Egy szubjektív, kritikus oldal

2015. május 12. 17:10 - EszkoF

Korábbi adások ismétlése - WWE - RAW - 2015.05.11

A Payback előtti utolsó RAW-hoz érkeztünk és mi az ami először szembetűnik? Az, hogy picsára ugyanazt kapjuk már egy hónapja, csak más kiszerelésben, és néha más nézőpontban. Volt itt megint a Fatal 4 Way tag összetűzése, Kane árulás (ismét), sablon meccsek, open challenge - mert az kurvára nem hiányozhat, Ziggler verés. Hát öcsém, nem semmi.  Nyilván volt itt pozitivum is, gondolok a káposztazabáló jelenetére dehát...ez édes kevés egy RAW jobbá tételéhez. Let's see this bullshit!

Az adás elején visszatért a cég COO-ja, Tripple fuckin' H, aki azzal a bejelentéssel értkezik, hogy ő majd rendet tesz Kane és Justin Bieber csicska bajnok között. Érkeznek is az érintett felek, néhány sor csöpögős duma, egy kis összeugrás, majd megtudjuk, hogy Kane lehet elvesziti a munkáját, ha Rollins miatta nem nyer vasárnap - Köszönjük WWE, tudtuk eddig is, hogy ő fog nyerni a Paybacken, de azért szükség volt megerősitésre. Aztán HHH kiirt ügyesen három meccset, amiből kettőnek köze nem volt semmihez. Ambrose-t nyilván szerepeltetni akarták a Home Town előtt, megverették vele a két umpa-lumpát, egy semmilyen meccsen. Reméltem, hogy nem csak ennyiből állt Ambrose mennybemenetele a szülőváros tiszteletére, mert ez enyhén szólva izzadtságszagúra sikeredett.

Érkezett a nagy King Barett is, mert ha véletlenül valaki netán lemaradt volna arról a két mozdulatáról, akkor mindenképpen frissitsen fel mindenkit. Ziggler elverették Sheamus-szel ezután, Barett meg ünnepelt, mint aki a WM-en szerzett bajnoki övet. kurva sok értelme van ennek mit mondjak. Mehetnének az IC övért, ha nem immortal kecskénél lenne, (gondoltam ezt akkor), vagy a WHC övért...Ja várjunk....

Érdekes csapat lehet a két ex-családtagból, rájöttek ezek is a rőtszakállal nem tudnak mit csinálni FACE-ként. Egyedül az nem világos, hogy miért a táncoslábú, meleg mozgalom szervező Fandango-t püföltetik el velük hétről hétre. Én úgy dobnám őket a Tag Team mély vizébe (ami inkább bokáig ér, mintsem mélynek nevezhető) a szakálluknál fogva, ahogy vannak. Ugyanez volt Show-val és Henryvel  is, ne basszák el ha lehet őket is. Itt az esély a TT vonal javitására, meg kell ragadni a picsába, mert különben az egész TT Division a New Day-hez hasonló bohócokból fog állni.

Újabb hét, újabb Széna open challenge, mert még nem unták meg a Jupiter bolygón is ugye? Annyira unalmas, hogy az leirhatatlan. Még leirni is fárasztó, komolyan mondom. Sajnos hangsúlyt nem lehet vinni a virtuális szövegbe, de képzeljétek oda. Borzalom. És megint egy olyan pankrátort dobnak elé, aki tök tehetséges és nem érdemli meg ezt a bánásmódot. Neville-t. Fasza. Az új kedvencem. És nem is ez a legnagyobb baj, hanem az, hogy ezek a meccsek értelmetlenek. Ki van irva bassza meg Mohamed a Payback-re a Rusev Széna Jani meccs. Akkor mi a túrót eröltetik ezt az egész open challenge marhaságot? Ja persze. 3 hónap politikai hadviselés után már nem tudnak újat mutatni. Ezek a Rusev bevonulások is mik már könyörgöm? Mindenik ugyanúgy végződik : Érkezik Korcs kapitány, accolade, majd orosz zászló. Fáj már a fejem ettől.

A Kane Reigns meccs egy jókora nagy rakás szar volt, Reigns győzelemmel, mert mi mással? Annyira kell ennek az embernek a heel turn, mint a WWe-nek a World Heavyweight Championship öv. És ezzel mindent elmondtam. Face-ként nem adok neki egy évnél többet, hacsak nem megy át teljesen Széna/Kecske szintjére.

A Bellák fú alatt Face karakterekké váltak, kiemelendő mondjuk, hogy ennek jelentős oka Paige eltűnése. A brit csaj helyett itt van ez a két életképtelen álrocker, akik olyan halványak, mint lepkefing a ködben. Mondjuk a Bellák face-ként elviselhetőbbek lettek, de komolyan : Hol vannak még igy is Paige-hez képest? Hm? Pontosan. Sehol. FACT.

Ennek a Macho Mandow Axel kontra Ascencion-nak nem sok értelmét látom. Érdekes, hogy Miz úgy eltűnt, hogy még egy normális PPV meccse sem volt Sandow-al, aki igy szépen lassan elindul a süllyesztő felé, ahogy hangoztattam ezt hónapokon keresztül. Az ilyen bohóckodásokat inkább hagyjuk, Payback Kick Off-nak is kevés lesz ez az összecsapás.

Amikor a barlangszökevény bejött az arénába elkezdtem imádkozni, hogy kérlek hagyja itt azt a tetű övet végre, mert olyan szupersztároknak kell egymás seggét csókolgatni a hiányában, mint Ziggler, Sheamus vagy Neville. Nem mintha akkora öv lenne az IC, de ha már ez is eltűnne, akkor végképp áshatta volna magát a föld alá az egész kibaszott szervezet. A WWE igy megúszott 2 hónapot IC meccs nélkül, Kecskének is csak azért adták oda, hogy legyen meg a teljes kollekciója. Hál Istennek lehet, hogy nem látjuk többé, mondjuk azért utoljára még vett egy könnyes Yes-el megbolonditott búcsút a mosott agyú amerikaiaktól. Godd Bye Kecske, Nobody will miss you!

A Cesaro Big E meccsnek sem volt sok értelme, adást ki kell tölteni valahogy. Ügyes ez a Cesaro, de bajnokok már úgysem lesznek újra, mert Fuck This. A WWE-nek ilyen bajnokok kellenek, mint a New Day, akik cserélgetik egymás között az öveket és minden meccset csalással nyernek meg. A nyakamat rá, hogy vasárnap is igy lesz.

Wyatt újabb semmitmondó szövegét, amit már nyolcvanszor hallottunk már észre sem veszem. Nem utálom a tagot, de még aki szereti is, annak is el kell ismernie, hogy nem tudnak újat mondatni vele. Ryback jött, látott győzött, de csak azért, hogy a Payback előtt legyen egy kis sikerélménye is.

A főesemény (Orton - Rollins) nem volt annyira rossz, igazából egy tipikus átlag RAW meccs, Orton hozta ami hozni kell face-ként a hernyó bajnok pedig szintén ügyesen teljesitett. Aztán jöttek a felszabaditó partraszállók, Kane-el, Ambrose-al, Reigns-el együtt, úgyhogy teljes volt a csipet csapat. A vége pedig - ugyanaz, mint az előző három RAW-n. Finisher ide, finisher oda. Rollins-t eltemették, de a Paybacken úgyis nyerni fog (ezt majd a vasárnapi előzetesben). Az egyetlen változatosságot most az jelentette, hogy Ambrose-al beadatták a finisherjét Reigns-nek, úgyhogy boldogan ünnepelhetett a közönsége előtt. Csórikámnak viszont ez volt az utolsó jó pillanata szerintem- legalábbis a Payback utáni RAW-ig biztosan.

A RAW tehát Ambrose hazai ünneplésével zárult. Mit várunk a Paybacktől? Nem sokat, valószinűleg ugyanolyan kiszámitható lesz, mint az ER. Pénteken Smackdown, vasárnap PB előzetes, illetve várható majd a nagy összegző cikkünk is a BL-ről, a holnap lejáró elődöntőket követően. A viszontlátásra!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eszkofoci.blog.hu/api/trackback/id/tr17454156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egy szubjektív, kritikus oldal
süti beállítások módosítása