Egy szubjektív, kritikus oldal

2015. február 22. 16:16 - EszkoF

WWE - FastLane - Előzetes

A WWE történelme során először rendez FastLane gálát, aminek hallatán nagyjából egy hónappal ezelőtt nem örültem. Egyrészt, mert az egyik személyes kedvencem, az Elimination Chamber helyett került a programba, másrészt pedig ez nem más, mint egy alap vanilla PPV, mint a Battleground, vagy a Payback, amiket mostanában be szoktak iktatni. Mindíg is azt tartottam, hogy az a legjobb PPV amelyik valami eltérést, különlegességet hordoz magában, és ezért imádom mai napig az Extreme Rulez-t, a TLC-t, a Money in the Bank-et, és ezért imádtam eddig az Elimination Chambert. Igazán megerőltethetnék egy kicsit magukat és kitalálhatnának valami fantáziadúsabb témát, mert ez így olyan, mint egy RAW, szimpla meccsekkel, annyi különbséggel, hogy itt az övekért is van harc (Már amelyikért.)  Most hozták ezt a FastLane-t, és bevallom őszintén nem táplálok túl sok reményt felé, pláne ismerve a gála Match Cardját.  Na de nézzük, hogy mit is fogunk leszarozni, hétfő délután hazaérve. (https://www.facebook.com/eszkosport) <---------- Facebook oldalunk.

 Roman Reigns vs Daniel Bryan

 

A gála főeseménye egyértelműen a legvártabb esemény, hiszen két face pankrátort engedtek egymásnak, ami azért valljuk be ritka, mint a fehér holló. A Kecske, akit az egész mosott agyú amerikai társadalom éltet, csak úgy a semmiből kapott egy lehetőséget a címmecsre, mivel anno, azért mert képtelen volt bunyózni elvették tőle az öveket. Hagyjuk már. A szotri szánalom faktora már-már az Empire States Building tetjét verdesi. Nyilván csak azért van ott ez a torzszülött, mert az egész aréna, mint egy rakás idegbeteg üvöltözni szokta a YES-t, aminek mára már csak szimbolikus értelme maradt. Ha valaki tud egy értelmet is tulajdonítani neki, az kérem szóljon. Már látom lelki szemeim előtt, ahogy kikap Reignstől -márpedig kikap-, de valami miatt mégis eljut a kicseszett Wrestlemaniara Lesnar ellen (aki hozzáteszem ott folytatta, ahol a Roal Rumble előtt abbahagyta). Szóval ja, kevés az esély hogy megszabaduljunk ettől a szarostól, Reigns nem fogja kórházba rakni, mert az heel turnt jelentene számára, és a kratívok ügyelnek arra, hogy ez ne következzen be. A meccs végkimenetele pedig... Az is lehet, hogy a győztes győzelme külső segítségtől is függ majd. Nem több, mint fél nap múlva minden kiderül.

 

 

HHH - Sting

 

A másik érdekes és várt esemény a cég COO-ja és Sting szemtől szembeni találkozója. Nem tudom pontosan, hog lesz-e meccsük egymás ellen, vagy csak beszégetni fognak. Valamilyen kontaktus biztos lesz, és Sting bőbeszédűségét ismerve nem fogják sokat húzni az időt a pofászással. Érdekes, hogy ezt az összecsapást már a FastLane-re összehozta a cég. Erről nekem elég érdekes véleményem lenne, mégpedig az, hogy a Wrestlemania-ra valami olyant terveznek, ami ennél is nagyobbat durran majd. Csak remélni tudom, hogy nem a visszavágó lesz az.

 

 John Cena vs Rusev (US Championship)

Széna Janit beküldték az bolgár bevándorló ellen, aki még mindíg veretlen,hogy hogyha nem lenne éppen eléggé túlhypeolt a jelleme, akkor még tegyenek rá egy lapáttal. Azonban most kivételesen nem bánom, hogy így alakult, mivel ennek az orosz kurvának a karaktere a trágyadombra való, a veretlenségével együtt. Nem tudom mit látnak benne, mert még egy normális finisherje sincsen, és ez az egész veretlenség egy kalap szart sem ér ha ilyen a szerepe. Az I will crush you - mondaton kívül mást nem nagyon tud kinyögni. és azt az orosz zászlót is nyugodtan feldughatná a csaja seggébe, mert mi nem politikát akarunk látni, hanem normális, és kiegyensúlozött pankrációt. Életemben először és lehet hogy utoljára írom le ezeket a szavakat : Forza Cena!

 

 Dean Ambrose vs Bad News Barett  (Intercontinental Championship)

 

Ambrose útját az IC övmeccsig egy hihetetlenül szánalmas, három adáson át tartó, Axellel való bohóckodás kövezte ki, ami finoman fogalmazva is egy hatalmas cilinder szar volt. Barett pedig egy jó karakterrel rendelkező pankrátor, aki tökéletesen mutat heelként, azonban a ringben egy elég nagy nulla, a finisherje nem túl meggyőző (bár ez a Roster feléről elmondható), a mozdulatai pedig hihetetlenül szögletesek és lassúak. Ambrose ezzel ellentétben egy nagyon komoly bunyós, szenzációs az őrült stílusa, tör zúz, mindent megtesz a győzelemért, és nem csak dísznek van ott, ahol van. Ezzel el is mondtam, hogy személy szerint kinek szurkolok, és őszintén szólva elég nagy esélyt látok arra, hogy holnap már más lesz az IC öv birtkosa.

Dolph Ziggler, Eric Rowan & Rback vs Seth Rollins, Big Show & Kane

 

Selejt, selejt, selejt. De akkora hogy az nem igaz. Nagyon brtam Zigglert a SS után, de mostanra annyira elegem lett belőle, meg a két kúrótársa álszent viselkedéséből, hogy az nem igaz. Amikor Ryback visszatért és teljesen öntörvényűen kijelentette, hogy a SS-en nem csatlakozik senkihez, azt gondoltam, hogy hátha végre kap egy jó szerepet. Aztán beállt Szénáékhoz, és azóta is Zigglerrel, meg a báránybaszóval tengeti életét. Hát gratulálok. Rollins is kapot egy ilen meccset, ahelyett, hogy valahol a fősztoriban lenne. Egy hétközi adáson még elmegy az ilyen meccs, de PPV-ra azért találjunk már ki valami életképesebbet ha kérhetném. A meccsnek tétje nincs, úgyhogy magasból szarok arra, hogy ki nyer. Lépjünk is tovább.

The Usos vs Tyson Kidd & Cesaro

Sok hozzáfűznivalója szerintem senkinek sincs ehhez a meccshez, ígyhát nekem sincs. Simán kinézem a degenerált vezetőségből, hogy az Usok bajnokok maradnak, mert ők az egyetlen face csapat az egész szervezetnél, és hát... Mondjuk, belegondolva az egész kibaszott szerveztnél három TT van? Jól számolom, vagy én vagyok hülye? Most hogy feloszlottak a cirkuszosok, és a Miz Mizdown páros sem szerepel TT formában, már csak ezek ketten, meg az Ascencion maradt. Na jó vannak még ilyenek hogy Matadores, de legyünk komolyak... Borzalom. Hol vannak az olyan csapatok, mint Randy Orton ft. Edge, Big Show ft. Jerricho? Szánalom a köbön.

Goldust vs Satrdust

Nem tudom ki fog nyerni itt, de őszintén és tisztán fogalmazva telibeszarom, hogy a két festett képű közül melyik kerül ki győztesként. Ha lesz még egy meccsük a WM-en, akkor Goldust, ha nem akkor Stardust. Nagyjából ennyi. Jó lenne ha Cody Rhodes visszatérne és normális karaktert kapna, mert ez olyan nagyon szánalmas, hogy az elmondhatatlan. A buziság egy új fokozatát mutatja be hétről hétre, és kétlem hogy a népnek ez bejön.

Paige vs Nikki Bella (Divas Championship)

Ha itt nem Paige nyer akkor eléggé elkeseredett leszek, mivel az a csaj tehetségesebb mint a kásik kettő összegyúrva és négyzetre emelve. A két picsa, játsza a gazda ribancot, ami az egyik legkönnyebb szerep a világon, Paige azonban szenzációs szinész, a szövege is jó, egyszóval a szuperioritása a Bellákkhoz viszonyítva: felülmúlhatatlan.

Ezeket a meccseket jelentették be tehát a FastLane nevezetű PPV gálára. Nagyon remélem hogy az ezt követő RAW-n, és nem pedig a 6 emberes TagTeam meccsen tér vissza Randy Orton, mert az a meccs a szánalom és a töltelék legallja. Sheamust is promózzák már hetek óta, de ő sincs sehol még. Van egy olyan érzésem, hogy kettejük közül hétfőn visszatér valamelyik (Ha nem mind a kettő). Amint mondtam a Reigns - Bryan meccs, abszolút nem biztos, hogy a problémák végét fogja jelenteni, és hát itt van nekünk egy orosz Atyaúristen is, aki szembekerült Amerika hősével. A PPV minősége a meccsek végkimenetelében rejlik, mert hiába látunk majd egy izgalmas meccset, ha annak végén Bryan, Rusev, vagy éppen Nikki Bella nyer. Na de ne komplikáljuk a szálakat, holnap jelentkezünk a gála kritikájával, addig is lájkoljatok minket Facebookon (a link a kritika elején megtalálható), legyetek jók, sziasztok!

 

 

Címkék: Előzetes WWE PPV
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eszkofoci.blog.hu/api/trackback/id/tr267200923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egy szubjektív, kritikus oldal
süti beállítások módosítása