Egy szubjektív, kritikus oldal

2015. május 29. 22:37 - JorgeTheBlobfish

WWE SmackDown - 2015.05.28. - Előjáték

 wwe-smackdown-logo2.jpg

Kóros fáradtság és időhiány miatt a szokottnál rövidebb lesz a poszt, ezért előre is elnézést kérek. Nem mintha az e heti adás különbözne az összes többitől, de na. Ja, és amúgy is, holnap/holnapután jelentkezünk majd EC-beharangozóval is, szóval most csak sürgöny-stílusban mindenről.

518d40ba79c40b3d78e556a0ec8d76fe.png

  • Az adás elején Ambrose szórakoztatja a közönséget, akinek ha lenne humorérzéke, vagy egyáltalán odafigyelne a monológra, garantáltan dőlne a nevetéstől. Ambrose ugyanis, figyelem: néhány jólelkű rendőrbácsinak köszönhetően tért vissza a hétfői RAW-n, máskülönben Alcatrazban végezte volna. Már a szupercellát is lefoglalták neki, amikor közbelépett Jótevő Úr, és megmentette a karrierjét. Micsoda sztori, szinte kapkodjuk a fejünket. Persze beszélt a vasárnapi meccséről is, és ahogy kiejtette az Authority nevet, Kane-ben megszólalt a szenzor, hogy közbe kell lépni mert másképp levágják a fizetést. Kane a szokásos trükkel, "visszavágó" címszó alatt ugyanazt a főmeccset hozta össze, mint a hétfői, hogy újra átélhessük a RAW gyönyöreit. Még egy molekulányit sem változtatott rajta, a még autentikusabb élményért.
  • Volt itt egy TT-meccs is, a két közönségkedvenc csapat melegített egymás ellen. Cesaróék vitték a show-t mint mindig, de a végén a Lucha Dragons győzött, ami miatt én egészen az adás végéig azt gondoltam, hogy a Cesaro-Kidd páros a legesélyesebb az EC-győzelemre. Majd a végén elmondom, mi volt a főeseményen.
  • A három midcardernek is tartottak egy bemelegítő meccset, amelyet R-Truth nyert meg Barrett ellen, majd a végén Sheamus letarolta mind a kettőt. Nyilvánvaló, hogy mindenki Rusevre és Zigglerre lesz kíváncsi, és ezt a WWE is tudja, de muszáj úgy tenni, mintha még lennének pankrátorok rajtuk kívül. 
  • A nőknek megint a lehető legkevesebb időt és teret adták, és egy egyértelmű Paige-győzelemmel tették nyilvánvalóvá, hogy Naomi teljesen súlytalan lesz a vasárnapi Thriple Threat-meccsen. Megint szemtanúi lehetünk egy tipikus WWE-manővernek: Naomiból top dívát akartak csinálni, elcseszték, és most hagyják elvérezni. Paige viszont ismét erősnek tűnik, kérlek ne rontsátok el az ő karakterfejlődését is, mert jelenleg nincs más kihívója Bellának.
  • Szerencsétlen Rybacknek adtak egy kegyelemkenyér-győzelmet Rusev ellen, ha már a PPV-n úgyse jut szerep neki. A backstage-ben volt egy Lana-Rusev interjú, kedvcsinálónak. Rusevről tényleg elhinném, hogy nem féltékeny Zigglerre, pedig láthatunk majd akciót bőven kettejük között. 
  • Kevin Owens SD-debütálása is megvolt, méghozzá egy remek interjú révén. A srác konkrétan leszarja Cenát, ha ezt nem is mondta ki ilyen kereken - azt mondta, többre tartja a Sami Zayn elleni NXT-győzelmét, mint a vasárnapi meccset, ami nagy szó. Kellett már valaki, aki tényleg pofán köpi Captain Americát, nem dühösen és fújtatva, mint Rusev, hanem lazán és faszán, ahogy ez a csávó csinálja. Fantasztikus meccs kerekedhet ki ebből.
  • A főeseményből egyetlen részletet emelnék ki (egyébként a heelek nyertek): az Authority oldalán beszállt a New Day is, Ambrose-ék ellen. A NEW DAY. Fogalmam sincs, mit akarnak ebből kihozni, hétfőn még egy 10v3 meccsel szopatták őket, most meg úgy tűnik, mintha a vazallusaik lennének - szokásos WWE. Érdekes ötlet, annyi szent. Én őszintén megnéznék egy ilyen beépített csokicsapatot, akiket bármikor elő lehetne húzni Kane-nek, ha szükség lenne rájuk, és akiket ők is segítenének a TT-meccseken. Ezért írtam pár sorral feljebb, hogy már nem vagyok meggyőződve arról, hogy Cesaróék nyerik meg az övet. De ez már az előzetes tárgya.

Átlagos adás volt, egytől tízig 6.5, és a kreatívoknak nem lesz könnyű dolguk, ha egy jó PPV-t akarnak kihozni ebből a masszából. Az alapanyag meglenne, de a szakácsban nem bízunk annyira. A hétvégén tehát előzetessel jelentkezünk, addig is kitartás! _Jorge

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eszkofoci.blog.hu/api/trackback/id/tr17503898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egy szubjektív, kritikus oldal
süti beállítások módosítása