Egy szubjektív, kritikus oldal

2015. április 21. 16:48 - EszkoF

WWE - RAW - 2015.04.20 - A csicska bajnok újabb kalandjai

Én nem tudom ki hogy van vele, de én hétről hétre jobban megutálom a WWE nagy bajnokát Seth Rollins-t. Mutatja a cim is. Előző héten kifakadtam rendesen, most nyugodtabb vagyok mert egy fokkal jobb adást kaptunk, azonban ennek mértéke úgy is alig érzékelhető, szóval abszolút megérdemelne ez az adás is egy nagy kiadós, kellemes oltást. Ha leszámitjuk a Rollins Orton feud alakulását, ugyanazt kaptuk, mint egy hete. Taps-taps. És az a legszomorúbb, hogy az Extreme Rulez-ra sincsenek jobb kilátások, mert annyira egyértelmű, vagy éppen töltelék meccsekkel lesz telepakolva a PPV, hogy az ember akár a lakását is fetehetné az eredményekre, teljes magabiztossággal. De erről majd vasárnap az előzetesben, most jöjjön ez a hulladék Raw. Mert az volt.

Az adás elején kaptunk egy újabb Rollins Orton beszélgetést, ami egy fokkal sem volt változatosabb, az összes edddigi PPV előtti kakaskodásnál, amelyben mindenki elmondja, hogy ő milyen faszagyerek és hogy hogy meg fogja verni a másikat. Igazán kitalálhatnának valami más dumát, mert ez annyira sablondolog lett, hogy már élvezhetetlenek az ilyen párbeszédek. Orton tervbe vette tehát, hogy az adás folyamán minden geciládát, értsük ezalatt a heeleket, megbaszatja egy RKO-val, a végén pedig Rollins kiütésével végzi az estét. Mindenki tudta, hogy mi fog történni nem? Orton végigment a Roster heel gárdáján, már ha Slater-t annak nevezhetjük, aztán pedig a végén...

 

A Harper Ambrose meccset inkább ne is elemezzük Ambrose lesüllyedt a szopóágnak nevezett szintre, amit már csak egy vonal választ el a Heath Slater, Zack Ryder és társaik által képviselt kategóriától. Kapott egy feudot, ami az égvilágon senkit nem érdekel, biztos meg fogja nyerni, mert már rég nem nyert PPV meccset, és nagyjából ennyi. Fölösleges is vitatni a dolgot, mindenki tudja és elismeri, hogy a srácnak nem egy ilyen non-sens, tét nélküli szaron kéne bunyóznia egy olyan pankrátorral, aki szintén egy masak szintet érdemelne. Harper mondjuk mehetne a World Heavyweight Cham... Ja várjunk csak. Egyesitették őket. Ilyenkor borzalmasan lejön, hogy mekkora baromság volt ez, és én azóta sem tudom megérteni, hogy hogyan származott ebből proft. Mert biztos, hogy a pénz miatt csinálták. De hagyjuk is, ne próbáljuk megérteni ezt a faszom szervezetet, mert sokszor olyan döntéseket hoznak hogy az valami SIRALMAS. Az általuk képviselt, létrehozott dolgok nagyrésze egy rakás szarba fullad. Lást az eheti RAW-t.

A nagy bajnok Rollins, aki mindenkit meg tud verni állitása szerint, még több security-t szeretne, mert csak. Hiszen nem fél Ortontól áááá nem, de azért mégis jól jönne, vagy ahogy ő mondta : I could use some more security. Szép kis bajnok. Tudom hogy megjátszás az egész, de akkor is...Akkora ellentmondásokba ütköznek folyton, hogy csak elkerekedett szemmel lehet végignézni. És még egyszer sokadjára. Nem Rollins a top heel karakter. A jó heel karaktert szereti a közönség. A jó heel karakter Lesnar volt. Nem volt jó bajnok, de jobb volt, mint ez a pöcsöm öccse Rollins.

A Lucha Dragons az általam látott egyik legjobb Tag Team a WWE-nél. Nagyon ott vannak, kapnak egy esélyt a cimmecsre, erre a New Day nyeri meg azt. Annak a csapatnak szánalmas mindhárom tagja, olyan bénák, hogy egy 6 éves kisgyerek jobb karaktereket alkot a fantáziájával, mint ezek. Nem azt mondom, hogy a High Flyerek bajnoki öveket kellett volna nyerjenek kapásból, de mi értelme van hogy a New Day megy Cesaroék ellen? Tán nyerni fognak? Nagy lófaszt, úgy kikapnak, hogy a fekete seggükön fognak kicsúszkálni az arénából, dehát kellett egy töltelék meccs a TT övért is, nem lesz elég a Ambrose Harper.

A Fandango Axel meccset nem kommentálnám. Valamiért megint divatba jött ez a Fandangoing, amire csak a buzik, meg azok az agymosott amerikaiak riszálják a szétkúrt seggüket, úgyhogy hála nekik, minden RAW adásból 5 percet ez a táncoslábú homokvár fog kitenni, azzal, hogy kivántatja magát az arénába beözönlő homoszexuális tömeggel.

Trpple H nagy bejelentése minket cseppet sem érint, annak a valóságshow-nak a nyertese örülhet ha az NXT-ig eljut. Ennyit erről. A Kane face turn pedig nagyon érik, megkapta a ketrec őre titulust, amit olyan büszkén fogadott, mintha nem tudom milyen vezetői poszttal ruházták volna fel. Lehet hogy kibaszik Rollins-szal vasárnap, de valjuk be, eléggé esélytelen, hogy a csicska bajnok - mostantól e név alatt találjátok majd meg a cikkekben - máris elveszitse az övét, amit a nagy munkával szerzett meg és véd meg hétről hétre.

Diva meccs sablon, próbálják pusholni szerencsétlen csoki csajt, de van egy olyan érzésem, hogy soha nem fog kibújni a táncoslány szerepe alól.

Reigns engem már teljesen hidegen hagy ahhoz képest, hogy néhány hónappal ezelőtt még kedvencem volt. Nagyon rossz útra került, szopóágra való feuddal, és akkor még beküldik mellé ezt a korcsot is? A kis Wyatt-et, aki tökéletesen hasonlit abban bátyjára, hogy pofázni jól tud, de verekedni nem? Hányingerem lett ismételten ettől a kölyöktől, annyira ellenszenves, hálIstennek nem kellett sokáig halgatni. Reignsről ennyit, többet ez a szegmens nem érdemel, mert kong az ürességtől.

A Sheamus Ryder "meccs" sem ért sokat, vártam volna, hogy hátha Neville jön segiteni a lecsúszott Rydernek, dehát...Zigglert kaptuk, amivel abszolút semmi gond nem lenne, ha nem ugyanazt adnák le minden héteni, hogy hol az egyik, hol a másik lepi meg ellenfelét a finisherjével. Úgyhogy ez is egy rakás szar volt. Shaemus jó heel lehetne, ha sokkal brutálisabb dolgokat csinálna, dehát a Minimax délutáni adásában nem megengedett a túlzott erőszak.

Újabb Széna open challenge, jön Kane. Mindenki tudta, hogy veszteni fog nem? Egy azért, mert Széna úgysem fog kikapni holmi ellenfelektől pont a PPV előtti RAW-n, kettő, mert azért eléggé nyilvánvaló volt, hogy Kane-t újfent ezzel fogja baszogatni a csicska bajnok. Úgyhogy ez is borzalmasan kiszámithatóra sikeredett, nem számitva azt, hogy Kane olyan fájóan lassú a ringben, hogy már a Suplexbe is alig tud belerugaszkodni. Meccs után Széna kapott egy kiadós verést Rusevtől, csakhogy mutassák meg, hogy egyáltalán nem egyértelmű, hogy megvédi a cimét vasárnap. Dehogynem az...Lófaszt nem.

Miz Mizdow szegmensen nem sok történt azon kivül, hogy Summer Rae átpártolt a filmcsillaghoz, úgyhogy abszolút jár a taps, micsoda fordulat. A Ryback Adam Rose meccs pedig annyira jó volt, hogy 5 másodpercbe került ameddig megnéztem, jöjjön tehát a főesemény.

Egy Ziggler Rollins meccstől az ember elvárna egy jó kis meccset hiszen hasonló kaliberű pankrátorokról van szó. Ennek ellenére kaptunk egy unalmas, új dolgokban vérszegény meccset, telepakolva olyan mozdulatokkal, amik lehet hogy látványosnak tűntek fél évvel ezelőtt, de azóta már annyiszor láttuk őket, hogy teljesen megszokottá váltak. A végén egy kicsit fényezték a csicska bajnok valagát, hogy ő milyen ügyes, majd Kane - ketrec - Orton, és egy akkora RKO, hogy belerengett az egész aréna. Az adás egyetlen valamirevaló momentuma volt ez, dehát fölösleges mondanom, hogy nem kárpótolt semmit, az adás sablonos szarjai közül.

Ezzel a képpel zárult a RAW, az Extreme Rulez-ig már csak 5 nap van hátra, de ne keltsünk magunkba hamis reményeket, hiszen akkor a csalódás is kisebb egy esetleges -szar adás- esetén, aminek valjuk be elég nagy az esélye. Csütörtökön BL cikk, pénteken Smackdown, Vasárnap pedig Extreme Rulez előzetes, olvassatok minket, és további szép napot! Sziasztok!

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eszkofoci.blog.hu/api/trackback/id/tr217386702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egy szubjektív, kritikus oldal
süti beállítások módosítása