Egy szubjektív, kritikus oldal

2015. június 19. 14:44 - JorgeTheBlobfish

WWE SmackDown - 2015.06.18. - Pofás kis műsor

wwe-smackdown-logo2.jpg

Vagány kis adást henteltek össze nekünk odaát Ámerikában. Több kérdés vetült fel, mint amennyire választ kaptunk, dehát már egy ideje megszokhattuk hogy a válaszokat a Raw-ban kapjuk, már ha vannak olyan kegyesek a kreatívok. Addig is, emésztgessük egy keveset ezeket a kérdéseket. 

 

a2.jpg

Sheamus izomkodik be a ringbe, ami már önmagában is üdítő - végre nem Rollinsszal vagy Ambrose-zal indítanak. Ezt mondjuk megfejelhették volna azzal, hogy Kane-t sem küldik ki most az egyszer, de mindennek van egy határa. Az ír harcos tolja a megszokott szöveget, szemmel láthatóan büszke a bőröndjére, sőt mikor belegondol, hogy bármikor indulhat a főövért, majdnem maga alá élvez a gyönyörtől. Gondolkodtam, ki jöhet be következőnek, hát Orton úgy néz ki nem tudta odatolni a seggét Buffalóba, mert Ambrose jött helyette. Dean pofázott neki egy keveset, hogy hiába nagy a szája, mert ő már megverte a hétfői RAW-n, satöbbi satöbbi. Erre Sheamus felajánlotta neki, hogy itt és most elveheti a táskát, ha akarja, és letette a földre. Bejött azonban a pernahajder Kane, hogy a hurik simogassák a tökeit, és mindenkit meggyőzött arról, hogy még heel marad egy ideig: egy 2on1 handicap meccset szervezett meg Ambrose ellen. De ez sem történhetett meg, mivel kötelező módon felbukkant Sólyomszem, és ketten kiverték a rosszfiúkat. 

Ezek után már sejteni lehetett, hogy heel győzelem lesz a vége, és a rövid Ambrose-Reigns interjú után az is kiderült, hogyan fog történni. Avagy valóra vált mindenki rémálma: ez a Reigns-Wyatt feud nagyon is valós, hogy a mennykő csapjon bele. Az adás későbbi részében volt még egy jelenet, ahogy Ambrose próbálja feltüzelni Vadölőt a főmeccsre, de az annyira meg van szeppenve Wyatt-tól, hogy nem is figyel rá, üveges szemekkel bámul a semmibe. Na ekkora szart azért ne nyomjanak le a torkunkon: méghogy Reigns, Wyatt-tól?! Az a baj, hogy minden feudot így kezd a családfő, aztán legjobb esetben döntetlenre jön ki. 

Amúgy meg vagány ötlet Ambrose-t a táska nyomába küldeni, most hogy a WWE-öv eltűnt a láthatárról. Lesz pár jó meccsük Sheamusszal, ha tényleg komolyan gondolják.

A díváknál Brie Bella indult Paige ellen, akit a kreatívok elég szánalmasan akartak még jobban megkedveltetni a közönséggel (a hétfői RAW-n láthattuk, hogy minden díva elpártol tőle, miután Nikki megalázza), és ezúttal is kikapott, de megint csalással. Muszáj cheatelni, hogy Brie-ről is elhitessék, hogy igazi heel, mert így kívülről nagyon is jókislánynak tűnik. Ezúttal Alicia Fox lépett közbe, és segítette hozzá a Bellát a győzelemhez. Sajnos mindegy, hogy az elkövetkező hetekben mi történik, a Battlegroundon úgyis Paige vs. Nikki lesz a címmeccs. Ez elkeserítő.

a3.jpg

Ziggy és Lana elválaszthatatlan párosnak tűnik. Nyilván mindenki ilyen a párkapcsolat első hónapjában, miért lenne más pont a WWE-nél, ugye. Dolphnak nincs sok tennivalója jelenleg, és az ilyen üresjáratok betöltésére kitűnő választás Bo Dallas. Ez az ember annyira buzi, hogy még Ricky Martin is lehomokosozná, és mindezt megfejeli azzal az idióta hangjával, amivel a szibériai pogromokban lehetett volna vallatni. Persze kikapott két perc alatt, és egy Lana-Dolph csókkal zárult a meccs. Rusevet komolyan sajnáltam, amint a képernyő mögött dühöng, de úgy szívem mélyéről. Gyere vissza minél előbb.

Aztán volt egy Xavier Woods vs. Neville meccs, ami azért létezett, hogy ezúttal se maradjon el a Red Arrow. Amúgy nem tudom, a Prime Time Players miért nem szerepelt, így hogy náluk az öv, meg hogy mi értelme gyengíteni a legfőbb contendert, a New Dayt, amikor látszólag semmilyen más csapatot nem akarnak küldeni az övért. Lehet, hogy van náluk néhány kártya (mondjuk a Rowan/Harper, de vagány is lenne), de egyelőre nem fedték fel ezeket. 

Rollins tartott egy speechet, amit nem érdemes összefoglalni, mivel mindenki tudja, miről szólt. Annyi, hogy ezúttal volt egy kis tisztelet is a hangjában Lesnar iránt; úgy tűnik, hogy még a leghernyóbb karakter is tiszteli ezt az embert. 

A főesemény előtt egy Owens-Cesaro NXT Open Challenge-t láthattunk. Owens-t egyértelműen átvitték full heelbe, amit szerintem nagyon jól tesz a WWE. Kell egy ilyen esztelen verőgép, ha már Rybacket elbaszták. Cesarót meg úgy tűnik, mindenki szereti, úgyhogy nagyon jól működött ez az összecsapás, de természetesen nem lehetett más vége, mint Owens-győzelem. Nem nézek NXT-t, de EszkoF szerint KO hamarosan elveszíti az övet, és attól a perctől egy fantasztikus és nagy jövőjű új karakterrel bővül majd a roster. 

a1.jpg

A főesemény egy Ambreigns vs. Kane/Sheamus tag team meccs volt, amelyben (az előzményeket tekintve) biztosnak tűnt, hogy Wyatt valahogy be fog avatkozni. Vagy élőben, miután a két fivér elpicsázta az ellenfeleket, vagy képernyőn, ami valószínűbbnek tűnt. És így is történt. Ezerszer látott volt, és nevetséges. Emberek, ugyanezt játszotta Ambrose-zal hónapokig. Miért nem akarnak ezen semmit sem változtatni?... Na de mindegy, csak a Wyatt-fan szólt belőlem. Egyébként sajnálom Reignst, hogy addig is, amíg lesz esélye a WWE-övre, ilyen fos feudokban kell szenvedjen. De mindenki állja ki a sort. 

Összességében nagyon jó adás volt, egy csomó feldobott labda, amit reméljük, hogy a RAW-n majd lecsapnak. Hogyha nem, még akkor is marad idő a Battlegroundig. És ne feledjétek, Rollins-Lesnar. 

Vasárnap Osztrák Nagydíj, kedden RAW. Ja meg valamikor futballszezon-visszatekintő. Sziasztok!  _Jorge

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eszkofoci.blog.hu/api/trackback/id/tr117557052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egy szubjektív, kritikus oldal
süti beállítások módosítása