Egy szubjektív, kritikus oldal

2015. szeptember 01. 12:17 - EszkoF

WWE - RAW - 2015.08.31 - Végre történik is valami

A pletykák ellenére, hogy az eheti RAW talán elmarad, hétfő este mégis megrendezésre került az adás, és örülhetünk neki, mert szerintem remek adás lett. Talán nem annyira jó, mint a múlt heti, de végre érezhető a változás, és mostmár tudjuk, hogy lesz miért izgulni három hét múlva a Night of Champions-ön. Igaz, a mai adás elég rendesen egy Summerslam, illetve az azutáni RAW replayének tűnt, de tudjátok mit? Jobb, ha monotonon is, de fenntartják a színvonalat, minthogy elbasszák valami ökörséggel.

Az adás Sting beszédével inudlt, ami nekem egyáltalán nem tetszett. Alapból nem szeretem az olyan szegmenseket, ahol valaki kijön beszélni, aztán elmegy, és a rivális még csak a rámpára sem jön ki, hogy visszavágjon. Stingen meg amúgyis hallatszott, hogy nem sokat beszélt pankrációs pályafutása alatt, elég hülyén hangsúlyozta a szavakat, illetve a hanglejtése is baszott monoton volt. Nem vagyok én logopédus vagy mi az isten, de azért ezt már egy kölyök is észrevenné. Sablonos szöveg volt, de legalább rövid.

Ezután jött a Summerslam egyik rematche, Rusev Ziggler. Jól látom, hogy Rusevből megint ilyen kipinelhetetlen, faszt akarnak csinálni? Miért jó ez? Csak countoutal, vagy diszkvalifikációval kaphat ki. Párszor már láttuk őket verekedni, úgyhogy sok újat nem mutattak nekünk, a Lana kontra Summer hajtépést meg lassan el kéne felejteni és valami újat mutatni, mert elég unalmas már. Aztán ami a backstage-ben történt, azt felvehetnék a 10 000. résznek a barátok köztbe. Annyira hiteles volt, hogy szerintem senki nem hitte el, hogy Lana tényleg haragszik rá. Lényegében annyi történt, hogy Ziggler állítása szerint, Summer rányitott Ziggire a fürdőből kijövet és meglátta meztelenül. És ezért Lana faképpnél hagyta a szöszit... Ha mindenki ilyen féltékeny lenne, kihalna az emberiség.

Megtudtuk, hogy a Noc-n már lesz díva meccs végre, a sajnálatos az, hogy a PPV csak Nikki rekordja után kerül megrendezésre. Nem szívesen látom azt a picsát, mint rekorder, de sajnos ez van. A beat the clock meccsek nagyon nagyon nagyon nagyon halványak voltak, szó szerint mind a három. Charlotte-ot nyomatják, amit értek, mert Becky-t nem hagyják bunyózni lényegében. Másképp szerintem simán verné a szőkét. Na mindegy, bármennyire is antipatikus nekem Charlotte, inkább ő, mint a seggét riszálól ribanc, akinél jelenleg az öv van.

Az IC öv meccs elég jó lett annak ellenére, hogy két behemót kűzdött meg az övért. Nem szeretem az ilyen óriás meccseket, mert marha lassúak, de ez tűrhető volt. Azt nem értem, hogy Ryback miért csak Miz közbeavatkozásával nyerhetett, de talán ezzel a Miz Big Show ellentétet akarják növelni.

Kaptunk még egy SS rematchet a Cesaro kontra Owens feudból. Nekem őszintén már lassan elegem van ezekből, de sajnos még a Night of Champions-ig elhúzódik a feudjuk,mert Széna. (főesemény miatt). Sokat láttuk már őket és náluk sincs túl sok új megmozdulás, úgyhogy remélem szeptember után már a US övért mennek mindketten.

Ez a Braun valami eszméletlenül durva. Komolyan nem találok rá jelzőket. Soha nem szerettem a Wyatt familyt, és a két régi csövest most sem bírom, de ez a tag. Ez egy betonfal. Egy bika, egy akkora behemót állat. És hogy szétszedte megint a tesókat te jó ég. Ambrose-t kb. két méter magasra hajította fel. Nagyon kiváncsi vagyok, hogy beáll-e egy harmadik tag Ambrose és Reigns mellé, egy visszatérőnek örülnék, mert egyenlőre ez egyoldalúbb, mint a brazil-német.

A Dudley Boyz hatalmas lendületet ad a TT vonalnak, igaz ezzel lestoppolják a Tag Team szegmenst egy időre, úgyhogy a Lucha Dragonst megint csak az NXT-ben láthatjuk. Szétszedték a kibaszott négereket, a homokos fejű Xavierrel együtt, akinek a hangjától majdnem szétrepedt a fejem. Nincs szupersztár akit jobban gyűlölök szerintem. Na de nem baj még három hét és új tag team bajnokokat avatunk.

A főesemény pedig egész jóra sikerült. Már régóta érzdődik a vezetőség és Rollins között a feszültség, de eddig mindíg csak kis utalásokat tettek rá, vagy elsimították az ügyeket. Steph rendesen lebaszta a csicska bajnokot, amiért HHH-ről kezdett el pofázni, majd megérkezett Széna is, akit ringen kívül én egyre jobban megkedvelek. Nem vagyok egy divat utáló, elismerem ha valami jó és szórakoztató és ezt a közönség is elismeri valahányszor Széna mikrofont ragad, mert alig lehet hallani fújolást. De persze akkora divat lett utálni őt, hogy már mindenki megemeli a hangját ha meglátja, de azt nem tudná megmondani, hogy miért. A beszéde most is marha jó volt, és Stephanietől megkapta a US meccset Rollins ellen a Nigh of Champions-re. Ami azt jelenti, hogy a csicska bajnoknak két meccse lesz a PPV-n és van egy olyan megérzésem, hogy mindkettőt elbukja majd. Szénára visszatérve, az már más kérdés, hogy a meccsükön majd kb. semmit nem fog csinálni, a három mozdulatán kívül, de ilyen helyzetekben szerintem remekel és nekem igenis tetszik. Peace.

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eszkofoci.blog.hu/api/trackback/id/tr667750678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egy szubjektív, kritikus oldal
süti beállítások módosítása