Egy szubjektív, kritikus oldal

2014. szeptember 17. 22:24 - EszkoF

Bajnokok Ligája 2014/2015 szeptember 16. (3.)

. A sorozat harmadik részében a C csoport küzdelmeit fogom nagyitó alá venni, ahol bizony érdekes eredmények születtek, amik talán később a csoport végkimenetelét is befolyásolni fogják. Ha halálcsoportnak nem is nevezhetjük , de bátran állithatjuk, hogy ez az a csoport ahol mind a négy csapatnak van reális esélye a továbbjutásra, főleg hogyha megnézzük a keddi eredményeket, de nem lövöm le a poént, nézzük a C csoport mérkőzéseit.

 

C-csoport:

 

Benfica - Zenit St. Petersburg

 

Rögtön egy igen érdekes mérkőzés. Az orosz focit nem igazán kedvelem, valahogy nem jön be az oroszok játéka. A Zenit oda vissza verte idén az egész bajnokságot igy most a tavalyi kudarc után, először a Benfica ellen kell bizonyitaniuk. Nyilván a találkozó esélyese az Európa Liga ezüstérmese, a Benfica volt. Én magam is sima portugál sikerre számitottam, azonban, szerintem egy viszonylag hatalmas meglepetésre a Zenit 2-0 ra behúzta a találkozót idegenben(!!). Nagyon érdekessé válhat igy a C csoport sorsa, hiszen jómagam a Zenitet vallottam és még mindig vallom a leggyengébb csapatnak a 4 közül, viszont ezzel a győzelemmel megmutatták, hogy nem csak disznek vannak ők ott.

 

AS Monaco - Bayer Leverkusen

 

Ez volt az a meccs amiről fogalmam sem volt hogy mit gondoljak mert sem a francia, és a kedvenc csapatom ellenére sem a német bajnokságot nem követem, igy nem igazán tudtam felmérni a két csapat közti erővisonyokat. A Leverkusen már tavaly is ott volt a BL-ben , de a csoportból való továbbjutás után egy elég komoly PSG elleni vereségbe szaladtak bele. A Monaco számomra a BL egyik sötét lova. Igy Falcao nélkül is igen erősnek tartom őket, és nagyon kiváncsi vagyok hogy mennyi rejlik bennük. Az első lépést a nyolcaddöntőbe való jutás felé megtették. Legyőzték a Leverkusent. Vajon ez sikerülni fog a Portugáliában brilirozó Zenit ellen is?

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eszkofoci.blog.hu/api/trackback/id/tr536707361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egy szubjektív, kritikus oldal
süti beállítások módosítása