Egy szubjektív, kritikus oldal

2015. szeptember 29. 15:35 - EszkoF

WWE - RAW - 2015.09.28 - Fos adás, jó lezárással

Nem tudom mit írjak bevezetőnek, annyira állóviz van a WWE-ben egy-két dolgot leszámítva úgyhogy csapjunk is bele a közepébe.

Újra Széna a bajnok, újra jönnek a (győztes) open challangek. Ameddig ki nem alakul egy feudja majd a harmadik ilyen kihívásnál. Ezeknek az open challang meccseknek a nagy része egy rakat szar szokott lenni, annak ellenére, hogy a bajnok meccsel, pláne ha ilyen csicska abortuszmaradékok ellen verekedik. Széna is csak egy arasszal marad le erről a jelzőről. A New Day valami iszonyat, nem értem mit lehet bennük élvezni, annyira fájdalmasan gyengék úgy külön-külön, mint egyben, hogy azt fel sem lehet fogni. A Dudleykat is unom már, minden héten ugyanaz, ezek sem tudták felpezsdíteni a TT vonalat. A csokik persze csalással nyertek, mert heelek. Az indok basszus. Na meg mert Széna.

Backstage jelentek Kane-nel Rollins-szal, Reigns Ambrose Orton, volt ott mindenki. Kane nem tudathasadásos emberek, akik ezt állítják, szerintem nem ismerik a szó jelentését. Csak simán játszik. Felejtsétek el ezt a tudathasadásos jelzőt, mert nagy baromság. Tetszik az, hogy Rollins lassan olyan paranoiássá válik, hogy már a budira is Tripple H kezét fogva megy, de ennél több pzitívumot nem tudok mondani az ilyen beszélgetésekről.

Ahogy megláttam Henry-t tudtam, hogy kikap, anélkül, hogy láttam volna az ellenfelét. Lehetett volna Hornswaggle, El Torito, vagy akár Kevin a Home Alone-ból, akkor is kikapott volna. Mindíg minden körülmények között. Én inkább nyugdíjba vonulnék, így alázni magad...Nem semmi alázatosság kell hozzá.

Miz, a hernyó újabb érdektelen adást tartott, ezúttal a picsáknak. Nagyon utálom, ahogy Becky jobban háttérbe szorul Charlotte mögött, mint Ambrose Regns mögött, holott van annyira tehetséges, ha nem jobb, mint bamba barátnője. A luxuskurva is megjött a két körömreszelőjével és nyomták a szokásos dumát, majd érkezett Paige, akit heel turnje ellenére még mindíg imád mindenki, majd 3v3. Nem volt kiszámítható, hogy Paige ott hagyja a két csájjét. Ááá nem. Natalya is baromira hasznos volt, odament pofára esni, majd Mrs. Szilikon o' Széna a láma finisherjével kivégezte VV Évát, hogy nekik is legyen egy kis sikerélményük. Taps-taps.

A Harper Braun TT jó, de láttuk, hogy a Rowan Harperrel sem kezdtek semmit, úgyhogy egyenlpre nem kezdek maszturbálni a páros láttán. A Prime Time Playersnél lejárt az év apja bónusz, úgyhogy mehetnek vissza a pincébe pókhálókat takarítani. Csumi.

Nekem a Stardust Neville feudból úgy van elegem ahogy, és az sem teszi jobbá a dolgot, hogy valószínűleg egy Tripple Treath meccsé válik a kiskirály megjelenése által. Barett itt van, lekönyökölt kettőt, a szaros finisherjével azt kész. Köszi hogy itt vagy, ugyanolyan levegőként, amilyen voltál.

Rollins elpicsázta Kane-t, miután az konzultált azzal a pszichológus picsával, vagy mi a rákom volt. Aztán a mentőbő előbújt a mumust, és zsákba tette azt a szappanfejűt. Kane egész jól mozgott miután visszaért a ringbe, az is lehet, hogy van még benne annyi potenciál, hogy jó bajnoki meccset hozzon? Végülis teljesen mindegy, bajnok úgysem lesz. Vagy Mr.Man védi meg a címét, vagy a sápadtarcú jön majd táskát váltani.

Őjabb átugrandó Wyatt beszéd, Orton Dallas meccs, szokásos ignorálandó faszságok a WWE keretein belül. Ezúttal Heymant is áttekertem, mert nem érdekelt a promója a Lesnar Big-Showról. Mind tudjuk, hogy Lesnar a merev szart is kiveri a dagiból, aki remélhetőleg mostmár csak visszavonul, mert nem csak ő unja itt magát, hanem mi is unjuk őt. Nem kell ő ide, lejárt az ideje good bye mate.

A főesemény viszont nagyon ott volt. Reigns is kemény volt, a csöves is viszonylag jól szerepelt, lebontották rendesen egymást. Egy pillanatra a régi meccseket láttam magam előtt, ahogy az arénán végigpofozták egymást a pankrátorok, véresre verték egymást, meg ilyenek. Persze ez itt nem volt meg, be kellett érnünk egy kommentátor asztal, illetve egy kordon töréssel. Welcome to 2015's WWE. Viccen kívül nekem tényleg tetszett a dolog, jó, hogy ezt hagyták főeseménynek, végre nem úgy zárult az adás, hogy a face/a heel karakter magasba emeli az övét, a pöcsét, vagy éppen ami adatott neki. Cheers!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eszkofoci.blog.hu/api/trackback/id/tr867863964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egy szubjektív, kritikus oldal
süti beállítások módosítása