Egy szubjektív, kritikus oldal

2015. augusztus 11. 12:36 - EszkoF

WWE - RAW - 2015.08.10 - Átlagos adás, szánalmas befejezéssel

Szinte ugyanazt az adást kaptuk, mint a múlt héten. Semmi sehol, semmi kiemelendő feud a Summerslamre, a Lesnar UT feud még mindíg csak promók és visszajátszások formájában létezik, a csicska bajnok még mindíg jártatja a pofáját, Wyatt még mindíg nem csinál semmit és Cesaro még mindíg erős, de karaktere nincs. S hogy mi sült ki ebből? Random adás, egy olyan szánalmasan kiszámítható befejezéssel, hogy a fejemet fogtam utána. Nézzük ezt a romhalmazt.

Az adás a magával a csicska bajnokkal indult, amit idén kb. már 174-szer láttunk (nem számít hogy nem volt annyi adás, manapság már a TV maci előtt is Rollins megy). Jött a szokásos bullshit szöveg, majd a három feltüzelt kan akik készek voltak a párzásra. Cesaro, Orton és Owens közül szerintem az utóbbinak a legjobbak a microphone skilljei, ez most is látszott. HHH érkezésénél felcsillant bennem a reménysugár, hogy talán a tripple treath győztese a Summerslam-en lesz első számú kihívó, de neeeem, nyilván a főmeccsek a PPV adásokra 4 évre előre le vannak foglalva annak a kibaszott, törött orrú Szénának...Úgyhogy a ma esti főeseményre kap egy title shot-ot a Cesaro-Orton-Owens meccs győztese. Mi ezzel a baj? 1: Mindegy ki megy Rollins ellen, nyerni egyiknek sincs esélye. Maximum diszkvalifikációval. 2: Ha Orton nyer Sheamus kavar be, ha Cesaro, akkor Owens és fordítva. Ezt már a meccs előtt láttam magam előtt, mielőtt azt mondanátok, hogy az adás után könnyű okosnak lenni. Szóval előre tudni lehetett, hogy a tripple treath és a főmeccs igazából a Sheamus Orton, vagy a Cesaro Owens feud előrelendítésében fog igazán nagy szerepet játszani. 

A dívákból nekem már úgy őszintén elegem van, nyomják le a 9 emberes TT meccset a Summerslam-en, selejtezzék ki a Fox szintű sarki kurvákat, és hagyják a profikat meccselni a díva övért, mert lassan Nikki-hez nő az öv. Lehet, hogy Széna leendő kölkének tartogatják a díva övet... Elvégre egy Széna nem lehet öv nélkül....

A Tag Team meccset úgy tekertem át ahogy volt, 10 másodpercet szerintem nem láttam belőle, de gondolom, hogy milyen lehet egy New Day Matadores meccs...Ti is gondoljátok...Nem kell részletezni azt sem, hogy mennyire érdekfeszítő lesz a Summerslam-en a Tag Team meccs a PTP és a ND között. Ugye? Mindenki odaadná a gatyáját is, hogy láthassa a két nigger (nem vagyok rasszista csak elegem van belőlük már) csapat 48642. meccsét.

A Tripple treath meccs az adás legjobb meccse volt, annak ellenére, hogy jóformán semmi tétje nem volt, már ha az esély az instant vereségre nem számít annak. Az MVP itt számomra egyértelműen Owens volt, Orton nem sok mindent csinált, Cesaro odatette magát, de már szinte mindent láttunk tőle, csak nem elégszer (kivéve néhány durva ugrást). Owens viszont...:Szaltó a kötél fölött és a ring sarkáról? Kiváncsi lennék, hogy a hasonló súlykategóriájú Wyattke képes lenne arra....Végül Orton nyert, ami végülis érthető, mert a feudja Sheamus-szel sehol sem tartott, míg az Owens Cesaro már rég ki van építve. Szóval a fejemben már megvolt a főesemény felépítése: Orton majdnem nyer, de jön Sheamus és tönkretesz mindent. Simple is that.

Ambrose Harpert láttuk már elégszer lapozzunk. Az erdőlakó Wyatt most nem sok vizet zavart de a végén mégis ők jöttek ki "győztesként". Nagyon várom hogy vége legyen már ennek a Mini Shield kontra mini Wyatt family baromságnak... Meddig húzzák még?

Bryan szülővárosában vagyunk, naná hogy kell egy kis rivaldafény a kecskebaszónak. Érkezik is a Miz TV-be a beszélgetésüket telibeszarva átugrottam az egészet egészen Ryback visszatéréséig. Megjött tehát az IC bajnok, ami már kézzel fogható bizonyíték arra, hogy az eredetileg BG-re tervezett meccset megrendezik a Summerslam-en Show Ryback és Miz között. Én örülök, hogy visszatért az állat, mert leglább nem lógatja a másik kettő a faszát feud hiányában.

Amikor megláttam Mark Henry kezében az amerikai zászlót azt hittem befejelem a laptopot. Komolyan mondom. Nem vagyok hajlandó se a meccset, se semmit kommentálni...fuck this shit WWE...

Neville Barett... Semmi extra, szokásos Neville meccs, majd Red Arrow a végén. Nem nézek zöld ijászt, szóval nem vagyok képben a csávóval, de én örülök, hogy lesz egy Neville és Green Arrow kontra csillagribanc és kiskirály meccs. Igaz, hogy Neville-nek még mindíg nincs épkézláb feudja, de ami késik nem múlik.

A főesemény előtt kaptunk egy Sheamus interjút, hogy aki volt annyira naív és nem gondolt Sheamus megjelenésére a főmeccsen, az is képben legyen. A meccs egy elég lapos dologra sikeredett, persze az RKO után egyből jött gyöngyszakáll, és elbaszott mindent, majd Brogue Kick a csicska bajnoknak és ami ezután jött az valami röhej. Sheamus be akart cashelni a kiütött Rollins-on, és kb. 47-szer elmondta a bírónak, hogy CASH IN, a táskát ütögetve. Emlékezzünk vissza a WM-re. Rollins bejött , odaadta a bírónak, az leadta és tripple treath. It meg...Szinte várja a feltápászkodó Ortont a valagába. A táska pedig természetesen megmaradt, mert a bíró a számtalan kérés után sem vette át...Gyűlölöm ha hülyének néznek...És a nap végén ismételten ki lett a győztes? A csicska bajnok...Fuck this shit i'm out.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eszkofoci.blog.hu/api/trackback/id/tr87698048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egy szubjektív, kritikus oldal
süti beállítások módosítása