Egy szubjektív, kritikus oldal

2015. július 03. 22:01 - JorgeTheBlobfish

WWE SmackDown - 2015.06.02. - 5 gondolat egy átlagos adásról

sm.jpg

Elnézést a késői posztért, nemrég kerültem gépközelbe, úgyhogy a szokásosnál (jóval) rövidebb lesz az összefoglaló/kritika. Az adás több mint felét átugrottam, de öt pontot valahogy így is összeszedtem. Lássuk. 

sd_825_photo_108-1317572085_0_0.jpg

1. Oké, kezdjük is azzal, hogy mindenkit a szervezetből elküldök a nénikéjébe. Azzal, hogy Wyattot az Authority csicskájává tették, főbenjáró bűnt követtek el. És most nem feltétlenül a szurkoló beszél belőlem. Tény, hogy kedvelem az öreget, de abban szerintem (a hatalmas Wyatt-ellendrukker) EszkoF is egyetértene velem, hogy ez több mint egyszerű baklövés. Elsősorban azért, mert hosszú hónapokig úgy próbálták eladni nekünk a családfőt, mint egy öntörvényű, lone wolf harcost, amely a legtávolabb áll a csicska fogalmától. Másodszor is, mert keverik a szart a májjal. Az még hagyján, hogy sorban az összes Authority-ellenes pankrátor nyakára rákötötték az utóbbi fél évben, de hogy ugyanoda jusson, mint Big Show?! Nagyon haragszom az egész WWE-re. Ha sorban kilövik az összes valamit érő heelt (Rusevvel nemrég tették, most Wyatt - kérlek, csak Owenst ne), a végén egy szartúró Rollinsszal fognak maradni, aki bizony nem fogja elvinni a hátán az egészet.

2. Elegem van már, hogy mindig Rollins kezdi el a show-t, mintha nélküle már a világítást sem lehetne bekapcsolni. Mondjuk az első öt percet így is mindig átugrom, addig tekerek előre, amíg a lényegre tér. 

3. Ha már Rusev: katasztrófa ez a Summer Rae-vel alkotott páros. De nem az a _nevettetően katasztrófa kategória, mint egy Martin Lawrence- vagy Eddie Murphy-film, hanem olyan _katasztrofálisan katasztrófa, mint az új Transformers. De most komolyan, miért pont Summer Rae-t választották? Például egy szakítás utáni Natalyát szívesebben megnéztem volna a helyén. Vagy Paige-et, haha. 

4. Ryback egy buldózer. Oké, ez nem újdonság. De: meg Shell Shock-olta Mark Henryt. A 181 kilós freakin' Mark Henryt. Azért látszik, hogy ő sem a "háromszor egy, és jobban megy" program alapján edz. Elképzelhetetlen mennyiségű munka rejlik egy-egy ilyen Shell Shockban. 

5. Nem szeretem a heel Brie Bellát. (Főleg úgy, hogy gőzöm sincs, mért lett heel pár hónapja.) Én jobban szerettem a szelídséget és a jóindulatot leolvasni arról az ostoba képéről (már bocsánat), mint a durcásságot, nem beszélve arról, hogy ez a triumvirátus minden egyes meccsen csal, ami már Rollinstól is sok lenne. Mindegy, Nikki úgyis megvédi az övet a Battlegroundon. 

Ennyit mára, sajnos nem tellett többre a késői időpont miatt, de ne feledjétek, nyáron is robog az Eszkoblog, vasűrnap Forma-1 összefoglaló érkezik. Addig is viszlát! _Jorge

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eszkofoci.blog.hu/api/trackback/id/tr877594264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egy szubjektív, kritikus oldal
süti beállítások módosítása