Egy szubjektív, kritikus oldal

2015. június 30. 18:00 - EszkoF

WWE - RAW - 2015.06.29 - Ismétlődnek az események

Újabb hétfő, újabb RAW, újabb remények és feltehetően újabb csalódás. Nagyjából így indulnak a keddi napjaim és az esetek többségében a félelmek beigazolódnak. Bevallom őszintén még nem néztem végig az adást, jelenleg a szerelmes szegmensnél tartok de semmi kilátás nincs egy jobb adásra ismervén a főeseményt is, úgyhogy nyogdt szívvel és lelkiismerettel szarozom le ezt az adást (is). Nézzük mi történt június utolsó RAW adásán.

 

Az adás a legnyálasabb, legvisszataszítóbb, legundorítóbb részlettel indult, amit - nem csak idén - de megkockáztatom egész pankráció szurkolói pályfutásom alatt láttam. Két héttel ezelőtt még a jó kurva anyjába küldte Kane és a két limonádé árus a csicska bajnokot, mostmeg ezt kapjuk? Ezt bazdmeg? Az még hagyjám hogy értelme nem volt, mert csak annyi haszna volt, hogy megtudtuk mi lesz a főesemény. Aloha party és Cadillac? S hirtelen mindenki Rollins segge után vágyakozik és legszivesebben orgiát rendeznének neki így, hogy újabban engedélyezték a meleg házasságot? Beszarok...Hányingerem lett esküszom. Hadd demonstráljam az első benyomásomat az adásról ezzel a képpel:

untitled.png

Na igen. Már itt sem nézett ki valami fényesen ez az egész PEDIG még csak negyed órát láttam ebből az egészből... - A beszélgetés mellesleg a két admin között zajlott le.

Az IC öv körül kavartak egy hatalmas zakuszkát, lecsót, kinek mi ízlik jobban, lényeg, hogy egyáltalán nem előnyös, ha Big Show Mark Henryvel meccsel, amit Ryback zavar mega végén, majd a megzavarást Miz zavarja meg, majd jön a Ryback Miz meccs, aminek a végén a köcsög fimsztár kiszámolással veszít. Szép kis contenderek nem mondom.

Paige kapott egy győzelmet, hogy ne csak az orális, a 8-1 jusson neki minden adásban és PPV-n. Hogy ennek mennyi a jelentősége, vagy az értéke? Segítek. Gyök kettő. Maximum. Aliciaval úgyis kiépítenek valami nagy triumvirátust, ami kilenc hónapig megdönthetetlen lesz, aztán az egyik terhes szabadságra megy és talán akkor elvszi majd valaki az övet a barna hajó Paris Hiltontól.

Aztán ez a US meccs bázmeg. Mekkora undorító húzás volt ez itt. Bejön Owens minden készen áll a semmiből jövő meccsre, az ember beleéli magát, hogy talán az egész kurva adásban egy valamire való meccs lesz, majd Owens kilép a ringből, felkonferálja Cesarot, mint kihívót helyette, azzal a szöveggel, hogy talán Cesaro elveszi Széna Janitól az övet, majd Cesaro 24. finisherje után bemegy és Powerbomb, Powerbomb? WTF? Szénát rendesen elverették Cesaróval, hogy tűnjön úgy, mintha Owens nélkül kikapott volna a Man of Steel, de akkor mi a faszért volt jó ez a meccs előtti hitegetés? Apám, ha ezt megérteném...

A TT meccs igazán szórakoztatóra sikerült, bár máig nem értem, hogy Alekosz, hogyan lehet pankrátor...Na mindegy. Kalisto újabb jumpokat és szaltókat csinált aminek külön örültem és annak is, hogy Titusnak hivatalosan is odaadták a Spinebustert, mint finishert - még ha nem is csinélja a legfényesebben. A meccs legszebb pillanata az volt, amikor Kofi Kingston szembement O'Neil 47-es talpával. Csodás volt. Újra is nézem.

Ez a Love Story is... Bejön ez a két jómadár, hogy elmondják, hogy már "nem csak barátok". Nem mondod bazdmeg? HálIstennek nem kellett sokáig hallgatni a nászbeszédet, jött Mr.Bulgária immáron, Summer -súlytalan, jellegtelen, szerencsétlen- Rae társaságában. Néhány észrevétel. Oké, hogy face turn, de nekem senki ne mondja, hogy a közel másfél éven át az amerikai népet és országot ócsároló Lanaból hirtelen Nobel Békedíj jelölt lett. Vagy ennyi realitást ne várjak a WWE-től? Másik. Idézek : Rusev: Soha nem törődtem vele. 5 perc múlva Summer ugyancsak Lananak: Látszik, hogy mindíg is törődött veled. WTF? Szép bazdmeg. Mondjuk az a befejezés az mindent megért. Meg tudott nevettetni és ez nagy szó a mai pankráció világban. Ahogy Lanna és Summer azokban az estéjre tervezett ruhákban hemperegtek és tépték egymás haját. Felemelő volt látni.

Dean és Roman a backstageben fantasztikusak voltak. Egyedül egy a problémám. Hogy ez a csicska WWE úgysem lépi meg, hogy csapatot alkosson belőlük, úgyhogy elmondom mi a legvalószínűbb végkimenetele a Wyatt Reigns sztorinak. Reigns kikap, bedühödik és rátámad még Ambrosera is. Heel turn, Ambrose az ártatlan áldozat próbálja túlélni az újonnan heel Reigns-t, aki utána mehet az övért, ami akkora Lesnar-nál lesz. Érdekes lenne, de kétlem, hogy meglépik, a Wyatt Reigns el fog húzódni még nyolc hónapig, ameddig az ex-családfő megint nyaralni megy, hogy aztán újabb promókkal, ugyanabba a szar sztoriba hozzák vissza valamelyik top karakter ellen.

A Sheamus Neville egy teljesen átlagos meccs volt. Neville karaktere a bemutatkozása óta semerre sem mozdult. Egy lépést sem. Még egy normális feudja sem volt senkivel, IC övnél többre ő sem viszi a közeljövőben sajnos. Of korsz a MITB győztes kakasnak nyernie kellett, mert senki nem hinné el, hogy esélye van az övre. Mondjuk így sem hisszük el de...na.

A kiskirály is kapott egy győzelmet, nehogy bárki is elfelejtse, hogy még ő is lélegzik. Persze ilyen Swaggerek ellen szerintem ő is tudja mennyit ér. Kiváncsi vagyok meddig akarják még királyként eladni...Lassan már eléggé borzalmsan enyhén durván kellőképpen de mégis határozottan erőltetetté válik.

A főesemény előtt elmondanék pár dolgot. Lehet, hogy a város miatt, de Reigns-t egyre többen kezdik megint megszeretni. Lehet, hogy Wyatt kellett ahhoz, hogy kijöjjön belőle a vadállat? De ha így van, akkor miért kell heel-t csinálni belőle? Vagy nem fognak és végre lesz egy Lesnar kaliberű pankrátor? Sok a kérdés, na de nézzük a főmeccset.

Hát ez szar volt. Megint. HItegetés felsőfokon. Az ember elhinné, hogy Reigns végre tönkretesz mindenkit, szénné veri a csicska bajnokot és bandáját és nem. Nem nem nem. Wyatt pont akkor jött, amikor az ember számított rá, semmi extra. A végén persze a kövér seggével learatta a baérokat. Szánalmas ez az ember, komolyan. Mármint a karaktere. Tudom, hogy sokan szeretitek de én mára már rühellem azt, hogy semmi, de a retkes világon semmit nem tudnak csinálna vele a RINGBEN, amitől egy kicsit is megnövekedne az emberben az adrenalin szint az utálat helyett. Köszöntem!

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eszkofoci.blog.hu/api/trackback/id/tr397586140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egy szubjektív, kritikus oldal
süti beállítások módosítása