakterük, ami egy kicsit lehúzza az ilyen meccsek érdekeltségét. A Kidd-Cesaro párost továbbra is egy remek ötletnek tartom, és a jelenlegi legjobb csapatnak a rosterben.

fl15_photo_129-1385728053.jpg

 

Tripple H & Sting - szegmens

 

Számomra elég felemás utóérzést hagyott ez a kis csörte a két legenda között. Bár nem tudom, mire számítottam, hiszen tudni lehetett, hogy a WM előtt nem fognak ellőni egyetlen poént sem a WWE kreatívjai. Mindössze annyi történt, hogy kijött Triple H, mint a WWE brand mindene, teljhatalmú ura és tótumfaktuma, és beinvitálta Stinget a ringbe. Sting megérkezett, és azonnal szembesült ősi riválisa ajánlatával: vagy elhúz és ő lesz a WWE szeme fénye, vagy folytatja a partizánakciókat, és el fog tűnni, mint a kámfor. De még mielőtt dönthetne, Triple H letámadja, majd előkerül a pörölykalapács és a bézbózütő. A végén Triple H fetreng a földön a gyomrostól, a kommentátorok pedig bejelentik a WrestleManiára a meccsüket. Nagyjából ennyi történt; soványka akció, de egy mezei PPV-től nem is nagyon várhattunk többet.

fl15_photo_151-318936768.jpg

 

Paige vs Nikki Bella (Divas Championship Match)

 

Nagyon-nagyon-nagyon gyenge és semmitmondó meccs volt, nemcsak a többiekhez képest, hanem úgy önmagában is. Még mindig semmi értelmeset nem csináltak a női szegmenssel, az idősebbik Bella egy potato quality meccsen legyőzte Paige-t, és szinte biztos, hogy a WM-ig nem történik semmi változás. Ennél még a leszbicsókos Nikki-AJ „meccs” is jobb volt...

fl15_photo_190-3367037274.jpg

 

Wade Barett vs Dean Ambrose (Intercontinental Championship Match)

 

Hát őőő... Mit is mondjak erről? Brutálisan átlagos meccs volt, Barett nem  való bajnoknak, nekem soha a büdös életbe nem is tetszett se a képe se a karaktere, viszont az nagyon érdekes, hogy Ambrose elvette tőle az IC övet annak ellenére hogy diszkvalifikálták. Emlékezhetünk még arra, amikor tavaly előtti nyáron (az akkor még) Cody Rhodes ellopta Sandow MITB táskáját, és beledobta a nem tudom milyen amerikai folyóba. Nyilván Ambrose nem ezt fogja tenni az IC övvel, de kinváncsian várhatjuk a sztori fejlődését, mert hogy Ambrose valami beteg dologra készül, az biztos.

fl15_photo_232-3726106277.jpg

 

 Wyatt - szegmens

 

EszkoF kolléga hatására én is megmondom az őszintét Wyatt megjelenéséről. Ötletesnek tartom a harangos-koporsós bevonulást, a Taker elleni meccset meg egyenesen szenzációsnak. Annak ellenére, hogy tudom (vagy legalábbis sejtem) hogy mit akarnak ezzel az egésszel, és Wyatt-fanként megadással kell konstatálnom. Nyilvánvaló, hogy a Dead Mant nem akarják egy Lesnar elleni arcpirító vereséggel visszavonultatni, ezért kell egy győzelem egy epic meccsen Wyatt ellen. Az Erdők Réme ebben a párharcban csak sima jobber lehet, ugyanis nem tudom elképzelni azt az alternatívát, hogy Taker egy újabb vereséget szenvedjen. _Jorge

Amikor megláttam a kék fényeket és a druida éneket, meg a gongot, azt hittem összeszarom magam, de amint feltűnt a koporsó, egyből gyanítani kezdtem hogy az a csöves Wyatt lesz benne. Egyáltalán nem tetszik, hogy Undertaker bevonulásával jelentették meg Wyattet, de legalább egyértelművé tették a szándékukat : Wyatt vs Undertaker a WM-en. Márpedig ez meg is fog valósulni, mert másképpen mi értelme lett volna ennek a kis shownak? Undertaker tehát visszatér egy (vélhetően) utolsó mérkőzésre, hogy azért mégse vereséggel fejezze be a karrierjét : Mert amilyen biztos az, hogy ez a meccs létrejön, olyan biztos az is, hogy Undertaker fog nyerni. Wyatt pedig  annak rendje és módja szerint, szépen lassan indul a süllyesztőbe, hacsak nem találnak ki neki valami új szerepet. De ha Lesnar után ezzel a barlanglakóval is megveretik a DeadMan-t, akkor ezen a blogon egy eszméletlen hosszúságú orjöngést olvashattok majd.  EszkoF

fl15_photo_248-1904451964.jpg

 

Rusev vs John Cena (United States Championship Match)

 

Hogyha eltekintünk az „Amerika Kapitány” és a „Bolsevik Bevándorló” sztereotípiáktól, akkor két remek pankrátort látunk magunk előtt, akik vasárnap este is a legtöbbet hozták ki magukból. Kíváncsi voltam, hogy fogják megoldani, hogy a kecske is jóllakjon és a káposzta is megmaradjon, vagyis hogy Rusevnek még ne kelljen elveszítenie a veretlenségét, de Cena makulátlan imidzsén se essen folt, és hát megoldották. A legegyértelműbb módon, de megoldották. Cena hosszú vergődés után felállt az első Accolade-ből, de Lana bejött a ringbe, és míg a bíró vele volt elfoglalva, Rusev lazán tökönrúgta az ellenfelét, majd legyőzte az „eszméletét vesztett” Cenát. Lehet, hogy nem egy minden igényt kielégítő befejezés, de egy remek kompromisszum. Aki nem akar kompromisszumokat, az nézze a WrestleManiát.

fl15_photo_306-4086637384.jpg

 

Roman Reigns vs Daniel Bryan (#1 Contender 4 the WWE - WHC Championship)

 


A főmeccs jóra sikerült. A legjobb akkor lett volna ha a kecske helyett valaki más lett volna Roman ellenfele de megelégszem azzal hogy elpicsázta az EX-Shieldes a torzszülöttet. Mert ugyanazt csinálta megint Mr.Goat. Jött, nyomta az idióta Yes mozgalmát, a sok barom az arénában pedig még búzdította is. A meccs szerintem kegyetlen volt, sok fordulattal, jó mozdulatokkal, és kecskeveréssel. Amikor Bryan a végén megkapta a hőn áhított Spearjét azt hittem kicsordul a könnyem örömömben. Persze a szuper példaképkaraktere nem bomolhat fel, így muszáj volt kezet fognia legyőzőjével. Nagy kérdés, hogy Bryannel mi lesz most: Vagy találnak neki egy utat a WM fomeccsére, vagy pedig feudba keveredik valaki mással. Talán még heel turnt is vesz. Azonban nem akarom elragadtatni magam, és hamis reményekkel táplálni gondolataimat, úgyhogy egyenlőre várjuk meg a ma esti RAW-t. Azután már biztosan többet látunk majd a Bryan ügyből. A Reigns Lesnar meccs pedig a WM-en... Mivel Lesnar nem jár túl sokat adásra arra következtetek, hogy elég egyértelmű Reigns győzelem várható, de addig még nagyon sok minden történhet.

fl15_photo_345-250656758.jpg

Ezek tehát a FastLane-en történtek a mi szemünkkel. Nem volt egy eget rengető PPV, de még így is hátrafele haladva, kézifékkel veri a Royal Rumble-t, már csak Orton megjelenése miatt is. VIsszatért tehát a Vipera, kezdődik a Rollins - Orton feud, Reigns megy Lesnar ellen, és eltűnt az IC öv. Lehet hogy érdekes RAW elé nézünk? Holnap kiderül, hiszen szokásunkhoz híven holnap késő délután jön a hétfő esti adás kritikája, addig is olvasgassatok minket, lájkoljatok facebookon, és kövessétek a bejegyzéseinket, ha tetszenek. Sziasztok!

Címkék: WWE PPV
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eszkofoci.blog.hu/api/trackback/id/tr557209241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egy szubjektív, kritikus oldal
süti beállítások módosítása