Egy szubjektív, kritikus oldal

2015. július 26. 16:30 - $PaulHeymanGuy$

WWE Smackdown. 2015.07.23-Avagy szar volt minden.

Azt hittem, hogy egy átlagos Raw után kapunk egy jó Smackdown-t de, hogy is tartja a mondás?Tévedni emberi dolog.

sm.jpg

Az adás Sheamus vs Dean Ambrose harcával indult.Sheamus győzött..de nem értem...Ambrose karakterét felépítik és MITB után szopóág...attól még, hogy Simaszknak tasija van még nem kéne Ambrose-ból is jobber-t csinálni...volt már olyan, hogy táskásokat győztek le adásokon...

sd_828_photo_025-3361322234.jpg

Jött egy Neville vs Adam Rose meccs...Neville elér mindent az NXT-ben felhozzák jó feudok majdnem MITB táskás aztán lesüllyesztik őt ilyen meccsekkel..a WWE-nek manapság nem a tehetségek hanem az izomagyak a lényegek..sajnos..lépjünk tovább..jaj várjunk..Neville legyőzte a buzit..meglepetés?Nem..a meccs után jött csillagszóró srác beszélt valamit és kész..

sd_828_photo_042-6784735.jpg

Barrett király is kijött beszélt valamit és paff..(Nem tudom mit mondott..nem jó a gépen a hang..)

Ezután Rusev legyőzte Owens-t kiszámolással..Neville-nél is mondtam...a WWE nem a tehetséget nézi hanem hogy mennyi szteroidot basz be nap mint nap valaki..Owens-nél is ez a helyzet..pusztít elgázol mindenkit a gecibe sokáig tartó Cena feud aztán Battleground után bejelentik..Owens-ből Mid-Card-er lett..gratulálok WWE!

A két ikerpár Brie Nikki legyőzte Naomi-t és Szását...Sasha is a kedvencem nincs vele bajom de, hogy ő belőle is ilyen esélytelen lesz tehát nem kap díva title shot-ot akkor nem tudom mit csinálok..

sd_828_photo_100-2345093312.jpg

A főmeccs egy Rollins vs Cesaro meccs volt..Rollins nyert majd a végén jön Owens és elintézi a svájcit..nagyon lehetséges, hogy kapunk egy Cesaro vs Owens meccset a Summerslam-re..dehát mindig az van, hogy reménykedés reménykedés és kapunk egy lószart mint ezt az adást jelen esetben..Ez lett volna a második kritikám kicsit megkésve tudom de a lényeg, hogy kint van.További szép napot!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eszkofoci.blog.hu/api/trackback/id/tr857656296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egy szubjektív, kritikus oldal
süti beállítások módosítása