Egy szubjektív, kritikus oldal

2015. február 27. 20:08 - JorgeTheBlobfish

WWE SmackDown - 2015.02.26. - Felhajtás az IC-öv körül

wwe-smackdown-logo2.jpg

Az adás egyetlen jó pontja az IC-öv körüli állóvíz felkavarása volt, de már csak emiatt is megérte megnézni. Most, hogy a második legfontosabb öv nemcsak Barrettről és Ambrose-ról szól, talán még jobban várjuk a címmeccset, mint a Lesnar-Reigns összecsapást. A többi szegmens szar és húgy volt, de hajtás után bővebben is kifejtjük. 

2.jpg

Atlanta, Georgia. Bryan érkezik, mint a SmackDown házigazdája, és belekezd a monológjába, de hamarosan megzavarja őt Bad News Barrett, aki szintén belekezd egy hasonlóan unalmas szpícsbe, és végül megérkezik Ambrose is, csak hogy teljes legyen a családi kör. Kezdetét veszi a csetepaté, Barrett persze visszaköveteli az övet, amit meg is kap ha csak pár másodpercre is, mert utána Bryan rúgásától elterül a földön. Hát ennyit kezdésnek, és ennyi elég is ahhoz, hogy meghozza az étvágyunkat, hiszen Bryan nem véletlenül keveredett bele ebbe a Barrett-Ambrose feudba, kíváncsian várjuk hát, mit hoz az adás további része. 

Ambrose-nak Mizzel kell megmérkőznie, aki hosszú idő után lép egyedül, Mizdow kísérete nélkül a ringbe. Középszerű meccs, kevés akcióval, a végén az menti meg, hogy Barrett lazán besétál és némi nehézségek árán visszalopja az övet. A későbbiekben Bryan és Barrett is egymásnak feszül, és az öv ismét gazdát cserél, R-Truth (senki ne kérdezze, miért éppen ő) cseni el meccs közben, és adja át a színfalak mögött Ambrose-nak. A két meccs tehát elég langyos volt, de tetszik az IC-öv körüli hype. Az több mint valószínű, hogy a két riválishoz csatlakozik majd Bryan, hiszen MUSZÁJ ott lennie valahogy a WM-en, és jelenleg ez az egyetlen lehetőség rá, hogy ott legyen. De valszeg R-Truth megjelenése sem volt teljesen ok nélküli, és ha így van, máris van négy jelöltünk. Feeling optimistic. 

1.jpg

Szegény, szegény Jack Swagger. Nem tudom már hol olvastam, hogy ő a szegény ember John Cenája: sohasem adja fel (lásd Cena), de mindig ő húzza a rövidebbet. Ezúttal is csak boksz-zsákként szolgált az ellen a Rusev ellen, akivel már n+1-szer megmérkőztek. Nem tudom, hogy nyomhatják le még egyszer ugyanazt a szart a torkunkon. Még szerencse, hogy nem EszkoF kolléga írja ezt a cikket, ő ennél jobban kiakadt volna ezen a határtalan fosmocsáron. 

A Natalya vs. Naomi meccs csak arra volt jó, hogy megszilárdítsa az Usók és Cesaroék közti feudot, valamint hogy Natalya heel karakterének is adjanak egy lökést, a színlelős-cheates befejezéssel.

Curtis Axel megjelenésének az égvilágon semmi értelme nem volt. A WWE-nek még az sem jön össze, hogy az ilyen vereségekkel egy nevetséges lófaszjóskának állítsák be, mert egyszerűen mindenki magas ívből telibeszarja ami vele történik. Fandangót továbbra is az NXT-be küldenénk, de sajnos nem vagyunk olyan helyzetben, hogy ezt megvalósítsuk. 

Adam Rose is itt járt, és tett egy szívességet Goldustnak, hogy előrelendítsék egy kicsit a feudot. A végén bejött Stardust egy idióta debil óvodás majomjelmezben, és letámadta. És pontosan emiatt egy cseppen sem lendült előre a sztori, sőt, ha lehet, még érdektelenebbé tették számunkra.

3.jpg

A főesemény vagány volt, annak ellenére, hogy a WWE-nek láthatóan semmi célja nem volt ezzel a meccsel, ahogyan nincs egyelőre célja egyik pankrátorral sem a hat közül (Rollins és a táska egy örök kérdőjel marad, egyelőre semmi jel nem mutat arra, hogy beavatkozna a Lesnar-Reigns meccsbe). Az akció viszont jó volt, a pankrátorok gyorsan váltották egymást, és a végén Ryback kopogtatta Rollinst, ami igazi meglepetés volt. Úgy tűnhetne, mintha Rybacket nyomatná a WWE, de azzal, hogy elszalasztották a Rusev elleni feud lehetőségét, szerintem le is mondtak a Big Guyról. Ami elég sajnálatos. A többiekről szólva, Ziggler valószínűleg vissza fog térni az IC-övért, legalábbis szerintem, ami még egy nagyszerű pankrátort ad hozzá a címmeccshez, Rowan pedig lassacskán el fog tűnni, ahogy Harper tette.

Ennyit a tegnapi SmackDownról, ne felejtsetek el lájkolni és osztogatni minket, na meg követni a Facebook-oldalunkat. Na csá! _Jorge 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eszkofoci.blog.hu/api/trackback/id/tr327226111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egy szubjektív, kritikus oldal
süti beállítások módosítása