Egy szubjektív, kritikus oldal

2015. június 05. 21:24 - JorgeTheBlobfish

WWE Smackdown - 2015.06.04. - Mindenki monnyon le

wwe-smackdown-logo2.jpg

Ide nem írok semmit, mert rohadt fáradt vagyok. Lapozzatok tovább és hagyjatok békén. 

sd_821_photo_009-2291442902_0_0.jpg

Rollinsszal indul a show, aki a bajnoki cím nélkül is ugyanolyan nevetséges dolgokat mond mint azelőtt, például hogy feltörölte Lesnarral a földet a WrestleManián, meg ilyenek. Valaki szembesítse már a valósággal. Vagy valaki mondja meg a kreatívoknak, hogy ideje lenne tököt növeszteni Rollinsnak, mert bohócként nem fogja többre vinni, mint The Miz és a többiek. Aztán közbelép Ambrose a szokott kis kivetítős trükkjével, és ugyanabban a hangnemben beszél – csak a jövőről. A Money In The Bankről, amit vagy megnyer és megvédi a címet, vagy ott fog elvérezni a ringben. Azon vettem észre magam, hogy tetszik Ambrose beszéde, és elgondolkodtam rajta, hogy Cena szájából ugyanígy tetszene-e. Hát nem. És ez azért van, mert a Lunátikus hitelesen beszél, talán a leghitelesebb karakter az egész rosterben (a skála másik végén Bray Wyatt áll, meg szerencsétlen Curtis Axel, de neki egy listán sincs helye).

Ja, bocs, van egy valaki, akinek még Ambrose-nál is jobban hiszünk: Kevin Owensnek. A srác megmutatta mindenkinek, hogyan is kell egy Open Challenget lekeverni. A kihívásra Zack Ryder válaszolt, régi cimborája, majd két perc után kikapott. A végén Owens a szart is kipüfölte az NXT-s haverből, hátha Cena is nézi a készüléket.

Én személy szerint átugrottam a TT-meccset, kövezzetek meg, de így van. Nagyszerű, hogy végre létezik a TT-divízió, és még nagyszerűbb, hogy azokat nyomatják, akik tényleg megérdemlik. Az Ascensionon kívül. Én nagyon örülnék egy ilyen Prime Time PlayersLucha Dragons feudnak, mivel jelenleg egyik csapatnak sincs reális esélye az övre, ellenben szórakozás, az lenne minden héten. De ennél többet tényleg nem tudok mondani, mert átugrottam a meccset. Ja igen: a PTP nyert.

Nem tudom, Stardusttal miért nem kezdenek semmit. Szomorú volt nézni, ahogy feláldozzák Rybacknek, mert többet érdemel a srác. Sokkal többet. Mióta Goldust lesérült, Cody is árnyéka önmagának, pedig nyugodtan elindíthatnák egy önálló röppályán, mert minden szempontból tehetségesebb Goldustnál. És ne is beszéljünk arról, hogy ha Rybacket ilyen meccsekkel akarják pusholni mint bajnokot, akkor még Bryant is visszasírjuk. (EszkoF most kikapcsolja a browsert és elmegy aludni xD).

Nagyon jó, hogy Neville-t visszatérítették a győzelem ösvényére. Az, hogy a New Day folyamatosan cheatelt ellene, és még így is nyerni tudott, nyom egy keveset a karakterén. A Moonsault még mindig, így huszadszorra is élvezetes.

Rusev kurvára úgy néz ki a két mankóval, mint Deák Bill Gyula. Vártam már, hogy a Miz TV közepén, miközben megpróbálja magát visszanyalni Lana ölébe, elkezdi énekelni a Hosszúlábú Asszonyt. De nem volt ideje rá, mert bejött Ziggy, karonfogta Lanát és hazakísérte. Na lófaszt a szájukba, ez mi volt?!

A főesemény egy Sheamus vs Reigns volt, ami egy rendkívül izgalmas párosítás. Hála istennek, ezúttal megkíméltek az ilyen Reigns/Ambrose vs Rollins és a gang-meccsektől, helyette létrehoztak egy crossover-meccset, ami arra volt jó, hogy a végén Kane-t berakják a MITB-meccsre. Az ír végigdominálta a meccset, amikor közbelépett az a puncipöcögtető Kane, és mind a kettőt elpicsázta. Még szerencse, mert egy ideig azt hittem, hogy szívességet tesz Sheamusnak. Most viszont nekem tehetne egy szívességet, és nyalja ki ott hátul, mert marhára elegem van. Na jó, túl fáradt vagyok, ennyit mára. Szevasztok!  _Jorge (faszom, Paiget kihagytam, na mindegy, legalább lesz oka EszkoF-nak megkövezni)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eszkofoci.blog.hu/api/trackback/id/tr157521240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egy szubjektív, kritikus oldal
süti beállítások módosítása