Egy szubjektív, kritikus oldal

2015. július 21. 17:39 - $PaulHeymanGuy$

Raw 2015.07.20. Egy átlagos adás.

A Battleground után következett a Raw amin voltak jó és rossz pillanatok is.Átlagos adás magyarul ami ritkán van számunkraf8qrpewgw3.jpg
Az adás úgy kezdődött hogy visszatekintettünk a főmeccsre..aztán a Raw egyből a DeadMan-el indult.Undertaker egyértelműen bosszút akar állni Lesnar-on a Streak-ert.Eszméletlen jó promót levágott a DeadMan.Kihívta Lesnar-t a Summerslam-re és ennyi.De legalább Raw-ról Raw-ra láthatjuk majd vagyis remélem.De ha Summerslam-en is Lesnar nyer felakasztom magam.Annyira már nem kéne lesüllyeszteni Undertaker-t.Élete során tisztán győzheti le Lesnar-t.Nézzük tovább a dolgokat.

A díva meccseket nem annyira szoktam nézni.Charlotte legyőzte Brie Bella-t és ennyi.Nem történt semmi a meccs után.Pedig vártam volna, mikor lesz egy jó 9 fős Díva bunyó.Odabaszott volna de emberek ez itt a WWE..

És jött egy Tag Team match.Los Matadores legyőzte e Prime Time Players-t.Nem az övekért volt küzdelem de ha ezek egy ringbe szállnak a Summerslam-en..fura lesz látni négereket mexikóiakkal verekedni..

Zsírember vs Filmsztár...nem lep meg a győztes azaz Show..Miz karaktere úgy el lett baszva ahogy lett..Táskát nyert anno WWE bajnok lett és ide süllyedt le..de hát ilyen párbajokkal ki kell tölteni az adást.

Atyaúristen..Ilyen bunyót életemben nem láttam...Broki és Heyman elfogadták a Dead Man kihívását majd Undertaker kivégezte volna Heyman-t jön Broki verekednek jön a szekjuriti gárda mindkettőt a sarokba basszák Lesnar lebassza mindet úgy beleszáll Taker-be mint az istenfasza...jöttek a jobber-ek ők is próbálták szétszedni őket sikerült lefogni mindkettőt de Lesnar akkora Thug Life-ot nyomott hogy kiment a kötelek között és odament UT-hez..püföli..Lesnar-t kiviszik a backstage-be és UT-t is..ismét bunyó a parkolóban..aztáááán mikor vége lett UT eltűnt Lesnar-ra egy műanyag bilincs került és s szekjuriti rendőröset játszott..

Roman Reigns legyőzte Harper-t diszkvalifikációval.Örültem hogy kezdtek valamit Harper-el és újra csatlakozott a családhoz..ha Rowan sérülése után face lesz megint és nem megy a Family-hez keresztbe szopom magam..Wyatt avatkozott közbe megtámadta Roman-t jött Dean megtámadta Bray-t és lehet hogy az SS-re kapunk egy tag team meccset..

raw_1156_photo_118-4096260889.jpg
Jött Super széna és kihívta Rollins-ot egy harcra.Ha ezek a Summerslam-en megküzdenek egymással az övért akkor sajnos az első WWE és US bajnokkal találkozunk.Azért Cena-nak már nem kellene ennyire szopnia Vince faszát..unom az egészet..

Ismét díva meccs ráadásul Tag Team!Hurrá!Nem érdekel..Szása és A Néger Naomi legyőzték Löncsöt és Paige-t.

raw_1156_photo_187-3042598337.jpg
főmeccs Cena Orton és Cesaro vs Owens Rusev Sheamus..hát nem tudom mit mondjak..a Face csapat nyert...de nem csak ettől hanem alapból unalmas volt..Sheamus és Owens összeveszett Sheamus elment aztán Rusev-nek a pofájába rúgott egyet..ezután Cena AA Rusev-nek bepacsizza Cesaro-t Neutralizer Cesaro Swing pacsizás Orton-al RKO és win....unalmas volt..ahogy a címben szerepel vannak rossz és jó pillanatok is egy-egy adásban...Remélem kövi Raw-on mondhatjuk azt a szót hogy Tökéletes..bár...biztos nem...én $PaulHeymanGuy$ voltam első cikkemet láttátok remélem társaimnak is tetszik ez a cikk pénteken SD kritika addig is sziasztok!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eszkofoci.blog.hu/api/trackback/id/tr197644964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egy szubjektív, kritikus oldal
süti beállítások módosítása