Egy szubjektív, kritikus oldal

2015. július 10. 21:06 - JorgeTheBlobfish

WWE SmackDown - 2015.07.09. - Elpazarolt percek

sm.jpg

Az ilyenre mondja Puzsér, hogy még az anyjával se nézetné meg. Nekem muszáj volt megnézni.

sd_826_photo_139-2336262305_0_0.jpg

Rollinsszal lódul neki ez a lassú, zötykölődő ökrösszekér, amit SmackDownnak hívnak. Rollins pedig rinyál a Cadillac miatt, amit Lesnar egy kissé átformázott hétfőn - vagyis nem annyira az autó miatt (ami neki ugyebár aprópénz, 'pocket change'), hanem a gesztus miatt, amit Tudornak és Vidornak tett. Aztán félbeszakítja maga Paul Heyman (aki szerintem tripla fizetésemelést kért azért, hogy a SmackDownban szerepeljen), és elmagyarázza, miért is amortizálta le az autót Lesnar. Ez egy metafora, emberek. Metafora, a WWE-ben. Rollinst ugyanis hasonló állapotban találja majd a Battleground utáni reggel, mint szerencsétlen Cadillacet (nem is bánnánk, ha egyszer komolyan elgyepálnák). A bajnok "rendkívül ötletesen" azzal vág vissza, hogy nem ő, hanem Lesnar fog leamortizálódni a BG-n. Hát gratulálok, ez a kezdőjelenet még a SmackDownhoz képest is borzalmas volt. 

Két push következett. Istenes Bence (az Alekosz az maradjon EszkoF címkéje) Ambrose-t, Fandango pedig Rusevet mentette meg a magányos csütörtök estétől. Csak két észrevétel ide: Bo Dallas szövegének semmi értelme. Mi az, hogy "sztárt csinálok belőled, ha hiszel? (bo-lieve)". Hogy? Mi? Kiből? Ő, mint a vécépapír kategória legfőbb képviselője? Abból, aki két hüvelykre volt a WWE-övtől? Érdekes. A második: szerintem azért lett Rusevből bolgár ilyen hirtelen, mert a WWE nagyon is komolyan veszi az oroszokat. Vagyis: lehet, hogy mi röhögünk azon, ha mondjuk Cena kicsúfolja Putyint, de odaát Putyin elvtárs már nem feltétlenül szórakozik az ilyen poénokon. És jobb nem kockáztatni. Legalábbis szerintem. (Egyébként a sortján még mindig Oroszországot ír, de ne kötekedjünk.)

Reigns-Big Show, már megint. Wyatt, már megint. Egyikből sem kérünk többet.

Titus O'Neil és Big E próbálták meg a közönség érdeklődését felkelteni a Battleground TT-meccse iránt, egy 1v1 párharccal. Mindenki döntse el maga, hogy ez mennyire sikerült. Szerintem nem, egyszerűen túl kevés ez a két csapat, én szívesebben megnéznék egy fatal 4-way meccset a PPV-n, mint a MITB ismétlését. De ez van, ezt kell szeretni. A New Day valszeg visszaszerzi a címet, és utána remélhetőleg nyitott lesz az ajtó a Lucha Dragons, vagy a Brass Ring Club előtt.

Az Ortonos rész hihetetlenül rossz volt. Leírhatatlanul szánalmas. Pfuj. Legalább egy rendes meccset adtak volna neki... de nem. Így se értelme, se füle, se farka nem volt az egésznek. Az Ascenciont elbaszták, fogadják el, és ne tolják a képünkbe, még húsz másodpercre sem.

A csajoknál ugyanaz a felállás, a Triumvirátus kontra a face fekák, na találjátok ki, ki nyert. Ez lassan egyértelműbb, mint Serena dominanciája a női teniszben. Pedig azt hittem, annál semmi sem lehet lefutottabb.

A főesemény jó volt, kábé annyira, mintha sajtreszelővel borotválták volna a tökömet. Ryback vs. Rollinsnak indult, aztán Rollins hozott erősítést Big Show személyében, majd a végén bejött Reigns is, hogy teljes legyen a gang-bang. Igazi feudturmix volt: IC-öv plussz a szartúró bajnok, meg Csingacsguk is, akinek jelenleg semmi köze egyikőjükhöz sem. De azért nyertek a face-ek, hogy legalább a tízéveseknek tetszedjen a műsor. Elmondhatatlanul szar volt, egy tízes skálán legjobb esetben hármas. Na viszlát jövő hétig. _Jorge

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eszkofoci.blog.hu/api/trackback/id/tr717616468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egy szubjektív, kritikus oldal
süti beállítások módosítása