Egy szubjektív, kritikus oldal

2015. június 26. 12:04 - JorgeTheBlobfish

WWE Smackdown - 2015.06.25. - Tizenhat tonna... okádék

sm.jpg

Egy érdekes RAW után azon találja magát az ember, hogy várja a csütörtöki adást, még talán reménykedik is, hogy ugyanolyan szórakoztató lesz, mint hétfőn. Erre ezt kapja. Ezt. Ezt a mirelit trágyahalmazt, ezt a szétlyuggatott, agyonfoltozott darócködmönt. Ezt.

03.jpg

Az Authority vonul be a ringbe, amely... várj, várj csak egy kicsit. Let's get shit straight. Tehát azért adták be nekünk több mint egy hétig, hogy az egész Banda elpártolt Rollinstól, és hogy végre meg kell állnia a saját lábán, hogy aztán az egész visszaálljon a régi rendbe?! Hogy Kane (aki hétfőn még az arcába fröcsögte, hogy nem kell a mancsod) most elpirulva hallgassa a "bajnok" áradozó szavait?! Egy, de egyetlen egy jele sem maradt a hétfői ellenséges légkörnek. Minden eltűnt, újra harmónia uralkodik az Authorityban. Mi ez, Marichuy? Rosalinda? 

Miért csinálják ezt velünk? És a pankrátorokkal? Kane-ről már-már elhitte az ember, hogy képes ellenszegülni ennek a Rollins nevű laposféregnek, erre most visszatangózott csicskának. Mercury is, és Noble is. Mindenki. Én még reménykedem benne, hogy hétfőn kiderül, hogy ez az egész egy átverés volt, és Kane ellátja a baját Sethnek, de a valószínűsége egyenlő a nullával. A WWE foggal-körömmel ragaszkodik ehhez a gyáva féreg karakterhez, amit eddig Rollins jelentett, talán mert nem tudják megállítani a saját lábán, talán mert még több hitelt akarnak adni Lesnarnak. Akárhogy is, ez azért gusztustalan, és elszomorító.

Később Sheamusnek és Zigglernek volt meccse egymással, és Mr. MITB nyert. Nagyon helyes; kell egy kicsit nyomatni a táskást, mert másképp senki nem hiszi el, hogy van helye a nagyok közt, meg hogy van esélye a legnagyobb övre. Nem mintha a közeljövőben engednék a WWE-övért, de azért kilátásban van. Lanát először láttuk szomorúnak, amióta Ziggyvel van, de már sokadszor láttuk üresnek és unalmasnak. Szerintem sokkal de sokkal jobb volt Rusev mellett, és ezzel biztosan nem vagyok egyedül. Így csak egy side chick lett egy szupersztár mellett, míg azelőtt a legjobb női karakter volt. Ja, és ne is beszéljünk a Rusev-Summer Rae kezdődő kapcsolatról, ami megnevettetett a maga kis naiv szánalmasságával. Istenem, mi lesz itt, ha a bolgár visszatér (segítek: egy borzalmas Rusev-Rae páros).

A Bellák rabszolgája, vagy én nem tudom mije, Alicia Fox legyőzte Naomit (más épkézláb face csajt nem kaptak, meg ugye Paige-et a RAW-k ra tartogatják). Hát akkor jólvan akkor. A Battlegroundon még több csalási lehetősége lesz Nikkinek, így hogy Róka Aliz is a csapatban van. 

A New Day és a PTP konfrontálódott a backstage-ben, majd megérkezett maga Bo Dallas, és bekunyerálta magát a heel TT-be. Nem kívánom kommentálni Dallast, csak annyit mondok, hogy kísértetiesen hasonlít Istenes Bencére. (random észrevétel)

02_1.jpg

Az adás elején azt adták be nekünk, hogy Big Show nincs jelen, merthogy megsérült, erre láss csodát! Megjelent, és agyonverte Rybacket. A Big Guynak eredetileg Kane-nel lett volna meccse, de ezek után a Démonnak meglehetősen könnyű dolga volt. Csak azért örültem Kane-nek, mert megakadályozott egy Miz beavatkozást, amit szinte biztosra vettem az adás előtt. De ez nem változtat semmin; a BG-n egy Thriple Threat meccs lesz hármójuk között, amit a legnagyobb mosollyal fog mindenki átugorni a francba.

A TT-meccs egy Handicap párharcnak indult, miután Bence csatlakozott a New Dayhez, de sejthettük, hogy nem fog így véget érni. A Lucha Dragons sietett a PTP segítségére, csak hogy jelezzék, hogy ők is tagjai a rosternek. A Summerslamen lehet, hogy kapnak is egy esélyt a bajnoki címre, főleg úgy, hogy a PTP 99%-ban kikap a Battlegroundon. De mindegy, ne tippelgessünk. 

Aztán jött egy katasztrofális, mondom katasztrofális közjáték a backstage-ben. Megpróbálom leírni, hogy mi történt.

AMBROSE: Szánalmas kis patkány ez a Wyatt. Mutasd meg neki, hogy ki az úr a szemétdombon. 

REIGNS: Hagyjál már köcsög. 

(Reigns elhagyja az öltözőt, útközben összebalhézik a személyzettel. Jön Kane.)

KANE: Mit feszedezel itt? Elhúzatom a beledet. 

REIGNS: Hagyjál már köcsög. 

Dramaturgia, bitch. 

01.jpg

A főesemény pedig egy százszor látott és ezért már élvezhetetlen Rollins-Ambrose párharc volt, amit persze csalással és közbeavatkozással megnyert az Authority, mint a régi szép időkben. 

Ennyi történt tegnap, egy pocsék adáson. Nem tudom, miben reménykedjünk, talán egy Rollins-Lesnarban ahogy eddig is. Viszlát keddig. _Jorge

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eszkofoci.blog.hu/api/trackback/id/tr177574568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egy szubjektív, kritikus oldal
süti beállítások módosítása