Egy szubjektív, kritikus oldal

2015. február 06. 13:26 - JorgeTheBlobfish

WWE - SmackDown 2015.02.05 - Feed Us More!!

Gondoljon bele mindenki, mi történne, ha a műsörfüzetből hirtelen kivennék a SmackDownt. Segítek: semmi. Semmi, az égvilágon. Ezt nyugodtan kijelenthetjük egy újabb fostalicska adás után, amelynek az volt a csúcspontja, hogy Reigns leütötte Mizt. A WWE nem foglalkozik a csütörtöki adásokkal, vagy inkább úgy kezeli őket, mint az RPG-kben a mellékküldetéseket: legyen szórakoztató, de ne legyen sok köze a történetvezetéshez. Ez olyan sajnálatos, amilyennek hangzik. De lássuk a mai adást, merüljünk nyakig a szarban!

wwe-smackdown-logo2.jpg

A "Blue Brand" ezúttal a kanyonszéli városból, Colorado Springsből jelentkezett. Miz nyitotta a show-t, szokásos saját talkshow-jával; beinvitálta a két szupersztárt, Bryant és Reignst, majd annak módja szerint elterült az utóbbi öklétől sújtva. Ennyit a békés párbeszédről. Reigns kijelentette, hogy itt és most akar megküzdeni Bryannel (amit egyetlen WWE-t ismerő szurkoló sem hitt el), majd szép sorban kidobálta a műanyagszékeket. Bryan úgy tűnt, hogy elfogadja a kihívást, amikor... guess what. Bejött Rollins, hogy ha lehet, még nonszenszebbé tegye az egészet. Elfújta a szöveget, amit majdhogynem kívülről zengett utána minden egyes néző, hogy a táska, és a "future in my hands" és az "I brought back the Authority" és etcetera. Ne értsetek félre, semmi bajom Rollinsszal, csak majdnem minden adáson ugyanazt adják a szájába, és nem akarom, hogy ellaposodjon a karaktere. Ja, és Rollins tető alá hozta ugyanazt a meccset, mint a hétfői RAW-n, csak bevonta a J&J-t is, mert a változatosság gyönyörködtet. 

zzzz.jpg

A Ziggler/Ryback-Goldust/Stardust tag team meccsel folytatódott a show, és Jézusom, mekkora szégyen, hogy egy Zigglernek nem képesek egy rendes feudot találni. Komolyan egy ilyen letűnt TT ellen kell hakniznia, amely ráadásul hamarosan felbomlik...? Időnként magunkat ajánlanánk Vince McMahon posztjára. 

Aztán kijött Curtis Axel, és elmondta a legnevetségesebb szpícset, amelyet az elmúlt években hallottunk: Curtis Axel szerint Curtis Axel nyerte meg a Royal Rumble-t, tehát Curtis Axel kéne induljon Brock Lesnar ellen, a Wrestlemania főeseményén. Nem volt olyan néző az arénában, aki legalább egy mosolyt el ne engedett volna e mondat hallatán. Kár, hogy utána kijött Ambrose és elpicsázta. Majd Bad News Barrett jelent meg a kivetítőn, új műsorával, a Bad News Zone-nal, de ez szerintem senkit nem érdekel. 

Adam Rose vs. Fandango. Egy blogger néhány hete feltette a kérdést, hogy mi a Jeti jégcsapos faszáért kell látnunk ilyen Fandangókat az adásokon, amikor az NXT-ben olyan potenciális sztárok rostokolnak, mint Sami Zayn és Kevin Owens. Nem tudom, nem nézek NXT-t, de az biztos, hogy az ilyen meccsek semmire sem jók. Még arra sem, hogy előkészítsenek egy nagyobb kaliberű meccset. Csak felkavarják a gyomrodat. 

20141125_me_rose_fandangonl.jpg

Miz bevállalta, hogy megmérkőzik a nagybetűs harcossal, a tetovált Csingacsgukkal, és ezért szerintem dicséret jár. Mármint Miznek, és nem a WWE-nek, aki ezt a mocskot az orrunk alá tolta. Csak jelzem, hogy ennek a párharcnak a továbbiakban semmihez nem lesz az égvilágon semmilyen köze, dehát ezt már megszoktuk.

Rusevet és Erick Rowant mégegyszer egymásnak eresztették, és Rusev nyert. Oda jutottam, hogy már sajnálom a bulgárt, hogy ennyire egyhangú karakter jutott neki; elképzelem, ahogy hazamegy, és a felesége rákérdez, hogy ment a meló, mire ő annyit válaszol: "Megint földhöz basztam egy másfél mázsás állatot". A felesége meg unottan bólint. Már ha van neki felesége. 

A női részleg egész egyszerűen nem érdekel, de EszkoF kolléga miatt Paige-nek szorítottam. És megnyerte. 

video-paige-vs-alicia-fox-smackd-1000x600.jpg

Az éttermi jeleneten nagyon sokat lehetett röhögni, például Jimmy Uso színészi tehetségén, vagy azon, hogy miután Tyson Kidd felborítja az asztalt, a többi vendég szinte rá se bagózik. Ugyan, csak két szupersztár összekapott egy nyilvános helyen, hisz ez minden nap megtörténik. Kérlek, WWE, ha már veszed a fáradtságot, hogy kividd a stábot egy vendéglőbe, legalább kicsit tűnjön hitelesnek az egész. 

Bray Wyatt megjelent, beszélt és eltűnt. Köszi, várunk legközelebb is. 

A főesemény nem volt rossz, mármint maga a meccs, bizonyos fokig élvezetes volt a 3v1 felállás... de összedőlne a világ, ha nem jönne be a végén valaki, ha nem teremne ott Kane. Tényleg. Nem vagyok Bryan-fan, ugyanezt mondanám, ha Reignsszel vagy éppenséggel John Cenával történt volna a heeling. Ne adják mindig ugyanazt a szánkba. Vagy adjanak többet. Feed Us More!

sd_807_photo_157-387400575.jpg

Ennyit erről a műsorról, hamarosan jelentkezünk egy foci-beharangozóval is, addig is (ellopom EszkoF elköszönését :) ) olvassátok a blogot, lájkoljatok minket facebookon, és legyetek jók! Sziasztok! _Jorge

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eszkofoci.blog.hu/api/trackback/id/tr657146285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egy szubjektív, kritikus oldal
süti beállítások módosítása