Egy szubjektív, kritikus oldal

2015. március 17. 17:36 - EszkoF

WWE- RAW - 2015.03.16 - Mesterhármas. Fejlődnénk?

Izgatottan várhattuk az e heti RAW-t, hiszen az előző két hét hétfői adása bitang jóra sikerült, és csak reménykedni tudtam, hogy ez a rég nem látott sorozat nem szakad meg. Hát nem szakadt meg. A WWE sorra halmozza mostmár a jobbnál jobb RAW-kat, nem is tudnék dönteni közülük, ez is fantasztikus volt. Betudhatjuk ezt a szenzációsan kialakult sztoriszálaknak is, de azért mégis, mintha másképp mennének a dolgok. Lehet ez a WM hatása? Ki tudja? Mindenestre ahelyett hogy találgatunk, élvezzük ki a paradicsomot, amit az ilyen és ehhez hasonló adások szolgáltatnak, mert ki tudja, hogy mikor fordulnak ismét rosszra a dolgok. Nézzük, mivel nyűgözött le minket ismét az e heti RAW!

Az adás indult Rollins-szal, meg négy pajtásával, akik olyan tisztára nyalták a seggét, hogya Seth már tükörként is használhatta volna ha le tudna addig hajolni. Mellesleg nem győzöm hangsúlyozni, hogy a két Security-nek nevezett -Kínából importált- selejtes kertitörpe mennyire röhejes. Az egyiknek olyan hangja van, mintha lenyelt volna egy káddugót, a másik meg csak szimplán egy szerencsétlen csöves. Nem túl meggyőző, de meg kell tanulnom elfogadni őket, mert nem úgy néz ki, hogy valaha is eltágítanak majd Seth valagától. Mindenki elhullatta az elengedhetetlen könnycsepeket, a múlt héten szarrá vert Rollinsért, majd jött Orton és szó szerint lekurvázta a Shield felbontóját. Na kéremszépen ez kellett ide. Többek között ezért kellett Orton visszatérése. A szabad akarat és őrültség megtestesítője, nem pedig az Amerikai Elnöki poszt következő jelöltje (Széna). Megkapjuk tehát az Orton vs Rollins meccset is a WM-re, nem mintha nem tudtuk volna ezt már. Nagyon hasonlít a sztori az Ambrose vs Rollins feudra,  de csak remélni tudjuk, hogy ezúttal nem ugyanúgy végződik majd a történet.

raw_1138_photo_016-2937467599.jpg

Egy újabb unalmas naplóbejegyzés a Díva részleg végtelenül elhanyagolt könvecskéjébe. Lehet hibáztatni a kreatívokat, amiért túl korán létrehozták ezt a négyest nekünk, mert hát, hetek óta mást sem kapunk, minthogy Nikki így, Brie úgy Paige amúgy, Aj...Nem értem mi a tervük, és azt végképp nem értem, hogy miért nem lesz címmeccs a Wrestlemania-n, ez így elég vérszegénynek ígérkezik. Persze ki lehet hozni egy jó meccset belőle, de mostanában ami szarnak tűnik elsőre,az az is marad. De persze ki kell emelnünk az AJ vs Paige párosítást, ami kuuuurvajó. Nagyon passzol a két karakter de ez nem azt jelenti, hogy TT mecssre van szükségünk.

raw_1138_photo_022-2203493653.jpg

Ryback akkora szopóágon van, hogy hogyha nem lenne akkor állat, már rég felemésztette volna. Értem én, hogy kell a történetalakítás a Miz vs Sandow feudba, de van elég töltelék szupersztár a rosterben, hogy az ilyeneket megoldják velük. Rybacknek volt egy esélye, a Survivor Series előtt, hogy jó, domináns karaktere legyen, elbaszták, ez van. Na és persze mostmár biztos a Miz vs Sandow meccs is a Wrestlemania-ra, ami megint eléggé kiszámíthatatlannak tűnhet elsőre, de talán Miz győzelme mégis eléggé egyértelmű lesz. De ezt majd 2 hét múlva a WM előzetesünkben.

raw_1138_photo_069-1894300057.jpg

Széna Rusev szegmens. Jött John Cena, elmondott egy akkora sablonszöveget, hogy füstölt tőle egész Iowa állam. Hivatalosan is Amerika kapitánnyá avansálódott, de még így is, és nem győzöm hangsúlyozni még így is jobb, mint Rusev. Miért? Nagon sokan Rusevben látják a jövőt. Nem tudom ki mit lát benne, de ez nem egy hiteles HEEL karakter, hanem egy nagy rakás összehordott szar. FACT. Na de a fő kérdés. Hol van Lana? Gondolom azt akarják beadni nekünk, hogy Rusev bedurcult azért mert Lana meccset adott Szénának, dehát...Mire volt akkor ez itt jó? Mármint ez a nem írom alá aztán mégis! dolog. Nagyon merész ötlet jutott eszembe, nevezetesen, hogy Lana átállna Széna mellé a WM-re, de túlságosan erős lett a kommunista karaketere, nem fogják azt megbontani, csak azért, mert Rusev most megharagszik. Na meg aki jött helyette, az valami röhejes volt. Azt akarták eladni orosznak? Előbb veszem be hogy Jamie Nobel securitys, mint ezt. Booker T is megmondta, ha jól hallottam, hogy olyan Texasi akcentusa volt, hogy Chuck Norris is megirigyelte volna. Na de ez van, lényeg, hogy mostmár hivatalosan is megvan a meccs a WM-re, és nem hittem volna hogy valaha is leírom ezeket a szavakat de : Go Hard Széna!

raw_1138_photo_087-164870416.jpg

Három TT csapat semmivel sem volt kecsegtetőbb, mint négy és ez fordítva is igaz. A spanyol bohócok szánalmasak, a TT bajnokok jók, az Ascencion meg még mindíg sehol. Interresting. Lehetne jó néhány érdekes TT-t kialakítani, a tavalyi évben és az azelőttiben kirúgott pankrátorokból, dehát : na igen...Megint az egyesített ővek. Ha valaki tudja, hogy milyen meccs van kitűzve a WM-re a TT övért, kérem írja meg Facebookon kommentbe, mert nem vagyok informált ebben a szekcióban.

raw_1138_photo_102-2963451296.jpg

Azt hogy a Big Show Rowannek mi a retkes póznára csavart lófasz értelme volt azt most inkább ne firtassuk, lépjünk tovább. Rendeztek egy Pre-Andre The Giant Memorialt is és kiderült hogy Henry is részt vesz benne. Fasza. Igazából nekem mindegy, hogy ki nyeri meg, csak ne Axel. Oké, hogy vicces, de maradjunk az ilyen témákban komolyak, ne baszuk el azzal, hogy elviccelünk egy ilyen eseményt. Ki tudja, talán még Shaemus is visszajön erre a meccsre. Szép is lenne.

raw_1138_photo_135-99314624.jpg

Heyman. Undorító, undorító undorító. Nem a zsírfolt, mert ő még viszonylag normálisan is beszél. De az a faszfejű Lesnar, éppen kit kúrogat, hogy nem ér rá adásokra járni? Nagyon várom a WM-et, nem érdekel, hogy ki lesz a bajnok, Reigns vagy más, de ettől a fasztól vegyék el az övet és kössenek a tökére egy 50 kilós vasdarabot, mert tűrhetetlen, hogy folyton a hájas pajtása érkezik meg az adásokra, és mondja el, hogy az aktuális ellenfele éppen milyen szar. Tény hogy Lesnar jó a ringben, de ezen a ponton már nem érdekel. Takarodót kell mostmár fújni neki.

raw_1138_photo_143-2747881522.jpg

Az IC öv körüli felfordulás ismét kegyetlenül jó volt, leszámítva azt, hogy a végén az angol pasas a szerencsétlen és értelmetlen finsherjével kiütött mindenkit és visszaszerezte az övet. Nyilván a WM-ig vissza kellett adni neki, de ráért volna erre a WWE jövő héten is. Bár ez nem jelenti azt, hogy valamelyik pihent agyú nem lopja el csütörtökön megint. Kiemelném az adás egyik legeszebb pillanatát, nevezetsen, amikor Mr. Kecske akkora Superkicket kapott Zigglertől, hogy lerepült a ring sarkáról. Öröm volt nézni.

raw_1138_photo_175-1636282052.jpg

Na és a MainEvent. Sejtettem már valamit, amikor láttam, hogy 5 perc van hátra az adásból, és Rollins csak akkor érkezett. Kiedült, hogy a Backstageben történő dolgok csak színjátékok voltak, amik arra szolgáltak, hogy Ortont átverjék. Orton a ringben, székkel a kezében, várva hat ellenfelét a támadásra. Én személy szerint Shaemust vártam, bele sem gondoltam, hogy Sting megjelenik még a WM előtt, egy RAW-n. Dehát megjelent, és csodálatos Show-t csináltak a Viperával, amit öröm volt nézni. Az egyetlen bajom, hogy Sting sajnos 99 százalék, hogy veszít HHH ellen a Wrestlemania-n, de talán azután sem fog eltűnni. Bár erre elég kevés az esély. Pedig nagyon szívesen megnézném aktív pankrátorként, mert őszintén szólva, van benne energia meg erő bőven.

raw_1138_photo_190-2406381509.jpg

A RAW tehát Sting és Orton dominanciájával és győzelmével zárult az Authority felett. Sorozatban a harmadik király RAW-t kaptuk meg a WWE-től, bizonyára most kivesznek pár szabadnapot, mert ez biztos megeröltető volt. Na de legyünk optimisták, hiszen nagyon jó meccsek vannak bejelentve a WM-re, amire már csak két hetet kell várni, de nyugalom, együtt kibírjuk! (Ez nagyon Szénás volt). Pénteken Smackdown, illetve készülünk majd egy újabb BL cikkel is, maradjatok velünk, lájkoljatok a továbbiakban is! Sziasztok!

 

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eszkofoci.blog.hu/api/trackback/id/tr477278365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egy szubjektív, kritikus oldal
süti beállítások módosítása