Egy szubjektív, kritikus oldal

2015. június 16. 15:59 - EszkoF

WWE - RAW - 2015.06.15 - Igyekeznek kompenzálni, részben sikerült is

A tegnapi hat méter mély szartengerrel felérő MITB után annyi remény maradt bennem, hogy a hétfői adások a PPV adások után valamivel mindig kiemelkednek a többi közül. És ez most is így volt. Mondjuk van amit még mindíg nem lehet tisztán látni, de gondolom az év legalapabb PPV-jáig (Battleground) ezek is kitisztulnak majd. Van néhány kérdés, amit ez az adás tehet fel az emberekben, mi ezekre keressük a választ - RAW kritika.

Az adás a régiúj bajnokkal indul, akinek - ahogy arra számítani lehetett - akkorára nőtt az egója, hogy a holdat is lehozná ha ráállhatna. Lenyomja a szöveget amit minden olyan WWE fan meg tudott volna írni aki két éve legalább nézi ezt a csodás műsort. Valljuk be, nem voltak túl ötletesek, de engem annyira az ilyen dumák nem érdekelnek, kivéve ha óriási paradoxonokba ütköztetik a beszélőt. Érkezett Ambrose, őszintén megijedtem, hogy megint folytatódni fog kettejük közt a feud és még egy PPV-t meg kell néznünk velük, de szerencsére az adás végéig kiderült, hogy ez nem így lesz. Ambrose a ringben maradt Rollins pedig a backstagebe menekülve megtudtam a két fejestől, hogy az adás végéig meglesz a következő ellenfele. Itt úgy nagyon erőteljesen elkezdtem mondogatni magamban Lesnar nevét, még a zenéjét is énekelgettem, és nagyon reménykedtem benne, hogy nem fogok csalódni.

Eközben érkezett a MITB győztes, akiről a mézzel beborított levendulás faszom se tudja még most se, hogy miért lett Mr.Pénzeszsák, de gondolom majd adnak rá valami magyarázatot. Ameddig bekerül a fősztoriba gondolom ellesz Ambrose-zal meg legfőképpen Randy Ortonnal. Sheamus egy viszonylag villámmeccsen kikapott Ambrosetól és hát...ennyi. Nem volt egy Was ist das, de ne is számítsunk sokra ettől az Orton Sheamus feudtól. Nagyon ne.

Truth valami hatalmas arc, én nagyon bírom az ilyen poénjait. Leül a kommentátorok mellé, akik közlik vele, hogy igazából neki van meccse a kiskirály ellen? Hát ez kurvajó.Meg tud néha nevettetni az álrepper, vele igazából semmi bajom nincs, ellentétben a magát véresen komolyan vevő Barettel.

Owens szerintem valami brutál jó. Kevesebbet kéne beszéltetni, mert lassan már unalmassá válik ez a mindennapos AntiSzéna megnyilvánulása. Aztán, hogy Ziggi mit keresett ott? Az oké, hogy nem akartak NXT övmecset, mert minek? Ott van az Owens Bálor a következő NXT PPV-ra, ahol valszeg Kevin elveszti az övét, hogy végre teljesen fel tudják hozni a WWE rosterbe. De miért Ziggler? Ja, merthogy Grabovszkij sánta lett és addig a szőkének el kell ütni valamivel az időt Lana kefélésén kívül. Nem tetszett ez a meccs, Ziggler egyszerűen nem passzolt oda Owen mellé. Franc se tudja.

Aztán az a speech a backstageben a dívák előtt valami iszonyatosan béna volt. Paige felállt egy székre, és mint Aragorn a fekete kapunál nyomta a szöveget a picsáknak. Egészen addig, amíg meg nem érkeztek a plázakurva ikertornyok és tönkretették a partyt. What a shame.

Orton Kane - Ugyanaz, mint az Ambrose Sheamus, csak most a Vipera szopott a kelta beavatkozása miatt. Végülis így is ki lehet tölteni az adásidőt. Az a beszélgetés pedig Kane és Rollins között pedig lassan de biztosan elkezdte oszlatni a Lesnarról alkotott álmaimat, mert nagyon úgy tűnt, hogy végül Kane lesz a befutó az övért, ami nem csak egy unalmas sztorit, de egy romhalmaz meccset is eredményezett volna.

Ez az egész IC feud lassan gyatrább, mint a Truth Barett. Az egy dolog, hogy normális összecsapás a két "participant" (Big Show - Ryback) között a MITB-en kívül nem volt, de ezt a szarkavaró latin-amerikai sorozatbuzit minek kell belerángatni? Próbálnak vevőket keresni a homokóra filmjére? Esetleg őt akarják híressé tenni? Nem értem.

Nem tudom ki hogy van vele, de ettől a Wyatt Reigns feudtól már most hányingerem van. Meg sem hallgattam, se azt amit a Rock rokon, se azt amit az a csöves fasz mondott, elegem van már Wyattből és az értelmetlen feudjaiból. Komolyan ezt kell nézni minden PPV-n, hogy Bray egy FULL RANDOM A KURVA ÉLETBE pankrátorra verekedik? S az azt megelőző adásokon meg tolja neki a druida dumákat? Fúj de undorító már ez az egész. És ő lesz a félelem arca, az új Undertaker mi? A nagy bödős betrágyázott lószart. Találjatok már ki neki valami újat a büdösúristenit.

Arról, hogy mi értelme volt a Díva Handicap meccsnek, fogalma sincs.Lassan már tényleg unalmas ez a Piage kontra Bellák dolog. És az a szomorú, hogy egy - ismétlem egy - díva sincs, aki bajnoki övet birtokolhatna. Summer Rae? Ugyanmár? A fekete ribanc aki pusholtak két hétig aztán rájöttek, hogy szart nem ér? Felejtős. És nagyjából ennyi. A Többinek még a nevét sem tudom de komolyan. Szánalom.

Aztán ezt az überbéna reppkoncertet is átugrottam a gecibe. Elnézést ha valaki szereti a csávót -mellesleg én még nem is hallottam róla- de nagy öröm volt látni ahogy Owens odabaszta a földhöz.Tudniillik gyűlölöm ezt az Eminem stílusú amerikai rappet és örültem, hogy valaki végre befogta a száját a tagnak.

Az a három v három meccs szerintem kifejezetten jó volt. A PTP is jól szerepelt és külön örültem, hogy Neville-t csak a végén, a szokásos face csapat fordításnál engedték a ringbe és nem hagyták, hogy elgyepálják. Titus Spinebuster-je szerintem valami iszonyat jó, Neville Red Arrow-ja pedig a legjobb finisher a WWE jelenlegi világában. FACT.

A vége pedig ez a HHH Stephanie beszélgetés volt, amibe idővel becsatlakozott Big Ego Champ is. HHH elmondta a csiszolatlan gyémántnak, a ki Golden Boy Rollins-nak, hogy sokat fektettek bele, így most hátra kell lépjenek és meg kell figyeljék az eredményt, illetve azt, hogy megéri-e Seth a további beruházásokat. Nem J&J lesz az ellenfél, nem is Kane és nem is Ambrose. A hatalmas nyomás, ami alatt Rollins vagy megtörik, vagy igaz gyémánttá válik elkezdődik. Tudjátok ez volt az a pont, ahol gyakorlatilag már nem volt körmöm, és akkor megszólalt a csodálatos elektromos gitár, és jöttek azok a gyönyörű RIF akkordok, amik a bestia eljövetelét jelezték, Bezony. Fuckin Lesnar. Nagyon nagy reményeim vannak affelé, hogy nem csak idénymunkásnak jött és ha Smackekben nem is , de legalább RAW adásokban mind részt vesz majd. És ki tudja? Ő lehet újra a bajnok és akkor a táska heel tulajdonosa is mehetne face bajnok ellen. Érdekes fordulatot vett a WWE. Lesnar visszatért.

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eszkofoci.blog.hu/api/trackback/id/tr827549056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egy szubjektív, kritikus oldal
süti beállítások módosítása