Egy szubjektív, kritikus oldal

2015. június 23. 15:01 - EszkoF

WWE - RAW - 2015.06.22 - Welcome to Suplex City, avagy ilyen szánalmas bajnokot nem baszott a WWE a hátán

Közeledik a Battleground és épülnek a sztorik, ahogyan minden PPV előtt. Azonban ahhoz nem kell nagy ész, nem kell semmilyen PPV, hogy az ember megmondja, hogy a csicska bajnok egy annyira undorító és ocsmány amőbe szerepét tölti be, hogy azt már csak piával lehet elviselni. Az adás maga jó volt, de ze a lezárás öcsém... Ezt nyugodtan felírhatják az orvosok hánytatóként, mert nagyjából olyan hatást váltott ki belőlem. Nézzük sorra az eseményeket.

Indul az adás, érkezik Lesnar és Heyman, aki olyan szöveget nyomott le, hogy ámultunk bámultunk, mint bolond a faszára. Face-ként valami hihetetlen élvezhető a zsírtorony dumája, és így az sem annyira bántó, hogy Lesnar nem beszél, hanem cselekszik. Aztán az a bocsánatkérés elég kínosra sikeredett és ha ez nem lett volna elég még el is nyújtották, de hálIstennek a VLC-be, ahogyan mindenbe is, bele lehet tekreni, úgyhogy csak az adásidőből vett ez el.

Kane Ambrose? ÖÖÖÖ. Dean-nel nem tudnak mit csinálni, ami mondjuk érthető, mert sehova nem illik, és én is sokkal szivesebben nézem a pusztítást, amit Lesnar végez, de azért nem kell annyira erőltetni a szerepelést. Amikor Rollins megjelent nekem, és szerintem mindenki másnak kapásból leesett, hogy vissza akarja nyalni magát a többiekhez így, hogy egy kiadós verés néz ki neki. A hányinger már itt kerülgetett, pedig még nem tudtam, hogy mi lesz az adás végén.

A backstage-ben bekövetkezett a meccs közbeni találgatás - Rollins elkezdett segget nyalni kőkeményen, mintha fizetnének érte.  Pont, amikor az ember azt hinné, hogy végre önálló, független pályára lép. Én végleg végeztem ezzel a melírozott hajú fasszal. Ráadásul tagadtatják vele, hogy azért barátkozik hirtelen a Télapóval is, mert fél Lesnartól. Hülyének néznek ezek minket, vagy idióta kretén módon azt hiszik, hogy ilynen a megfelelő heel. Mi a szarért? Miért jó az, ha a heel bajnok egy gyáva féreg, aki fél egyedül kiállni az anyja ellen is, ráadásul az egészet tagadja és úgy állítja be, mintha ő lenne Schwarzi és képes lenne a Holdat is leszarni az égről. Nem..nem, nekem legem van ebből a hernyóból. Elegem.

A TT meccs elég gyenge volt, Titu év apja díját nem tudom meddig fogják még reklámozni, de lassan a 8 évesek számára is teljesen átlátszó lesz, hogy miért ők a TT bajnokok. Tény, hogy erős a tag, de fölösleges a WWE univerzumot az ilyen posztokkal bombázni, inkább a ringben mutassa meg, hogy mit tud. Az, hogy a gyerekeivel mit csinál, senkit nem érdekel.

A Sheamus Reigns meccs szerintem kifejezetten jó volt. Reigns nagyon odatette magát, látszik, hogy próbálkoznak vele és azzal, hogy kimozdítsák őt a John Cena vol2. becenév alól. Persze a végére kellett Wyatt, hogy akik az ő beszédeitől zsebkendőbe élveznek ne érezzék elhanyagoltnak magukat. Ez is valami undorító, hogy képtelenek valami normálisat felmondatni Wyattel. Pfúj. El is megy a kedvem a WWE-től mikor ilyeneket látok.

Neville-t valamiért nagyon a New Day irányába erőltetik, csak tudnám, hogy miért. Ja, mert kevés a sztori lehetőség, és így pocsékolják el az egyik legnagyobb tehetséget a rosterben. Szép. Még mindíg emlékszem a debütáló meccsére, ahol úgy mozgott, mint egy szuperman. Azóta pedig? Egyszerűen borzalom, hogy így elbaszták őt is...

Barett-et is erőltetik ide-oda, nyomatják vele a kiskirály karaktert de őszintén? Dicsőség az ha valaki megver egy Ryadert? Naná, hogy nem. PEdig a csávót én mindíg élveztem, a finisherje is jó, dehát...Az egymozdulatos érdemtelen gyökerek jobban kellenek a WWE-nek, mint a tehetséges emberek. Nem baj, majd az angolnak is leáldoznak majd egyszer, addig viszont még el kell nézzük a bohóckodásait a didergő király palástjában,

Széna beszéde alatt világossá vált számomra, hogy a Ruseves baromság után nem csak a gyerekeket, hanem már a komplett amerikai nemzetet képviseli. Hát bazdmeg. Ez már mindennek a teteje. Tudom, hogy hozzák kéne lassan szokni ahhoz, hogy ez a fasz minden adásban a közönség sesggét nyalva próbálja kihozni magából a maximumot, delassan már én érzem magam ekllemetlenül, ha 10 másodpercnél többet meghallgatok ebből a bohócból. Természetesen a szócsata király Owens-t is legyúrte gond nélkül. Annyi pozitívumot legalább fel tudunk mutatni, hogy a következő meccsük már a US övért lesz. Vigasz mi?

A bella kurvák megint face karakterek lettek, vagy most a mi a mézes levendulás pöcsöm van? Paige lassan olyan helyzetbe került, mint Jon Snow az éjjeli őrségnél (GoT hasonlat, nem kell érteni) és akkor most visszahozzák ezt a két tyúkot és máris pozitív szerepet kapnak a plázakurvák. Hát én komolyan mondom most szarom össze magam.

Az IC öv körüli kavalkád valami iszonyatosan béna. Ryback jó bajnok, de abszolút semmi nem történik közte, Big Show és a semmiből odakerülő harmadik résztvevő Miz között. Annyira unalmas, hogy adásidőt sem érdemelne. AZ öv hypeolásból, amit a WM-en elkezdtek az lett, hogy az IC öv értékénél már az NXT öv is nagyobb.Simán.

Róza pasija biztos mérges lehetett a TV előtt mikor a kúrópajtása smacizott egy NŐVEL!!, dehát ilyen a buzik sorsa. A meccs a kelleténél kicsit hosszabb lett, of korsz Ziggler nyert, majd jött a szokásos Lanara mutogatás, meg a csók. De leglább kibontotta a haját. Kis dolgoknak is örülni kell. Mostmár legalább nem úgy néz ki a csaj, mint Ivan Drago felesége. (Újabb filmes hasonlat, ezúttal a Rocky 4-ről van szó. Ajánlom mindenkinek.)

A vége pedig. Ugyanaz a szánalom, ami végikísérte a komplett adást. a csicska bajnok KÖNYÖRÖG a bocsánatért és azért, hogy az a három balfasz reteszelje be a valagát Lesnar elől, majd érkezik a fighting machine. S amikor az ember azt hinné, hogy Lesnar Suplex Citybe száműzi a csicska bajnok lelkét, a három muskétás visszatér és elpicsázzák az állatot. Ááábazdmeg. Elég. Ha a Battlegroundon még mindíg együtt lesz a csipet csapat lefejelem a falat. Nagyon remélem, hogy Brock szétkapja mindegyiket és a disznók elé veti az agyonsuplexelt hullákat - na jó ez enyhén pszicho és/vagy szociopata volt. Nem baj. Cikknek megteszi.

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eszkofoci.blog.hu/api/trackback/id/tr137567276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egy szubjektív, kritikus oldal
süti beállítások módosítása