Egy szubjektív, kritikus oldal

2015. április 14. 14:01 - EszkoF

WWE - RAW - 2015.04.13 - Szánalom és töltelék

Na jó. Szögezzünk le valamit. Semmi kedvem ehhez a kritikához, mert ez az adás olyan irgalmatlanul gyenge lett, olyan mocsokul szar, hogy az lassan már kifejezhetetlen. Annyi töltelék volt ebben a szarnak nevezett pattanással felérő adásban, hogy elgondolkoztam egyáltalán azon, hogy van-e értelme nézni. Éppen ezért lehet, hogy a cikk szidásokkal és káromkodásokkal teletűzdelt monoton dolog lesz, de ilyen adásról aki tud jobbat irni, várom Facebookon üzenet formájában. Jöjjön a raw hát.

 Londonban vagyunk, érkezik Széna és ismételten open challenge. Jön az angolok kedvence aki kikap egy sima meccsen. Pont. Mi értelme van ennek? Ide oda dobálják a karaktereket. Barrett egyszer itt egyszer ott, IC öv, US öv. Egy kurva nagy kavarodás az egész, de erről majd részletesebben később, mert ez még csak az adás eleje volt. Oké, hogy Széna most jó bajnok módjára mindenkinek esélyt ad, de bazdmeg, ha Rusevvel úgyis feudja van akkor mi a nyomorúságos fasznak kell abszolút kiszámitható meccseket adni neki? Úgyis mindenki tudja, hogy még Rusev sem fogja elvenni tőle azt a szájbakúrt övet, nemhogy az olyan csicskák, mint Stardust és társai, akik az elmúlt hetekben odakerültek. És ha nem lett volna elég, kaptunk egy promót, hogy csütörtökön a Smackdownban is lesz egy open challenge, ahol bizonyára megint Széna nyer, mert hát Rusevvel feudja lesz és úgysem fogja az AtyaÚristen sem elvenni tőle azt az övet. Erről ennyit.

A Diva Battle Royal egy túlságosan rövid dolog lett, bár lehet az emberek beleuntak volna ha 20 percen keresztül rugdossák egymást. Paige nyert, merthát Anglia, és amúgyis ő az egyetlen életképes diva a picsákat, luxusribancokat és elkényeszetett libákat alakitó karakterekből álló rosterből. Aj amúgy hova tűnt? Nem követem az ilyen speciális eseményeket, úgyhogy ha valaki valamit tud róla, kommentben várjuk.

Wyattről most irok utoljára, legalábbis addig, ameddig nem lesz nyilvánvaló, hogy ki a következő ellenfele. Mérhetetlenül unalmas már, én nem tudom hogy Jorge  kollega, vagy bárki más mi a szart lát benne, de számomra semmit nem nyújt az, ha valaki minden adásban lenyom egy végtelenül sablnossá és unalmassá vált szöveget. A sztori meg folyton ugyanaz. Mintha az Undertaker elleni meccse meg sem történt volna, tovább baszatja magát a poklos dumáival. Köszönöm, de nekem ennyi elég is volt belőle.

A TT meccs jó volt, talán az adás legjobb része, ez a Lucha Dragons a legjobb csapat lehet az elmúlt 5-6 évre nézve, hogyha nem küldik őket szopóágra, mint ahogy oly sokakkal tették már. Az Ascencion két hónapos promózással lószart nem tett le az asztalra, unalmasak, mint a meleg szar a hóban, és szerintem senki sem kiváncsi már rájuk. Hiába...A gyermekbarát műsor nem engedélyez ennél sötétebb dolgokat. Lassan a WWE meccseit be lehetne iktatni a Boomerang csatorna programjába, mert annak a korosztálynak tökélesen megfelel.

Reigns interjúja is egy nagy rakás tudjátokmi volt. Megkapjuk az ER-ra a Reigns kontra Big Show újabb felvonását. Lassan többet verekedtek ezek, mint ahányszoros bajnok Széna. És ez teljesitmény. Reigns-szel sem tudnak mit kezdeni, elbaszták, mint Rybacket, az egyetlen szerencséje, hogy Rollins a bajnok és ezáltal fűzi is valami az övhöz, amit előbb utóbb újra meg fog környékezni, dehát...A karaktere már igy is a süllyesztő fele vánszorog, és nem a Big Show-al kialakitott 56. feudja fogja ezt megmenteni.

Orton kontra a két bajnok. Hát öccsém, oké, hogy tétje volt ennek, mert ha Orton nyer akkor választhat meccstipust az ER meccsére, de ez akkoris egy olyan brutális töltelék volt, hogy nézni is fájdalmas. A TT bajnokok annyira jók, hogy már egy Handicappet sem tudnak megnyerni. Micsoda szinvonal képviselés apám. Kicsit sem lealacsonyitó..ááá. Orton nyert, és ezzel biztossá vált, hogy választhat egyfajta tipust a meccsére Rollins-szal.

Adam Rose vs....Ambrose? Anyám. Kezd elborulni az agyam, képzelhetitek mi volt amikor néztem. Stardust vs Fandango? Mi a szájbatekert kacsazsirral megkent, darutollas kurva lófasz? Mi a ...? Tudjátok mit? Nem is keresek inkább sem logikát, sem értelmet ezekben. Ambrose-t ennyire mélyre lökni miközben Rollins a bajnoki övére veri a faszát? Szép kis alakitás mondhatom. Földet a WWE-re, FŐDET RÁ.

Érik a Kane face turn lassan, igaz, hogy azzal, hogy kipineltette magát a melirozott cigánnyal megtartotta a '''''HEEL''' karakterének utolsó darabjait, de már csak idő kérdése, hogy mikor válik ki a vezetőségből. Jéééj. És akkor mi lesz? Lesz valakivel egy feudja, kikap, majd visszavonul. Nem lesz vörös szörny, nem lesz pusztitás, mondjatok le róla. S azzal, hogy Rollins "nyert" ő is választási jogot kapott a meccstipusra. Nagyszerű.

Miz Mizdow, unalmas láttukmár meccs, semmi új, ennek a feudnak is vége lesz és mindketten eltűnnek majd a picsába, hiába van úgy felhypeolva Sandow szerepe. Ryback Harper? A sok töltelék szar közül az egyik, Ambrose újra megjelent, bosszút állva Harperen, micsoda fordulat. Szánalom, szánalom, szánalom. Neville Ziggler? Ez talán még ért is volna valamit, ha Neville nyert volna, de igy csak egy kiszámitható, téttelen fos lett ez is. Aztán jött Shaemus is. Nagyon fazsa. Úgy keverik a szálakat basszameg, mint a nagymama a befőttet. Barett hol az IC sztoriban, hol a US övért, Ambrose egyszer itt egyszer ott, Ziggler itt Ziggler ott, Shaemus hol az egyiket, hol a másikat rúgja pofán, Neville-t is elveretik néhanapján hol Zigglerrel, hol Rollins-szal. Komolyan mondom már fáj a fejem ettől a sok marhaságtól. Elegem volt az egészből már és még hátra volt az, ami teljesen elsötétitette a fejemet.

A főesemény a meccstipus kiválasztása Rollins és Orton között. És mivel mindketten nyertek ezért mindketten vászthattak egy tipust. Na most. Azok számára akik még nem látták az adást. Na mi lett Rollins választása? Na mi? RKO banned, azaz Orton nem használhatja az RKO-t.

Ez a bajnok? Ez? Inkább egy Lesnar, aki csak három PPV-n jelenik meg egy évben, mint ez a szánalmas csicska bazdmeg. A fejemet verném a falba szivesebben, de nem éri meg...Ebben látják a jövöt a szervezetnél? Ez nem jó heel karakter a büdös picsába, hanem egy szánalmas féreg, aki képtelen magának megcsinálni bármit is, és mégis akkorára nyilik a szája, hogy a szerevezet rosterének összes f---a lemenne rajta. Miért van az, hogy csak heel lehet bajnok, és miért van az, hogy a heelek ilyenek? Persze ott van Orton Steel Cage meccsetipusa, de akkoris. Szánalom a köbön és az is a négyzeten. Elfogadhatatlan szart kaptunk és erre semmi mentség nincs.

Elnézést, lehet hogyha  túlreagáltam, lehet hogy egy nagy katyvasz lett az egész cikk, de úgy felbaszott most ez az egész,hogy irnom is nehéz volt. Örülök, hogy most egy hétig nem kell WWE-ről cikket irjak. Ti se pazaroljátok erre az időtöket, nézzetek Game of Thrones-t, mert kijött az ötödik évad, nézzétek a BL-t, ahol reményeim szerint Juve és Atletico hengerlés lesz, nézzetek bármit, de ne rontsátok el a napotokat ezzel. A viszontlátásra!

EszkoF

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eszkofoci.blog.hu/api/trackback/id/tr107367444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egy szubjektív, kritikus oldal
süti beállítások módosítása