Egy szubjektív, kritikus oldal

2015. augusztus 25. 11:47 - EszkoF

WWE - RAW - 2015.08.24. - Örök törvény

A tegnapi Summerslam után nyugodtan jelenthetjük ki, hogy a mai RAW hobb volt, mint maga a PPV. Már megszokhattuk, hogy PPV után a RAW mindíg sokkoló momentumokat hoz, de mégis mindíg sikerül olyan fordulatokkal meglepni minket, hogy a szájunkat tátjuk utána. Mert ugye a feudok lejárnak, vagy frissítésre szorulnak és ezek a frissítések általában bizony kibaszott izgalmasak szoktak lenni. Aki látta az adást, tudja miről beszélek, a cikkben jön a véleményem minderről, nézzük a RAW-t.

AZ adás elejét nem igazán értettem, örültem Lesnarnak, de eléggé átlátszó volt, hogy csak azért volt itt, hogy itt legyen. (Oké ez hülyén hangzik de tényleg így van). Heyman-t pedig egyszerűen nem lehet nem szeretni. Olyan dumája van, hogy bárkinek tarthatna konzultációt a mikrofon helyes használatáról, és ez most sem volt másképp. A végén pedig Dallas szenvedését öröm volt nézni, Undertaker nyilván nem jöhetett meccselni, a tegnapot is alig bírta ki lábon. Furcsa indítás volt, de ez is mérföldekkel jobban tetszett, mintha Rollins nyomott volna megint dicsőitő beszédet magáról a megsemmisítő győzelme után.

A Tag Team meccs elég halvány volt, a Lucha Dragons sem csinált sokat, a bohócokról pedig ne is beszéljünk. Jorge-nek valamiért tetszenek, nekem nem jön be az "olyan balfaszok vagyunk hogy már szeretnek" stílus. De szerencsére itt a vérfrissítés, nem ismerem a Dudley Boyz-t nem nézek ahhoz elég régóta WWE-t, de jó, hogy nem kell negyvenötödszörre is egy PTP kontra New Dayt megnézni. És a TT öv valószínűleg a következő PPV-n vándorol is tovább. Úgy tönkreverték Xavier-t, hogy jobb volt nézni mint Dallas feláldozását.

A Wyatt család kontra mini shield meccs a PPV-n kábé annyit is ért, hogy a RAW-n rögtön adjanak egy visszavágót. A csöves családfő összetoborzott még egy favágót. Nem mondom jó nagy behemót állat a csávó és illik is abba az erdész csapatba, szóval örülök, hogy egy kicsit felkavarták az állóvizet. Ha mindenképpen folytatni akarják a feudot, akkor találjanak valami nagy visszatérőt -KHM JEFF HARDY- a másik kettő mellé és talán egy jó meccset is kaphatunk majd a szeptemberi PPV-n.

Miz-nek ez a csajokat csitító, csajokkal vitázó kis buzi szerep sokkal jobban áll, mint a bunyós esküszöm. Kialakult egy PCB kontra Bella meccs, amit nyilván a plázaribancok nyertek, a tegnapi vereséget kompenzálva, úgyhogy ezzel nincs is nagy baj. A gond ott kezdődik hogy a face dívák olyan összetartást mutatnak, hogy az már lassan nyálas és ebből nem lesz címmeccs, és én nem szeretném, hogy az a tyúk megdöntse AJ rekordját. Nem tudom ezzel ki hogy van...

A Stardust Neville-ről nagyon nincs is mit mondani kb. egy perc volt a szegmens bevonulásokkal együtt. Nem ért sokat, csak annyira volt jó, hogy biztosak legyünk abban, hogy ezek ketten még egy hónapig elesznek egymással.

Jon Stewart indoka geci meggyőző volt amúgy. Nem akarta, hogy Széna megdöntse a rekrdot. Pff. Tudhatná, hogy Amerika Kapitány a halálos ágyáról is felkelne, és NYERNE, ha övmeccset ajánlanának neki. Ric Flair kijött, hogy elmondja, hogy ő Szénának szurkol ééés ennyi. Mutogatta magát, mint egy médiaprosti, hujjogott, hogy a közönségnek mentális orgazmusa legyen és kész. Széna pedig leteremtette az árulót és AA. Megmondom őszintén nekem tetszett, hogy Széna beadta a finishert, legalább nem az a babyface szart adta elő megint. A veszekedésük is marha hiteles volt, tényleg elhittem, hogy ezek haragszanak egymásra. Jó szegmens volt, Szénától láttunk már sokkal-sokkal rosszabbat is.

A 4v4 meccs is kifejezetten jó volt, bár rövidre sikeredett mert kifutottak volna az adásidőből, így a bevonulások hosszabbra nyúltak, mint maga a meccs. A vége azért fasza volt, és ahogy Cesaro és Ryback felemelték Big Showt. Nem semmi. Owens meg valami fantasztikus. Kivonulásnál megnézi Sheamust: Segítsek neki, ááá lófasz, rálegyint azt továbbmegy. Fantasztikus pankrátor, hatalmas potenciál, a jövő egyik nagy arca.

Na és a lezárás. Pörgettem pörgettem a dumát, mert annyira vártam már a leleplezést. Tudtam, hogy nem lehet úgy vége az adásnak, hogy Rollins a szobrára verve a faszát ünnepel a szüleivel. Igen a szüleivel, mert Steph és HHH már úgy viselkednek, mintha adoptálták volna azt a szerencsétlent. Különben is mi volt ez már? Legend? Immortal? Szobor? Milért? Az itt töltött hátom évedért ember? Akkora pusht-t kap a csicska bajnok, hogy hogyha leesne róla a földre palacsinta válna belőle. De hálIstennek elmaradt a dolog, mondjuk én Kane-t vártam volna maszkban, lehajtott fejjel, miközben a ring lánga borul, dehát, úgy tűnik túl kreatív vagyok. Ehelyett Sting jelent meg a szobor helyén, akinek láttára szintén tátva maradt a szám. És ez most nem ilyen egyszeri megjelenés, mint a Summerslam-en. Neeeem. Most Sting a kibaszott övekért fog menni. Vagy övért. Fasz tudja. Végre. Fégre valami izgalmas is történt, és nem kell újra Szénát nézni az övekért harolva. Juhhéééj.

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eszkofoci.blog.hu/api/trackback/id/tr1007732700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egy szubjektív, kritikus oldal
süti beállítások módosítása